חחחחחחחח, מסכנה:( תרגישי טובבבבבב
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/7/06 #43 אני כ"ככככ שונאת אתה קטעים../images/Emo110.gif האללהה! כאילו מישווו רוצה שתקומייי בכחח... זה מחרפןן...
אני כ"ככככ שונאת אתה קטעים../images/Emo110.gif האללהה! כאילו מישווו רוצה שתקומייי בכחח... זה מחרפןן...
S shirki love agamush New member 4/7/06 #53 כה..מיליון פעם התקשרו..אוףף.. בקושי ישנתי ועד שכבר נרדמתי אז צלצלוו..
א אייללוש New member 4/7/06 #59 חחח שונאת אתזה../images/Emo6.gifאבל אצלנו יש את האינטרס דווקא גם להעיר
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/06 #29 בוקרררררררררר../images/Emo204.gif קמתי עותי אוהבת אותך יקיר ישבוז חלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו אני היום באטרף המשך יום אחלה לכולם
בוקרררררררררר../images/Emo204.gif קמתי עותי אוהבת אותך יקיר ישבוז חלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו אני היום באטרף המשך יום אחלה לכולם
ר רעות האכלנית New member 4/7/06 #30 למה לא כתבת כלום עלי../images/Emo3.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif ישבוזוניתתתתתתת שליייי כפרעלייך:]
למה לא כתבת כלום עלי../images/Emo3.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif ישבוזוניתתתתתתת שליייי כפרעלייך:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/06 #31 חחחחחחחחחח ידעתיי../images/Emo204.gif שכמה עכשיו יכתבו : "למה לא כתבת אותי" חחחחחחחחחחחחחח בגלל זה אני שונאת להגיד למישו
חחחחחחחחחח ידעתיי../images/Emo204.gif שכמה עכשיו יכתבו : "למה לא כתבת אותי" חחחחחחחחחחחחחח בגלל זה אני שונאת להגיד למישו
ר רעות האכלנית New member 4/7/06 #32 ../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif אז תכתבי את כל הפורום חעחעחעחעחעחעחע
ח חולה על אגמוש שלי New member 4/7/06 #33 בוווקר טופפ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif בוווווקר טוב לכוולם לא הייתי פה הרבהה מאודד זמן!!! לא היה לי זמן[נתחיל מזה ] מחר אני גם לא יהיה פה אני הולכת לעזורר בקייטנה וב14 או ב15 אני נועת לשבועיים לפרדסס חנה[אני וחברה שלי בשדות יים עושות ימאות ] אבל אני יתחברר משם כי קננוו להה מחשב.. !| אז יהיה לי מאיפה להתחברר.. אזז החוודש הזה אני עמוסה אז לא יצאא לי להיות פה הרבה קיצרר אני עפתי לי אני ינסה להיות בערב... חושבתת עלייכם כ-ל ה-ז-מ-ן אוהבת המוונהמון + + פטרי
בוווקר טופפ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif בוווווקר טוב לכוולם לא הייתי פה הרבהה מאודד זמן!!! לא היה לי זמן[נתחיל מזה ] מחר אני גם לא יהיה פה אני הולכת לעזורר בקייטנה וב14 או ב15 אני נועת לשבועיים לפרדסס חנה[אני וחברה שלי בשדות יים עושות ימאות ] אבל אני יתחברר משם כי קננוו להה מחשב.. !| אז יהיה לי מאיפה להתחברר.. אזז החוודש הזה אני עמוסה אז לא יצאא לי להיות פה הרבה קיצרר אני עפתי לי אני ינסה להיות בערב... חושבתת עלייכם כ-ל ה-ז-מ-ן אוהבת המוונהמון + + פטרי
ר רעות האכלנית New member 4/7/06 #34 פפפטטטטררררררוווווווששששש:] ../images/Emo205.gif געגעתייי ויתגעגע תהני מלאאאאאאאאא:]]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/7/06 #44 אני גמככה מדברת איתך../images/Emo110.gif בלי קשר אז אינבעיה חחחחחח היום שהתקשרת חשבתי שבערךךך 9 או 10!!
אני גמככה מדברת איתך../images/Emo110.gif בלי קשר אז אינבעיה חחחחחח היום שהתקשרת חשבתי שבערךךך 9 או 10!!
ה היללי 2 New member 4/7/06 #36 בוווקר!!!!../images/Emo23.gif קמתי לא מזמן... אני חייבת לנסוע לעיר לכמה דברים אבל לא ניראלי שאני יסע אין לי כח יום מקסים לכוולם
בוווקר!!!!../images/Emo23.gif קמתי לא מזמן... אני חייבת לנסוע לעיר לכמה דברים אבל לא ניראלי שאני יסע אין לי כח יום מקסים לכוולם
ה היללי 2 New member 4/7/06 #47 תווווודההה../images/Emo23.gif חח רעות ניהיהת כמו הדס עונה לכל הודעה חחח...