בוק בוק בוק-ר טוב

זיוו2

New member
לא זה היה מבחן ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

אבל כל שאלה מזה מורכבתת בכל שאלה יששש כמה שאלות חחחחחח אבל יש לה מבחניםם קשים למורה הזאת אתמול התקשרתי אלייה כי לא הבנתי משהו חחח אז היא אומרת לי האמת שבדיוק עכשיו אני מרכיבה את הבחינההה אז אמרתייי להה אתייי אל תעשי אותה קשהה חחחחחח היא לא הייתי כזאת קשה חח ומה הלך בכיתץה איזה העתקותת חחחח חברה שלי באה שמה את הדף על השולחן שלי אומרת לה אתי אני שנייה לוקחת מרקר ומדגישה את ההתשובההההה גיליתי לה חחחחחח חופשיייייי למרות שאצלה דיי קשה אבל היא בדיוק עזרה למישהוו וגםםם אמרתייי אופפ אתי מאיפה אני יודעת אם תקוותו התגשמה אז היא אמרה לי בואי אליי והיא גילתה ליי היא אומרת לי זיזו מה הוא אומר בסוף השיר אז אמרתי להה הוא אומר "אבל הריי.." אז היא אמרה לי לאאא אז אמרתי להה נוו מההה הוא אומרר? אז היא אמרה "אני תקווה" ואז הבנתי שזה כאילו הוא עדיין מצפהה עדיין יש בו תקווה חחחחחחח כפרעלייההה כמה היא עוזרת חחחחח

זיוו2

New member
חחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

היא כל הזמן גם מנחהה בתשובות שלה איך להתחיל וזה חחחחח היא סתומההה קקיצרר נשמותיי עפתי לחברה שתלמד אותי תצעדים של הריקוד שלא הייתיי אוהבת את כולכם שירושש דברייי איתייי

צהרייייייים../images/Emo110.gif

שיחררו אותנו לפנייי יאייי
ולא היה ערבית.. עשינו אשכרה טורניר הורדות ידיייים
היתה מורה מצחיקה
היא חמודה לאללה:p היא לא מלמדת אותנו.. והמבחן בתנ"ך היה פסדר לא קשה.. אבל יש שאלות שאני -ממש- לא בטוחה לגביהן... פטרי דברי איתי אני אגיד לך תשאלות.. אני גם צכה להגיד לגל ולליאור.. וואי סופסןף יום בלי מבחן אחרייי.. אבל יש עבודה להגשה במתמטיקה ועוד תרגילם לש.ב
מלא... טוףףף אני אלך עוד מעט לישון איזה שעהה יומטובב

צהריםםםםםםםםםםםםםםםםם

מיכי
כעעעעעעעע
מה השאלווות?!?!!?:-O
אתת זוכרתת
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש תווודהה.. לא היה לך עם רימונה בגלל שאמא שלי נפטרה ז"ל...
______________________________________________________________________ איפפפ בא לי ללכת לישון עכשיו... אבל חברה של אמא שלי עם הילדים שלה עוד מעט באה אליינו ואנני ללא יכוול לישון..[חפרתיי על זה כבר אתמולל
] ______________________________________________________________________ בבצצפרר היה בסדרר.. היום דווקא אהבתי ת'יום..[בדרך ככלל אני שונאתת ימי שני...
] היהה מממממממממממממממממממממממממממממממממממצחייייקקקקקקק טוב אני עפתיי לי.. מיכי
אני יתקשרר אלייךך עוד מעטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ______________________________________________________________________ המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יוממממממממממממממממתוקק כמוכםם

השאלותתת../images/Emo110.gif

אנירושמת מה שאני זוכרת.. הכל היה אמריקאיות.. 20 שאלות.. היתה שאלה מה ההגזמה בדבירהם של המרגלים... והיו מן ציטוטים והיה צריך לבחור.. היתה שאלה מה השקר בדברי המרגלים.. וציטוטים גם.. היהההה איזה פירוש אינו נכון בטוח.. לגבי זה שמשה זרק תלוחות.. אז יש 4 תשובות ואת צכה לבחור.. יש לך אחד מתוך עצבים וזעזוע.. שזה נראלי זה.. כי זה לא כ"כ נכון.. והיה אחד כדי להראות לעם את חומרת המעשה שעשוו.. ועוד אחד שהלוחות לא יכולים להיות במקום טמא [או טמה?
לא זוכרתתת
] ועוד אחד אחרון שאניי לא זוכרתתת
נראלי שזה זה שהעם גמככה עבר על הברית בניהם לבין ה' אז לא צריך כבר את הלוחות... זה בסדר שונהההה אבל לא בסדר שרשמתי... המממ היתה שאלה איפה המרגלים התחילו את המסע שלהם.. שזה דרום... היתה שאלה איך אפשר לתאר את התנהגותו של אהרון [בעניין העגל כאילו..] וזה נכנע לרצון העם.. המ... היתה שאלה כמה מרגלים שלחו [12].. מי היו המרגלים [נשיאי כל השבטים] שאלות ממש ממש קלות.. היה שאלה על רש"י.. לגבי השקר.. שאם לא מספרים בהתחלה את האמת ושקר רק בסוף הוא מתגלה מהר... את דעת.. היא בטח אמרה לכם.. ושואלים מה הוא מלמד במשפט הזה.. והיתה תשובה "מתי לשקר" והיתה תשובה "איך לשקר שיאמינו" והמממממ "כל שקר מתגלה בסוף" ועוד אחת שאנלא זוכרת.. בכל מקרה נראלי שזה איך לשקר שיאמינו.. אני תכף אזכר בעודד

המ../images/Emo110.gif

היה מזה הוצאת דיבה.. שזה דברי שקר רעים.. ומזה הבאת דיבה.. שזה דברי אמת רעים... מה עשה משה כשנכנס למחנה.. שזה חיסל את העגל.. היה מה השקר בדברי אהרון.. ויש לך ציטוטים.. והתשובה זאת "ויצא העגל הזה".. היה ציטוט שמשה אמררר וצריך לרשום מה הוא מתכוווןן.. וואי אנלא זוכתר תציטוט המדוייק.. נראלי שזה היה מי ל-ה' משהו.. בכל מקרה יש לך 2 תשובות שהן מבלבלוות.. אחת שהוא קרא לבני לוי ואחת שהוא קרא למי שלא חטא.. נראלי שזה שהוא קרא למי שלא חטא כי הוא לא אומר במשפט בני לוי.. הוא קורה לכל מי שלא כי הוא עוד לאדע מי בדיוק... והיו עוד 2 תשובות לא זוכרת אבל לא מענייין
והיתהה שאלה מה זה מוזרהה היה רשום "הבמחנים" מה המילה הניגודית לזה
היה מקלטים, מבצרים, עצומים, חזקים... לא זוכרת מה עשיתי אבל חירטטתייי
אני עוד מעט אזכר בעודדדדדדדדדדדדדד

יופי תודעע כפר'עלייךך

אני ידפיס את זה אחר כך.. אני עפתי לישוןןן....
אני מזה עייפה.. בה בעייייייייי יעליי
תרגישיי טובבבבבבבבבבבבבבבבבב

תץעיייקון מאודד חשוובבב

מיכיכעעעעעעעעמה השאלווות?!?!!?:-Oאתת זוכרתת יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש תווודהה.. לא היה לך עם רימונה בגלל שאמא שלי נפטרה ז"ל... עכשיו התיקון.. אמא שלה נפטרה ז"ל[ולא אמא שליי..חס וחלילהההההההההההה
]

צהרייםםםםםםם../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

איזה כיף היהההההההההההה
בבוקר לא הלכתי להתנדבות כי הם נסעו לטיול
אז נסעתי לבצפר ושיחקנו תחרות ציורים ולא ניצחתי:( אח"כ עינב הגיעה והיא הלכה לחוג ציור שלה.. ואני הסתובבתי כמו משועממת
ואז.... התחיל
יום שיא באנגלית
אני ועינב הלכנו לשיר במיקרופון ועינב פעמיים שברה אותו
אח"כ הלכנו לכיתה ושיחקנו משחק באנגלית
לא הבנתי כלוווום
ואז הלכנו לאולם ספורט והיה הכי כייייייף
רקדנו כמו איזה משוגעות... וכולם חיכו רק לי שהלכתי לשתוף ת'פנים ות'שיער
ואז היה ת'סרט "מדגסקר"
בהתחלה עשו לנו אותו בתרגום לאנגלית ואח"כ לעברית
היה כייייייייף

TOUSH

New member
../images/Emo175.gifצהרים../images/Emo175.gif

עוד מעט יש לי בגרות באנגלית
בהצלחה לי ולכל מי שיש
היום היה לי יום הזוי נסעתי ב 10:00 בבוקר לעזריאלי[החיים לא כ"כ יפים כמו שאתם חושבים
]במיוחד כדי לקנות ג'ינס חרשתי את עזריאלי וכל הג'ינסים גדולים עליי
זה לא כזה כיף להיות 41 קילו...
+
[נשיבוק]

את שוקלת בערך כמוניי...אני ממש טיפה

פחות...לפי מה שנשקלתי אתמול אני על הגבול ל-40 וגם ל-41..ביניים..

TOUSH

New member
הבעיה שאני בת 17 וזה משקל

ממש לא בסדר לגיל שלי ואני גם 1.63 אני שוקלת 12 קילו פחות ממה שאני אמורה לשקול... הבנתוש

היללי 2

New member
יאווו איזה מקלוננהה..

שיאוו אנורקסית קטנה איך הגעת למשקל הזה??

TOUSH

New member
אממ תמיד הייתי רזה../images/Emo4.gif

אני לא אנורקסית..פשוט הייתי חולה שבועיים ולא נגעתי באוכל אז ירדתי במשקל ונחלשתי קצת אבל לאט לאט אני חוזרת לעצמי

היללי 2

New member
אה אם את לא אנורקסית אז זה פסדר.

תיהיה בריאה נשמה.. ותאכלי הרבהה..

היללי 2

New member
צהרייםם..

אחח היום נפלתי במדרגות ואז כל אחת נפלה על השניה כזה בטעות לא יודעת איך זה התחיל וניהיה לי כחול ברגל..אווץץץץץץ בעע..ונדפקה לי הלסת בראש של חברה זה היה כואב הראש שלה קשהה..אחח.. מחר מבחן בלשון... עפתי לחרוש...

למעלה