שמח שהבנת את דברי... קלות במובן הציני.
N noaxxx New member 10/8/11 #199 אני זוכרת ואגב, איפה באמת TAPUZO? ... ככל שהתכ' מתקדמת, אנחנו נוכחים לדעת שהשיפוץ הזה הוא המרכיב המשמעותי ביותר שיש להפקה. הם ממש לא סומכים על האמת. אני נגנבת מזה
אני זוכרת ואגב, איפה באמת TAPUZO? ... ככל שהתכ' מתקדמת, אנחנו נוכחים לדעת שהשיפוץ הזה הוא המרכיב המשמעותי ביותר שיש להפקה. הם ממש לא סומכים על האמת. אני נגנבת מזה
D dindan84 New member 10/8/11 #88 היתה תכנית בן/ליהי יחסינו לאן.מצפינים את הרשע ואת צודקת לחלוטין אספנית
ר רגע רק רגע Active member 10/8/11 #130 קיבלתי סחרחורת מהשרשורים ../images/Emo122.gif לא מצליח לעקוב. השרשור שעומד לי מול העיניים אחרי הרענון... אני מגיב בו
קיבלתי סחרחורת מהשרשורים ../images/Emo122.gif לא מצליח לעקוב. השרשור שעומד לי מול העיניים אחרי הרענון... אני מגיב בו
D didush100 New member 10/8/11 #135 צעקו מבחוץ דניאל ואיתן שכבו וקרן ואיתן שכבו אורטל מספרת עכשיו לדניאל
מ מיצי החתולה5 New member 10/8/11 #125 הבאת הכלבים מחר לוילה, זה מהלך צפוי הם החליטו להביא את הכלבים מחר לוילה, אחרי ההתנצלות של אתי ובן לגבי ההתעללות בבעלי חיים.
הבאת הכלבים מחר לוילה, זה מהלך צפוי הם החליטו להביא את הכלבים מחר לוילה, אחרי ההתנצלות של אתי ובן לגבי ההתעללות בבעלי חיים.
ב בוףברכה New member 10/8/11 #165 עדיף..שיכניסו את רפי..ה..../images/Emo263.gifהספר.. ....אתי תמשוך..למלכלת את כל הש'ע'רותת..מהראששש...
עדיף..שיכניסו את רפי..ה..../images/Emo263.gifהספר.. ....אתי תמשוך..למלכלת את כל הש'ע'רותת..מהראששש...