בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

נעמה8080

New member
על האח הגדול, הדור הבא

או כל תכנית ריאליטי בדר"כ הרבה מדברים, לטוב ולרע. מדברים על התנהגותם של האנשים. הרי על זה בנוי התכנית. למי מגיע שנסמס ולמה מגיע ולמה לא מגיע וכו'.... היא היתה חברה מאד טובה של אתי וליהי, וראיתי אותה מדברת על ליהי עם אתי ועל אתי עם ליהי. ככה לא מתנהגים לחברות. ומצד אחד מלכלכת על ליז מאד, וכשליז באה ומציעה להן לאכול היא אומרת לא, תודה מאמי. למה המאמי הזה?! ולמה לקרוא לדניאל, דניאלי, וללכלך עליה מאחורי הגב ולהעליל עליה שהיא סימסה לאיתן ראשונה למרות שלא ידעה מי סימס ראשון. זאת לא צביעות?!

יהודי31

New member
לא מבין איך מותר לך לרכל עליה..

כתבת: "כל תכנית ריאליטי בדר"כ הרבה מדברים, לטוב ולרע", גם בבית בדר"כ מדברים לטוב ולרע, זה כבר מתיר לרכל בגלל שהרוב עושה את זה? כתבת: "הרי על זה בנוי התכנית. למי מגיע שנסמס ולמה מגיע ולמה לא מגיע וכו'" בגלל זה מותר לך לרכל עליה? תסמס למי שאת רוצה.. אבל אל תרכלי!! כי מפריע לך שאנשים מרכלים, תני את דוגמה לא לרכל! (וק"ו לא לרכל על מחשבות של אנשים) כתבת" "וללכלך עליה מאחורי הגב ולהעליל עליה שהיא סימסה לאיתן ראשונה למרות שלא ידעה מי סימס ראשון." אולי היא גם קוראת מחשבות כמו שאת קוראת, והיא הבינה משפת הגוף שלה שהיא סימסה ראשונה? יאללה.. עייפתי.. ליל"ט

נעמה8080

New member
כל אחד ודעתו שלו

לילה טוב

האספנית

New member
התכנית ששודרה היום-

אני צופה בתכנית גם בערוץ 29. יוצא לי לראות את השידורים די הרבה שעות (מרותקת למיטה וזה סוג של עיסוק). אני רואה בדיוק מי כל בת ומה אופיה ואיך היא מתנהגת בבית. יוצא לי גם לצפות בשיחות הלילה של קרן וליהי בשעות הקטנות של הלילה. בתום הפרק ששודר הערב בערוץ 10, הגעתי למסקנה שמי שצופה רק בשידור זה דעתו מעוצבת ע"י ההפקה והוא ממש מתאהב בקרן. (זו שההפקה רוצה ביקרה). ההפקה ערכה את התכנית הערב כך שקרן יצאה הבחורה הכי נפלאה, טובה וכו'... אבל, זו הטעיה !!! קרן מאד מאד לא נחמדה. קרן שאני רואה ושאפילו הבנות בבית (ענבר, ענת ואיילת), וגם הבנים לא רואים, היא בחורה נפוחה, מלאת אגו, (וזה ציטוט שהיא עצמה אמרה על עצמה), היא בחורה רכלנית שלועגת לבנות. היא עושה עליהן חיקויים מעליבים. (קרן היא בחורה נאה אבל התנהגותה כשהבנים לא רואים אותה ובעיקר איתן, מכערת אותה). כבר לפני 3 שבועות היא קיימה שיחה עם אתי בחדר הארונות ואני שמעתי, שלפיה היא חייבת להשיג את איתן (ולא מתוך אהבה ורגש אלא פשוט מהצורך של הכיבוש לשם הכיבוש והרצון לנצח בתחרות את דניאל או אורטל) ואתי חייבת לקבל את המיליון. (כי היא צריכה לעזור לאמא שלה). הן גם תיכננו שליהי חייבת להיות איתן בשלישית הגמר וברגע שראו שבן רוצה אותה הן הפעילו ומפעילות מכבש של לחץ ושיכנועים על ליהי שתתקרב אל בן. כי הוא האחד שיעזור לליהי להשאר בבית. השלישיה הזאת שהיום כיכבה בתכנית בערוץ 10 צוירה ע"י ההפקה כשלישיה נפלאה ומרכזית. מי שלא צופה 24/7 לא יודע בכלל שהן ציר הרשע! בהנהגתה של קרן!!!. ושהן פועלות מתוך אסטרטגיה. הערב ההפקה עשתה הכל כדי להעלים למשל את דניאל ואורטל. לפי התכנית הערב , הן רק תפאורה בבית. היום רבותי היה לצופים בתכנית שיעור ב- איך לכוון ולעצב את דעת הקהל !! כל זה היה כמובן הכנה לקראת שיטת ההדחה המוזרה בשבוע הבא. שיטה שלפיה לאיתן אין שום כוח. שיטה שלפיה ברור שדניאל ואורטל יועמדו להדחה ויקירות ההפקה- קרן ואתי, ישארו. רבותי, הכל מכור !!!!!

andy181

New member
העריכה היום ללא ספק הייתה

לטובת ליהי וקרן, אבל תשכחי שאנחנו הקהלה מכיר את הנפשות הפועלות. הכוח בידינו ועם הרבה מאמץ דני ואורטל ישארו. אם דני תודח אני מפסיקה לראות את התוכנית.

האספנית

New member
../images/Emo208.gif

מצפה לתגובות
מה אתם פה בפורום חושבים? האם גם אתם חושבים שההפקה מנסה להכתיב את המהלכים והעלילה??

adiyon2

New member
אם את נהנית כנראה שזה באמת הציגו יפה את קרן

אני מבינה שבסוף לא הלכת לצעוק

24שעות1

New member
איזה יופי דניאל הבריאה האצבע כבר לא כואבת

עבר השבר = אני שמחה בשבילה שהיא רוקדת ומקפצת

24שעות1

New member
בהחלט היתה תוכנית טובה הערב

ומה היה בדיוק להראות מאורטל השבוע, היא נעלמה לחלוטין בבית ולבסוף מצאה את עצמה חוסה בכנפיה של דניאל.

didush100

New member
אורטל הזאת אחת המשעממות

לא מבינה איך יש לה כ"כ הרבה סמסים

נעמה8080

New member
מסכימה כמעט עם הכל חוץ

חוץ מזה שקרן נאה! היא דומה לסוס/גמל. היא מכוערת לדעתי, יש לה רק גוף יפה, זה הכל. וגם אני כשראיתי היום אמרתי שאם לא הייתי מכירה את שלושת המרשעות (קרן, אתי וליהי) הייתי אומרת יוווווווו איזה חמודות, מסכנות, אני בעדן! אבל בגלל שאני יודעת ששלושתן רעות, אז אני הייתי בהלם מאיך ששידרו היום. אם קרן תצא עם איתן בסוף אז ברור שהכל מכור כי אמרו שקרן ואיתן היו ביחד לפני התכנית, אז זה יהיה ברור שהכל מכור ושעבדו עלינו בעיניים.

למעלה