בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

סתיו7337

New member
שערוריות זה רק מהעונה ה-2 והלאה

הם לא היו מוכנים לזה עדיין

dindan84

New member
והלואי שהכלבים ירחבנו לאתי אחרי ספונז'ה../images/Emo6.gif

sivan1237

New member
אין לי חיבה לאתי אבל

גם ערן מהאח הגדול 1 שסיפר סיפורים מוזרים שעשו גלים, כמו שירה טיל על פרה, יצא וסיפר שכל הסיפורים שהוא סיפר קרו לחברים שלו והוא סתם סיפר כדי להשתלב בשיחה.. אולי לאנשים שנמצאים בתוכנית כזו יש צורך כל הזמן לדבר וצורך להוכיח שהם אנשים יותר מעניינים ממתמודדים אחרים, שזה גורם להם לשקר ולהמציא סיפורים.. אני דווקא חושבת שיש סיכוי שהיא דיברה אמת..

נעמה8080

New member
אני, אפילו אם הייתי רואה שאני מחוץ לשיחה

לא הייתי מספרת סיפור מזעזע בשביל להיות בשיחה כזאת מזעזעת! איך אפשר להמציא שהיא עשתה דבר כזה?! וברור לכולם שהיא לא המציאה, היא אמרה עשינו וזה אומר הכל! עכשיו היא משנה גירסה כדי שלא ישנאו אותה. אתם מאמינים לאתי שאמרה שלא עשתה את זה?

יהודי31

New member
בגלל זה את לא בתוכנית...

היא כל הזמן ממציאה\מגזימה.. סביר להניח שגם בזה..הגיון פשוט..

נעמה8080

New member
כשסיפרה על המזרק זה נראה

שהיא אומרת את האמת, אבל היום, ההתנצלות, נראה שקר!

יהודי31

New member
את מומחית לשיטור מחשבות?

מאיפה הזכות שלך להחליט מה אמת ומה לא? אולי תשאלי אותה ותדסקסי אתה לפני שאת פותחת אשכול בומבסטי כזה? אני לא מאמין שאנשים מצטרפים לשרשור לא אינטלגנטי בעליל... אולי תגידי לי מה אני חושב כרגע? בוא נראה אחד ולתמיד אם את מבינה ויודעת מחשבות אדם...

נעמה8080

New member
אותך אני לא מכירה

את אתי, קרן וליהי כולם הספיקו להכיר. אני רואה המון! ועובדה שאני לא היחידה שחושבת ככה! כמו שאתה חושב יש מעט!

יהודי31

New member
אז את 100% יודעת מה היה אמת?

את לא משאיר לך ספק קטן שאולי אמרה היום את האמת?

נעמה8080

New member
כשמשקרים פעם אחת

אתה נותן צ'אנס שוב, שאתה רואה איך היא משקרת בלי סוף זה מבחינתך שקר ולא משנה אפילו אם אמרה אמת, זה נשמע שקר!

יהודי31

New member
אני שמח שאת מטילה ספק במסקנות שלך..

את בעצם אומרת שאפי' אם סיפרה היום אמת.. מבחינתך זה שקר...

נעמה8080

New member
אני כבר הספקתי להכיר את אתי

מהטלויזיה, אני צופה הרבה. ולפי דעתי, שוב, לפי דעתי, לפי השפת גוף שלה (שיצא לי לראות אותה הרבה משקרת) נראה לי שהיא משקרת. זכותך לחשוב אחרת. אבל אני לא היחידה שחושבת שאתי שיקרה היום.

יהודי31

New member
אז תלמדי אותי... איך היא עשתה בשפת הגוף שלה?

איזו חלק הזיזה אחרת? עפעף? אזניים? עיניים? אני רוצה לראות את זה בשידור המוקלט.. אני גם רוצה להיות מומחה בזה.. אולי אקבל תעסוקה במשטרה בתור חוקר..

למעלה