בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

נעמה8080

New member
בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

עושים מאיתנו טיפשים, מטומטמים, אהבלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתי אמרה שהיא שמעה סיפור שעשו לחתול?!!!! שקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא אמרה בפירוש "שמע מה אנחנו עשינו" אם זה מה שההפקה אמרה לה להגיד אז הם יצאו שקרנים! למה מגנים עליה ואומרים לה לשקר?! הרי הבנתי שהיא עשתה חזרות על מה להגיד, זה נכון? פתאום זאת לא היא?! פתאום זה סיפור?! כמה שכעסתי על הסיפור, אני עוד יותר כועסת שמזלזלים באינטליגנציה שלנו! אתי, עשית? גועל נפש, אבל את עוד מתרברבת בזה ומתגאה בזה?! בושה! לערוץ 10 ולאתי חזן! איכס! מנסים לנקות את עצמם בזה שמכניסים כלבים לוילה?! אני מקווה שתהיה שמירה על החיות מקרוב.

יפעת 2784

New member
אני כל כך מסכימה איתך. אני מזועזעת!

לשקר ככה בפריים טיים? אז למה סיפרת שאתם עשיתם? אתי שומעת סיפורים ומכניסה את עצמה לתוכם? אני לא מאמינה לזה, לדעתי היא לא ידעה איך להוציא אותה מזה. בטח מחר אתי ובן יתקרבו לכלבים ללא הפסקה וינסו להראות שהם הפוך ממה שחושבים עליהם. מעניין איך הכלבים יתנהגו לקופה (ליהי) ולסוס/גמל (קרן) שכבר נמצאים בוילה

Dmorrigan

New member
ה"התנצלות" הזאת היא ביזיון

ואחד הרגעים המביכים שנראו על המסך אתי היא כולה עילגות, רוע, מניפולטיביות וגועל נפש. איך מישהו רואה ביצור הזה נשמה?

נעמה8080

New member
ראיתם את השיחה שהיתה לאתי עם דניאל

בשישי בערב? כמה שקרים וצביעות?! היא שקרנית, אבל לא מאמינ הששיקרה בקטע הזה. מה היא תגיד בדיוק?!

לא זוכרת כבר, אם ראיתי או לא.

האמת היא, שהם מייבשים אותי לגמרי. אני הרבה יותר נהנית בחברת האנשים בפורום, מאשר מהתוכנית.

24שעות1

New member
לדעתי אתי מאמינה לשקרים של עצמה

הבחורה כל מילה היוצאת מפיה היא שקר אחד גדול.

Lichy7

New member
אם היא מנהלת שיחה בלי לשקר

היא מרגישה שהיא לא באה היטב לידי ביטוי

נעמה8080

New member
למה לקח להפקה כל כך הרבה זמן

לתת לאתי ובן להתנצל? כי הבינו שעכשיו זה כן פוגע בהם?! היה להם המון זמן!

היו חייבים את קטע הקישור לכלבים,

כי כנראה, אין הרבה יצירתיות שם. היו צריכים להביא לבן שובך עם יונים בכלל.

נעמה8080

New member
ולאתי חתול ומזרק ולראות מה היא תעשה

עכשיו! עם שמירה ליד כמובן.

למעלה