*זאת
א אייללוש New member 25/6/06 #79 חחח רק היום הבנתי../images/Emo6.gifבבוקר...../images/Emo3.gif אמרתי לעצמי כזה שאני רואה שאת כותבת אז שאני ידבר איתך ויכיר אותך גכאילו מה את אוהבת אני יודעת מה הכל קיצר בסוף עד שקלטתי שזאת את כי תמיד הייתי מתבלבלת איתך ועם מירי שיש לכן כינוי די דומה
חחח רק היום הבנתי../images/Emo6.gifבבוקר...../images/Emo3.gif אמרתי לעצמי כזה שאני רואה שאת כותבת אז שאני ידבר איתך ויכיר אותך גכאילו מה את אוהבת אני יודעת מה הכל קיצר בסוף עד שקלטתי שזאת את כי תמיד הייתי מתבלבלת איתך ועם מירי שיש לכן כינוי די דומה
2 2ניצי New member 25/6/06 #5 בוקר טובבבבבבבבב../images/Emo203.gif היי בוקר טוב לכולם לא מזמן קמתי היום יש לאח שלי מסיבת סיום ואני הולכת לראות אותו אוהבת אותכם מלאאאאאאאאאאאא ניצי
בוקר טובבבבבבבבב../images/Emo203.gif היי בוקר טוב לכולם לא מזמן קמתי היום יש לאח שלי מסיבת סיום ואני הולכת לראות אותו אוהבת אותכם מלאאאאאאאאאאאא ניצי
H hila846 New member 25/6/06 #7 בוקרררר../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif אני הולכת לים עם כל הכיתה עפתי להתרגןןןן סיוון בהצלחהההה ניצן תהני ביייי
בוקרררר../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif אני הולכת לים עם כל הכיתה עפתי להתרגןןןן סיוון בהצלחהההה ניצן תהני ביייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/6/06 #12 כיףףףףףףף לךךך:]../images/Emo204.gif אולי אני אארגן גם איזה משו כייפי היום.. הבנות אצלנו לא עושות כלום
כיףףףףףףף לךךך:]../images/Emo204.gif אולי אני אארגן גם איזה משו כייפי היום.. הבנות אצלנו לא עושות כלום
ז זיווש מתה על אגמוש New member 25/6/06 #26 כייףףף לךךך../images/Emo20.gif גמאנייי צ'הההה תהני הכי שישש