בוקר קפוא

אההה

שוב פעם אני צריך לשים את כל הערכים בצד והכל בשביל כמה כסף בעולם היית מוכן לרצוח או לעזור ברצח אחייך??? לא משנה מה הוא עשה לעולם

מה זה לא משנה? זה מאוד משנה !!

אם אאחת מאחיותי הייתה מתחילה לרצוח המוני אנשים והמשטרה הייתה צריכה את עזרתי בשביל לתפוס אותה או אם אין שום ברירה אחרת גם יותר מזה, הייתי עושה את זה! גם להמוני אנשים האלה יש אחים ואחיות וילדים וילדות ואבות ואמהות.

טוב.. לא קראתי על זה בעיתונות

אבל נדלג על השלב הזה. מה אתה אומר על הפתעה למשפחה שלך בשבוע הבא ובשבוע שאחריו ?

../images/Emo71.gif מה מבשלים היום ?

אני מכינה היום אוכל פשוט ... 1. קציצות מבשר - קישואים - אגוזים 2. אורז 3. סלט 4. עוגיות תפוחים - צימוקים וויזי ? מחמד ? לוחם אמיץ ? ANYONE ?
המכשפה הבשלנית מפלסטין הכבושה

THE WIZARD 55

New member
טוב אני הכנתי:

מרק גריסים..טעים מאוד ומהיר הכנה.. שניצל, המאכל הלאומי שלי ותפ"א אפויים.. הכי מהר, הכי קל, הכי טעים בבתיאבון.

זו אחת העדות הבודדות שההשתייכות אליה אינה

עוברת בתורשה... כמה שנים מאז שהצטרפת לעדה?

יפה

טוב אני לא מצליח להפסיק לאכול בשר אבל ישלך סיפור מאחורי זה שהפסקת למשל אני ראיתי איך שוחתים כבש וכבר לא אוכל כבש רק בקר כל פעם שאני רואה בשר כבש אני מתחיל לראות איך שחתו אותו אני שונא דם כמעט מתעלף מזה ואני מנסה להפסיק אני אוכל בשר פעם ביום רק פעם הייתי אוכל הכל עם בשר לא הייתי אוכל שום דבר אחר אבל להפסיק בכלל לא מצליח למה אתה הפסקת היה משו משכנע או שמישו שיכנע אותך???

חח וויזי אשפית המטבח

טוב.. בתיאבון יקירתי.. אבל זה יותר מדיי משמין לתפריט שלי.. חחח גם אני אוכלת כמה שפחות בשר , כי אני מרגישה חלשה מאוד כשלא אוכלת בשר, ואפילו יש לי סחרחורות לפעמים.. כנראה שבשל כך.. לא יודעת. לא אוכלת כבש [בכל אופן לא ביודעין] , בשר אווז, כבד אווז.. ממ מי שאוכל כבד אווז אמא שלי לא מרשה לו להכנס אלינו הביתה.. [די ברור למה].. זה נשמע אולי צדקני ומרושע, כי הרי אני אוכלת בשר.. אבל כבד אווז ?!
אבל מי שמצליח לחיות ללא בשר .. משמש לי כמושא קנאה.

למעלה