בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

נעמה8080

New member
אתה מהמשפחה שלה?

אתה ממש מגן עליה ועוד לא נתקלתי בבן אדם שמגן עליה. שמעתי עליה מפי אנשים רק דברים רעים. מוזר!

יהודי31

New member
אגלה לך סוד...

אני הכי לא אוהב את אתי מכל שאר דיירי הווילה (רק את ליז יותר שנאתי ממנה) היא משקרת לכולם... כל מילה שניה היא סוג של שקר.. (אני לא חושב שהיא עושה את זה מתוך מחשבה.. זה פשוט יוצא לה.. היא יכולה לסתור את עצמה תוך דקה עם אותה בן אדם.. היא לא מאוד חכמה..) אבל אני לא אשפוט אפי' אותה לפי המחשבות שלה.. ישלי גבולות..

נעמה8080

New member
כשאתה רואה בן אדם המון במשך היום

אתה לומד להכיר אותו. מה הוא יגיד באותו הרגע וכו'. אני ידעתי מה היא תגיד, כי זה היה ברור שלפתע היא לא תודה, אחרת איך היא תצא בעיני הקהל.

יהודי31

New member
אם את באמת מכיר את המחשבות שלה..

בוא נבחן אם את מכירה.. תגידי לנו עכשיו למי היא תציע להדחה השבוע.. ובסוף השבוע נראה אם את צודקת.. ולעצם הענין.. אני מאוד נזהר לפגוע באנשים ולהאשים אותם אם אני לא ב 100% שאני צודק.. וכמובן שלא אפתח שרשור בעניין..

נעמה8080

New member
אני אומרת מה שאני רואה

ואת דעתי! ואני לא צריכה כבר לנחש, היא אמרה שתצביע נגד דניאל ואורטל וזה נשמע אמין, כי לפני זה זה היה ברור מראש. וכתבו פה שרגע לפני שהיא אמרה לקרן שהיא תצביע נגד שתיהן (דניאל ואורטל) היא אמרה לדניאל שאין מצב שתצביע נגדה. אז הנה עוד שקר וצביעות. אני לא ראיתי את זה, קראתי פה שכתבו את זה.

נעמה8080

New member
ועוד דבר

מה שלא יהיה אתי יוצאת לא בסדר, אם שיקרה אז בנוגע לחתול, אז היא שקרנית. ואם אמרה את האמת ומתרברבת בזה אז זה מזעזע!

Rach31

New member
מה הבעיה שלך?!? היא שקרנית מדופלמת ולכן אי אפ

שר להאמין למילה שיוצאת לה מהפה, אני לא יודעת אם עשתה או לא עשתה את מה שסיפרה על החתול אבל היא מגעילה אותי מעצם זה שסיפרה את הסיפור בכזאת גאווה וצחוקים - זה מה שמעיד על אופיה שאדם עלוב נפש

אתי והצביעות הגדולה - עוד עובדה

ישבו בחוץ דניאל ,אורטל, קרן ואתי דניאל אמרה שבטוח היא ואורטל מועמדות אתי אמרה לה .. נראה לך שאני אצביע לך או לאורטל? בחיים לא פחות מחצי שעה אחרי זה יושבת במטבח עם קרן ואומרת אם יהיו שלוש , למי אצביע למי? שתיהן ואני אשים את עצמי אין לי עוד מי.. תוך חצי שעה.. צבועה נבלה חברה טובה של קרן שצבועה לא פחות ממנה

נעמה8080

New member
ולגבי ליהי ובן

נראה לי שהשבוע היא תגמור איתו, כי היא לא זקוקה לו יותר, כרגע בכל אופן. אל תתפלאו אם זה יקרה. הרי הוא לא קובע עכשיו מי תישאר או תלך. היא כרגע זקוקה לבנות בלבד..... אולי יהיה משהו איתה ועם איזו מישהי? חחחחחחחחחחחחחחחח

לא מדויק

חשוב לה שהבנים לא יצביעו לה וכל זמן שהיא משדרת לבן שהיא איתו הבנים לא יצביעו לה. יכול להיות שאחרי יום ראשון, כשהיא לא תהיה מועמדת , היא תתרחק ממנו קצת אבל לא תגמור את הסיפור איתו כי היא יודעת שיש יום ראשון הבא. מבחינתה אם בן לא היה היא היתה מודחת (אל תשכחו שבן גם טורח להזכיר לה את זה... "עכשיו תצטרכי לנשק אותי הרבה...") ולכן היא תשמור את בן קרוב אליה.

איציק911

New member
ההתנצלות היתה מעליבה ומקוממת יותר מסיפור

ראו שערוץ 10 בשיתוף פעולה עם זוג החלאות אתי ובן עשו הכל בשביל להיפתר מהביקורת ולא ממש רצו להתנצל. הדברים שנאמרו בהתנצלות היו מקוממים ולא קשורים ,הם עוד עשו את זה עם חיוך על פניהם (במיוחד בן) על פגישה בבעלי חיים צריך להיענש ובחומרה ולהישלח לכלא.... בן ואתי צחקו ועודדו בני נוער תמימים שרואים את התוכנית לעשות את הדברים הרעים האלו. ההתנצלות היתה צריכה להיות רצינית ולעניין ולא משהו מבדח ולהיפתר ממנו. הייתי מצפה מערוץ 10 לקצת מוסריות. ואם הם לא רוצים להתנצל ולא מבינים את העניין עדיף היה לא לקיים את ההתנצלות הבזוייה הזאת

נעמה8080

New member
הכנסת הכלבים מחר כאילו

שאתי ובן ילדים קטנים ורוצים לחנך אותם איך להתנהג עם בעלי חיים. פשוט ככה. אני חושבת שאמרו להם שכשנכניס את הכלבים תהיו איתם המון, תראו לכולם שמה שאמרתם לא הגיוני לגביכם.

למעלה