בו לא תלית שכולה תכלת אנשים =>

נועה167

New member
אני לא מסכימה..

ברור שזה לא דבר שבסדר לעשות (מדברת על סקוט) אבל אתם לא יודעים מה היה שם בכלל... אז לא צריך לשנוא אותו על סמך זה.. לדעתי לפחות.

Belle401

New member
אני לא שונאת אותו על סמך זה

שנאתי אותו עוד קודם
והייתי מפסיקה לאהוב כל אחד שהייתי שומעת שעשה משהו כזה, גם אם זה היה בו או נאדיה לדוגמא, ככה שזה לא קשור לסקוט. ומה אני צריכה לדעת שהלך שם? הבנאדם היכה אישה וילדה קטנה. איזו סיבה הגיונית יכולה לגרום לי לדעת את זה ועדיין לחבב אותו?

נועה167

New member
לא אמרתי שיש סיבה או משו

אבל כשאתה שומע דברים כאלה אתה לא יכול לדעת אף פעם מה קרה!! את לא מכירה אותו ולא יודעת מה היה שם... אם זה גורם לך לשנוא אותו סבבה (בעצם אמרת שכבר שנאת חח אז לא משנה) אני רק אומרת שאני לא חושבת שצריך לשפוט אותו על משו שאין לנו מושג בו.

shalehet

New member
אז שיעיפו אותו../images/Emo58.gif

ויחזירו את קונס במקום. כשגילו פה שסקוט נעצר כולכם קפצם להעיף אותו מהתחרות... קוקאין זה לא מספיק חמור..? או שבגלל שפה זה בו... אז מותר לו הכל כי הוא רוקר

Fairywitch

New member
אין לי בעיה עם זה../images/Emo58.gif

אני כבר מוכנה להכל- העיקר שיחזירו את האליל היווני שלי... אבל חשוב לי לציין- בו יצא מהעניינים האלה, כך נראה- וסקוט עדיין אנטיפט (ע"ע ההתנהגות שלו באודישנים בהוליווד).

Sweet Misery

New member
חשבתי על זה, ../images/Emo58.gif

כי אנחנו לא יודעים בדיוק אם ההפקה יודעת על מה שהיה עם בו ואם איכפת לה... אבל אם מעיפים אותו כשלא העיפו את סקוט, נמאס לי. משהו פה באמת מסריח ברמות.

Johanna1

New member
יש הבדל בין המקרים..

סקוט פגע במישהו אחר, ובו לא. וגם זה שסקוט נעצר לא ממש הזיז לי..

למעלה