צהרים-טובים לכולם מחר יש לי בגרות בספרות... קיצר אני זזתי ללמוד יום מקסים לכולם אוהבתכםםםם
T TOUSH New member 25/6/06 #31 צהרים-טובים לכולם../images/Emo42.gif מחר יש לי בגרות בספרות... קיצר אני זזתי ללמוד יום מקסים לכולם אוהבתכםםםם
צהרים-טובים לכולם../images/Emo42.gif מחר יש לי בגרות בספרות... קיצר אני זזתי ללמוד יום מקסים לכולם אוהבתכםםםם
ז זיווש מתה על אגמוש New member 25/6/06 #33 רעותיייי בהצלחהה../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif מחזיקיםם לך אצבעוותת!
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/6/06 #42 נשמונתתתתתתתת:]../images/Emo204.gif בהצלחחחחחחההה מוווווווווווואה
ז זיווש מתה על אגמוש New member 25/6/06 #34 בוקר\צהריים משזה לא יהיה ../images/Emo20.gif מקודדםם קמתיייי איזהה שנהה דפקתיי חחחח היוםם דיאטההההה בהצלחההה לי ב5 וחצי הולכתת להופעה של חברות שליי בריקודד הם לא איתי בלהקה... חחחח אני הולכת לחזור צרודה אניי אצעקקק שםם להםם חחחח גם הם צעקו ליי אז זה לא יאפהההה יומקסייםם לכולםם
בוקר\צהריים משזה לא יהיה ../images/Emo20.gif מקודדםם קמתיייי איזהה שנהה דפקתיי חחחח היוםם דיאטההההה בהצלחההה לי ב5 וחצי הולכתת להופעה של חברות שליי בריקודד הם לא איתי בלהקה... חחחח אני הולכת לחזור צרודה אניי אצעקקק שםם להםם חחחח גם הם צעקו ליי אז זה לא יאפהההה יומקסייםם לכולםם
א אייללוש New member 25/6/06 #83 שונאתותך אסור לך../images/Emo11.gif את ר=ז=ה אז תרדי מזה את רווצה שלא נמראה אותך רוצה שאני יבכה הספיק לי היום בבית קברות לא צה לחזור לשם בהצלחה להן תזהרי מאוד על קולך המקסים ויומקסים גמלך וד"א סתם שתדעי שעד 12:00 בדיוק זה נקרא כבר צהרים
שונאתותך אסור לך../images/Emo11.gif את ר=ז=ה אז תרדי מזה את רווצה שלא נמראה אותך רוצה שאני יבכה הספיק לי היום בבית קברות לא צה לחזור לשם בהצלחה להן תזהרי מאוד על קולך המקסים ויומקסים גמלך וד"א סתם שתדעי שעד 12:00 בדיוק זה נקרא כבר צהרים
ז זיווש מתה על אגמוש New member 25/6/06 #105 קודםם כל..../images/Emo20.gif אניי ל=א רזה!!!! ולאאא צ'הה שתבכיי חחחחחח ותודהההה ואני יודעת שמהשעה 12 זה כבר לא בוקר אבל בשבילי זה כהה כי רק קמתי
קודםם כל..../images/Emo20.gif אניי ל=א רזה!!!! ולאאא צ'הה שתבכיי חחחחחח ותודהההה ואני יודעת שמהשעה 12 זה כבר לא בוקר אבל בשבילי זה כהה כי רק קמתי
ה היללי 2 New member 25/6/06 #35 צהרים.. עוד מעט אני עפה לסבתא שלי וגם אנחנו נוסעים לקנות מכשיר הליכה לבית איזה כיףףףף בהצלחה לכל מי שיש בגרות...
צהרים.. עוד מעט אני עפה לסבתא שלי וגם אנחנו נוסעים לקנות מכשיר הליכה לבית איזה כיףףףף בהצלחה לכל מי שיש בגרות...
ז זיווש מתה על אגמוש New member 25/6/06 #36 הילושש תהנייי יפשלי../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif