אמת ויציב
אינני פיזיקאי. אני רק מהנדס תכנה במקצועי, ובתור תחביב, ולחיזוק האמונה למדתי גם קורסים ברמה של שנה א' בפיסיקה ויותר משנה א' במתמתיקה, כמיה וביולוגיה. ולמרות שאיני פיזיקאי, ולמרות שאת מה שאתה לומד היום כבר הספקתי לשכוח, בקלות די ניכרת אני מצליח להראות שאתה אינך אלא שק נפוח ומתהדר בזריקת מונחים מדעיים כנגד כל מי שלא למד את תחומך הצר אשר גם בו נכשלת. מפלצת של בורות שכמוך, הרי הוכח כאן בעליל ולעיני כל, שאינך מסוגל לעקוב אחר רצף של ויכוח. הוכח שאין משנתך סדורה לך בכלום. אתה מפריח שברי רעיונות שנדמה לך שתומכים בכפרנותך המטורפת וכשמוכיחים לך על פניך שאתה סותר את עצמך או שדבריך אינם ראיה למה שחשבת, לעולם אינך עונה לעניין אלא או שאתה מפריח מושגים חדשים, או שפשוט אתה טוען שמי שלא למד את הקורס האדיוטי שאתה לומד כרגע, אינו בר ויכוח. ושוב - מתי היה הדיון בינינו על סוגי נקודות סינגולאריות? וכי בזה דנו? דיונינו יצא מפיזמונך החוזר שהזמן אינו מוגדר בנקודת האפס (ולטענה זו גם אני מסכים) והנה לצורך הויכוח ולצורך הסתרת האמת מעצמך, עכשיו אתה טוען שנקודת האפס היא נקודה סינגולארית מסוג כזה שהזמן כן מוגדר בה. הבנת את זה?