בו לא תלית שכולה תכלת אנשים =>

Juliann

New member
בו לא תלית שכולה תכלת אנשים =>

כנסו לרשמי, הוא נתפס עם קוקאין לפני 3 שנים. סקוט מכה את חברה שלו. בו לוקח סמים. אחלה עונה הא?

רבקהrc

New member
נצל"ש- שמתם לב ש...

אחת מהאנשים שישבו תמיד עם המשפחה והחברים של קונסטנטין שיחקה (או עוד עדין משחקת) בסידרה - "המשפט של איימי"??????

נועה167

New member
זה בטוח נכון?

ותכלס לא מזיז לי.. גם מסקוט לא. אתם לא יודעים מה קרה באמת אז אי אפשר לדעת.

Juliann

New member
בו נעצר פעמיים, ב2001 וב- 2003....

פעם על קוקאין ופעם שניה על DOPE... הנה לכם ממש איידול לדוגמא

SHTRUDIDI

New member
שמחה לאיד אינה הולמת

והאמת שנראה לי שלא מעט אנשים פה שכחו,זאת תחרות שירה.העובדה שקוראים לזה אליל לא אומרת שהאדם צריך להיות דומגא ומופת.אני מסכימה שיש פה אקט חינוכי לילדים שמעריצים את התוכנית אבל זה לא אומר שאנשים מושלמים בלבד יגיעו לפה. בו מופיע נפלא ושר מצויין ואם הוא יעוף הייתי רוצה להאמין שזה יהיה רק על סמך הופעה לא טובה ולא על סמך עברו. הבן אדם עשה מה שעשה,עבר את זה ולא ביקש מאף אחד להצביע לו בגלל שהוא כבר לא משתמש בסמים. אני רואה בזה צד מאוד מכוער של הפרסום וזה לא צריך לתת לקהל לגיטמציה להשאיר מישהו אחר על פניו.אם האמריקאים אכן יעשו זאת יש פה משהו מאוד צבוע שכן אמרו בשרשור הזה שהמון מהאמנים הגדולים זכורים כמכורים גדולים לסמים,אלכוהול ומה לא. אם אוהבים אמן צריך לשפוט אותו לפי מה שהוא עושה מבחינה אומנותית ותו לא.

whatever4

New member
יאללה...

למי אכפת? ממש לא מזיז לי.... בו לשלטון

moran500

New member
מעולם לא אמרנו שהוא כן

דיברנו על ההופעה שלו, על הכשרון שלו ועל האישיות שלו. הוא לא מלאך, ולא מתיימר להיות. אני בטוחה שבעונות הקודמות גם היו סיפורים כאלה שפשוט הוסתרו, ואם ההפקה החליטה להשאיר אותו כנראה שזה מסיבה מוצדקת, הדבר האחרון שהם צריכים זה אמריקה מתחסדת רודפת אחריהם...

אז מה? זה ממש מעצבן אותי..

למי איכפת? זה החיים שלו וזה לא כאילו הוא רצח מישהו או לא יודעת מה.. זה שהוא היה על סמים *מה שאפילו לא יודעים, זה יכל להיות סמים של מישהו אחר* או וואבה זה לא עניינים של אף אחד חוץ ממנו! גם זה שלסקוט יש עבר פלילי לא עניינו של אף אחד.. מה הביג דיל? זה ממש מגעיל שמתייחסים לזה ככה.. לכ"כ הרבה סלבריטיז יש עבר פלילי..וגם לאנשים אחרים. זה לא אומר שהם אנשים רעים! וזה לא עניינינו. זה עניינים שלהם וזהו! אז דיי כבר... וזה גם לא משהו מהזמן האחרון..זה מהעבר. זה נגמר! רק בגלל שיש למישהו תיק במשטרה אתם תשפטו אותו?!?! אף אחד לא מושלם. כולם עושים טעויות. זה לא אומר שבגלל הטעויות של מישהו מהעבר צריך לשפוט אותו לפי זה לכל החיים! וחוץ מזה-גם אלכוהול נקרא סם. בגלל שאנשים שותים אלכוהול גם תשפטו אותם?! לא! אתם לא! ומישהו שמעשן?? *אני אישית חושבת שזה דוחה אבל עדיין..* יש כל כך הרבה שמעשנים..וכמעט כולם שותים אלכוהול, אפילו כאלו מתחת לגיל 18 *או בארה"ב-מתחת לגיל 21*! אתם לא תשפטו אותם לפי זה נכון?! אז זהו! ממש מעצבנת אותי התגובה הזאתי למשהו קטן כמו זה!

../images/Emo6.gif אני יודעת../images/Emo6.gif

היי מיקה..."I'm a five year-old, I'm toilet trained, YAY, give me a lollipop!" |עושה פרצוף לוליפופ| רונה xxx

darklighter

New member
צודקת לגבי בו../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אי אפשר לדעת מה עבר עליו באותה תקופה...זה לא אמור לעניין אף אחד... אצתל סקוט זה שונה כי הוא נהג באלימות כלפי האמא של הבת שלו וזה כבר דבר אחר לגמרי...

כן זה דבר אחר, אבל אי אפשר לדעת מה

גרם לסקוט לזה...לא שאני מצדיקה אלימות או משהו, אבל אי אפשר לדעת מה הסיפור.. רונה xxx

נועה167

New member
../images/Emo45.gif

דיי לשפוט אדם שאתם לא מכירים בגרוש.. ואם אתם מחשיבים להכיר דרך תקשורת אז זה גרוע כי יש הרבה שטויות שאומרים. אי אפשר לדעת אף פעם מה קרה.

g a v i

New member
אני בכלל לא מבינה למה כל זה קשור...

למה צריך להעיף את סקוט בגלל שיש לו תיק (RECORD - איך אומרים??)? צריך להעיף אותו בגלל שהוא לא טוב!
לרוב הכוכבים כבר יש תיק במשטרה, מה זה כבר משנה?

Juliann

New member
../images/Emo58.gif מתישהו אתמול זה קרה... =>

בלונדינית מסויימת שפשפה את ידייה בשמחה. אחד עף, השני נתפס על סמים, השאר הרחק מהליגה. הכתר שלה בלי להתאמץ, כל מה שהיא צריכה זה להפגין נוכחות בגמר. ולמעריצי בו שהולכים לצעוק עלי- אתם חולמים אם נראה לכם שהקהל האמריקאי השמרני יסכים שאדם עם עבר של סמים ינצח, זה יעשה תוהו ובוהו בכל ארהב... איידול זאת תוכנית גם לילדים, והעבר שלו כבר מרוח בכל תוכניות הבידור. הרבה הורים לא מוכנים לקבל את זה. התחרות בכיס של קארי אם תרצו להאמין או לא.

Anat L

New member
לא יודעת.

זה לא קשור ללהאמין או לא. עכשיו אני מאמינה שהכל יכול להיות. מי יודע, אולי בסוף אנתוני וסקוט יגיע לגמר?
אני פשוט לא מאמינה איזה מטומטמים האמריקקים.

היי היי היי...אנתוני טוב!!!

וגם סקוט!! אני לא חושבת שיש מה להשוות בין סרוט למתמודדים האחרים שיש עכשיו, אבל אנטולי שלי לדעתי מגיע לו להיות בגמר..אני לא חושבת שזה ייקרה, אבל בכל זאת מאוד מאוד מקווה... וגם- בדיוק אני ואחותי (IrishKiss) דיברנו על זה אתמול..כזה "מה אם בסוף אנטולי וסקוט יהיו בגמר? איזה מוזר זה יהיה.."
רונה xxx

למעלה