בוקר טוב!:]]../images/Emo42.gif
הייתי אמורה ללכת עם חברה שיילי לרופא שיניים ואז לעיר אבל לא הלכתי..קמתי מאוחר והודעתי לה כבר אתמול כי חזרתי ב-12 וחצי ככה רק הלכתי לישון ואני ידעתי שאני יקום מאוחר..אז אמרתי לה אני מקווה שהיא תקבל את ההודעה...וגם אמא שלי אמרה שיש התראות לפיגועים וכאלה אז אני מפחדת אבל גמככה קמתי רק עכשיו והייתי צריכה לקום ב-9 בשביל זה ובחיים זה לא היה קורה..לונורא אני ילך איתה פעם הבאה..:]]מקווה שהיא קראה ת'הודעה..חחח..כמה סליחה כתבתי לה..חחח..אבל יהיה פסיידר.. אתמול היה מ'זה כייףף אחותי קיבלה תעודת הצטיינות והיינו בטקס והיה סבבה ומצחיק היו 3 קטעי תאטרון ואני בוחרת בתאטרון בתיכון..בתור מגמה..אח"כ הלכנו למסעדה לחגוג היה מ'זההה כיייףףףף נהנתייי מלאאא מלאא..חבל שלא צילמתי אבל זהו אני יסיים ת'פיל הזה מצידי היום אני יצלם סתם ואין שבוע הבא אמרתי לאבא שליי זההוו אבא אני יקרצץ לך בראש אתה תיקח אותם לפיתוח אני רוצה את התמונותת..והוא אמר בסדר הוא יקח..אבל שאני יזכיר לו עד היום הוא לא לקח כי אני בעצמי שכחתי..חחחחחחח.. ואז כזה אמרתי משו סתם כזה ואמרתי מילה מוזרה ולא הגיונית אז אמא שלי אמרה את תמיד המצאת מילים אז אמרתי לה כמו מה..אז היא אמרה שהייתי אומרת: "אמא תחתכי לי את החתיך הוא לא נחתך לי.."(הכוונה היא אמא תחתכי לי את החתיכה היא לא נחתכת לי)..חחחחחח..וכמה כיףף היה ודיברנו כל מיני דברים שהזמן טסס כמו טיל..חחחח..וכל מיני שהייתי אוהבת ללכת הכי לרוץ במדרגות ושסבא שלי יתפוס אותי..חחחחח..והייתי תמיד מתגלגלת מצחוק הוא היה רץ רץ תופס אותי ומרים אותי כזה..והייתי מתגלגלת..:]]והיו כל מיני דברים אבל בסה"כ מאודד מאודד נהנתיי אתמול עם המשפחה והכול ונזכרתיי בילדות..חחחחח..ורציתי לחזור לגיל 6..אבל הזמן עובר.. היום אבא שלי רוצה שאני יבוא לעבוד אצלו בצהריים ואז ללכת איתו לקניות אני יראה לא בטוח..:]] שיהיה לכולם יום מקסססייםם ותהננוו.. יקיר תהנה! אביטל תהני! צ'וצ'ה דבריתייי במססןן אוהבתתותךך מלאא.. ביי לכולם יום מקסים! *סורי על המגילה תקראו*