בוק בוק בוק-ר טוב

טל ועדי1

New member
היוםם יום הולדתתתתתתתתתתתת ללל-

ר-ן ב-כ-ו-ר ה-מ-ו-ש-ל-ם-
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
וצהריים טוביםם

אייללוש

New member
צהרים../images/Emo42.gif-כמה זמן לוקח לקרוא../images/Emo178.gif

[את כל התגובות|
] רעות
תודע
מיכל
תודע
שיר
תודע
יעל
תרגישי טוף
ומזל"ט
עדן
שמחה שנחמד לך
ואת גאונה
חרשה שלי
תרגישי טוף
|תרופה| זיוו
בהצלחה
תהני בחוג
פטרי
תלכי לישון
שמחה שנהנת היום
אפרת
מפגרתתת 41
ואת מתלוננת
אני חיבת לדעת כמה אני שוקלת
עדו
בהצלחה באיחור
טוב בקיצור בהצלחה בחיים ובלימודים בריאות ואושר לכולם
ב-
- איילושלוש

תודעעעעעעעעעעע

אייילוווווולווושששצווווווקקקוו'ש
תודעע הלכתיי ל
[לישון] וכבר חזרתי מהקנייה,אמא שלי הייתה צכה להחליףף כמה חולצות.. ואני מהזיכוי לקחתיי אחת.. עוד מעט אאני יעשהה תמונה איתה ותגידו אם יפהה או לע...
טוב אני זזתי.. מיכיי
דבריי איתי..

2ניצי

New member
../images/Emo203.gif

הי היו םהחזירו לי את המבחן במתמטיקה וקיבלתי 54 (לפני שנה הייתי מעולה במתמטיקה אני לא יודעת מה קורה לי) מחר יש לי מבחן באנגלית בהבנת הנקרא כאילו שיש סיפור ואז שאלות על הסיפור המשך יום נפלא לכולם ניצן

אחר הצהריייייםםםםםםם

וואי לא הייתי פהה מהבוקר שמתם לבבב...??? חזרתי עכשיו משיעור אנגלית אני לא יודעת כ-ל-ו-ם למבחןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!
ועכשיו חברה שלי אצלי ואחנו הולכות להליכה כמו כל יוםםם חחחח

ערב..=]

ערב קסום... בבצפר לא היה משוו סתם לא יום מיוחד היה יום אסטרונומיה ובסוף הייתה הרצאה דבילית איכשהו התחלנו לדבר על איך נכחדו הדינוזאורים והגענו לנפילת כוכבים וכל מיני.. ואז ילד אחד שאל את המרצה ואם דבר כזה(שכחתי מה זה היה)נופל על בנדאם אז הוא אמר לו אז יש הלוויה...וסתם היה משעממם לא משוו של יום..והבטחתי לתאומה של חברה שלי לבוא אלייה ולא הלכתי אחרי בצפר כי לא היה לי חשק..אז היא התקשרה וביקשה שאני יבוא אז הלכתי ואח"כ ראינו טלוויזיה שלושתנו והיה צחוקיםם..ואז ב-8 אמא שלה החזירה אותי..היה סבבה דווקא.. אכלנו ארטיק והיה מצחיקק וכייפפפ.. ובצהריים דיברתי עם זיווששש מסכנהה צרחתיי לה בטלפון כי ידיד שלי זרק עליי פחית שהיה בה טיפה קולה והתעצבנתי עלייוו איזהה מתוקהה זיוושש אני מתהה עלל הילדה הזאתיי איןן עלייההה..כפרעלייה היא צריכה לחזור עכשיו..אני חולהה על הילדהה הזאתת היא נשמהה שיילייי..=] אני הולכת טיפה לקרוא בהיסטוריה חפיףף ומחר רציני אני ילמדד.. ורואה רוקדים עם כוכבים והולכת לישון.. מחר עד 2:35..בעעעע..הלוואי שישחררו אותנו... ביי לכולם וערבב קסוםםם

זיוו2

New member
שירושששש../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

כפרעליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אינלךך מושגג כמה אני אוהבתת אותךך נשמץיייייייייי התאומההההההה מתההה עליייךךך מואהה

ד=ייייייייייי../images/Emo110.gif

איזה יוםםם גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גםםם כןןן המורה שלנו החליטה מחר שעת אפס.. זה לא במקום יום רביעי.. זה בנוסף ליום רביעייייייייי!!!!!!!! והיאאא נתנהה שיעורים ממש ממש ממש ממש ממש קשיםםםםםםםםםםם... אני עכשיו ישבתי על זה המוןןןןןןןן זמן... עשיתי חלק.. אני פרשתי מזה.. התייאשתי.. אני לא מסוגלת לראותת יותרררר Xים וYים ואחוזיםםםם ושברים.. ושברם בתוך שברים בתוך שברים
[אל תשאלו איך הגעתי לזה
] ועכשיו אני אעשה באנגליתתתתתתתתתתתתת וזהוווווווווווווווווווווווו נראלייייייי

זיוו2

New member
לילהה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

הייתיי בחוג היהה כיףף רצחח יום רביעי יש לנו חזרה משותפת עם כל הקבוצות
איזהה כיףף מהיום יש לנוווו תלבושתתת לחזרהההה גרביון שחור שצריך לגזור אותו שיהיה קצת מעל הברךךך ועליו מכנסוןן קצררררר כזהה ומעללל גופייה שחורה כמו הגופיות של קסטרוו איך אני אוהבתתת זה מה זהה נוחחח היום קניתי את הכל ומדדתי חחח היה לי הכל חוץ מגרביונים שחוריםם חחח אחר כך הלכתי לקניוןן ואבא שלי לקח אותנו היינו 5 מאחורה
חחח כפרעליוווו היינו אמורות ללכת באוטובוס אבל הוא אמר למה ללכת אני אקח אתכן והוא לקח אותנו וקנינו לחברה שלי אני ועוד חברה מלא בובותת קטנוותת וגדולות וורודות ושמנו לה שםם כזאת ברכהה יפהה כזאת וסוכרייהה כזאת וזה ייצא מזה יפה
עפפפתיי לישוןןןןןן עייפההה רצחח מואהההההההההה

למעלה