ש שריתוששששש New member 21/6/06 #17 בוקר טוב... =] הגעתי למסקנה שיש אנשים מוזרים בעולם.. שזה מפחיד יקירררר תהנה יום טוב
ש שריתוששששש New member 21/6/06 #42 חחח אוייי ../images/Emo12.gif הוא מתחיל אם זה שוב... עדיף שאני לא יגיב..
ש שריתוששששש New member 21/6/06 #54 חחחחחחחחחח ../images/Emo12.gif מההתרגשות... וחוצמזה הבגרות ביום שישי.. נראה מי יקבל יותר
ר רעות האכלנית New member 21/6/06 #21 חזרתי מקניות../images/Emo122.gif ../images/Emo205.gif רציתי לקנות לי גם שוניל וניל עם שוקולד וקניתי ואני כזה מגיעה הביתה מוציאה מהשקית את השוניל ומה אני רואה שוניל שוקולד עם שוקולד אווווווף ורציתי שוקולד עם וניל שיהיה,אני יגיד לאבא שלי שילך להחליף לי חיחיחי הרי אני עזרתי בסה"כ להורים לקנות אוכל
חזרתי מקניות../images/Emo122.gif ../images/Emo205.gif רציתי לקנות לי גם שוניל וניל עם שוקולד וקניתי ואני כזה מגיעה הביתה מוציאה מהשקית את השוניל ומה אני רואה שוניל שוקולד עם שוקולד אווווווף ורציתי שוקולד עם וניל שיהיה,אני יגיד לאבא שלי שילך להחליף לי חיחיחי הרי אני עזרתי בסה"כ להורים לקנות אוכל
ר רעות האכלנית New member 21/6/06 #27 ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif למה בהצלחה בכל מקרה: תודע