בו לא תלית שכולה תכלת אנשים =>

Fairywitch

New member
השבוע הוא היה יותר טוב מכולם../images/Emo45.gif

לא הגיע לו להיות בבוטום 3.

SHTRUDIDI

New member
אנתוני באמת היה מצויין השבוע

ההופעה הכי טובה דווקא הייתה של בו עבורי, אבל אנתוני היה ההופעה השנייה הטובה ביותר.בהחלט לא הגיע לו בוטום 3.

Johanna1

New member
אז מה אם הוא עשה סמים?

מלא אמנים עשו סמים בעברם, והם עדיין פופולרים. ואני לא תומכת בסמים, אני רק אומרת שזו לא סיבה בשביל שמישהו לא יזכה באמריקן איידול.

Fairywitch

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo10.gif../images/Emo58.gifלאתמול

קונסי היה היחיד שהיווה איום על ה
שלה. יש לה יותר מזל ממה שהיא חלמה...

shalehet

New member
הכתר היה אצלה כל הזמן../images/Emo58.gif

אני בטוחה שהיא תשמח לזכות, אבל אני בטוחה שבניגוד לגועל של סקוט, קאיר לא תשמח לעיד. דבר שני, עובדה שהקהל כן נותן לסקוט קולות כל הזמן אפילו אחרי שהוא הכה את אשתו, למה שהוא לא יתן לבו ש"כולה" השתמש בקוק או שלא.. זה ממש לא מעניין אותי מה שבטוח שאחרי שקונס עף, גם קארי עלולה לעוף, לי היה ברור ששניהם בגמר..

נועה167

New member
אממ

ואיך בדיוק סקוט עדין בתחרות? מה אלימות לא מפריעה לאמריקאים? אני לא חושבת שזה מה שיפריע לו לנצח.. לדעתי. אבל מה שכן אני לא חושבת שהוא ינצח בלי קשר חחח הלוואי אבל לא נראה לי משום מה..

MoGanC

New member
לא מסכים

למה,פנטזיה היא עצמה צדיקה גדולה,שנכנסה להריון בגיל 16? גם אז חשבו שהשמרנים לא יתנו לה לעבור והנה היא ניצחה.

לא מסכימה...

אני חושבת שאם קונס עף..הכל יכול לקרות ואפילו קארי יכולה לעוף.. אתמול כבר חשבתי שהלך על אנטולי..אבל במקום זה הלך על קונס
*קונס ואנטולי=2 הפייבוריטים שלי...וגם בו..LOL* אז אני חושבת שאפילו יש סיכוי שזה יהיה גמר של אנתוני-סקוט בסוף, עד כמה שזה יהיה מוזר:-S עכשיו לכולם יש סיכוי..וגם הרי יש אתרים שמעודדים להצביע ל"הכי גרועים" ובגלל זה לדעתי סקוט נשאר ואפילו לא היה בבוטום 3..*לדעתי סקוט טוב, אבל תקירו בעובדות-כולם רוצה שהוא יעוף כבר...* בגלל זה אני לא מסכימה..וגם יכול להיות שלמרות הסמים בו ינצח לדעתי..ומגיע לו..אני חושבת שאולי אפילו הכי מגיע לו לנצח. רונה xxx

Belle401

New member
זה לא אותו דבר

לא אכפת לי מהסמים. הוא לא הזמר הראשון ולא האחרון שלקח פעם סמים, ואין שום קשר בין זה לבין הכשרון שלו. לקחת סמים זאת החלטה של בן אדם (שגויה, אבל גם זה סוג של החלטה) והיא לא קשורה ליחס שלי אליו.. להכות את אשתך ואת הבת שלך זה לא בדיוק משהו שמאפשר לך לחבב את הבן אדם אחרי שאת שומעת את זה.

Fairywitch

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

תראו מי נכנס לפנתיאון המוסיקה בארה"ב- מוריסון, הנדריקס, ג'ופלין- אולה עוד מתו, לא עלינו
אני כבר לא מדברת על הביטלס (שעישנו חשיש בתוך בית המלוכה הבריטי- לא פחות!), ועל ענקי המוסקיה משנות ה-60-70. כל עוד בו יצא מהסמים הקשים (לגבי הקלים לא אכפת לי, תמכתי פעם ב"עלה ירוק"
)- זה ממש לא משנה. לפחות הוא הזיק לעצמו ולא לבת זוגתו...

אבל אי אפשר לדעת מה עבר עליו..

וזה היה ב-ע-ב-ר-! אולי זה היה רק רגע של חולשה.. ואולי זה לא מצדיק את זה.. אבל זה עדיין לא עניינינו!

Belle401

New member
רגע של חולשה?

הייתי מאוד 'חלש' אתמול אז הלכתי והיכיתי את אישתי והבת שלי. וואו, עכשיו אני מרגישה הרבה יותר חיבה אליו.

אי אפשר לדעת מה עבר עליו..

והוא לא היכה את הבת שלו!! רק את אשתו *או החברה שלו או מה שהיא לא תהיה*... זה לא מוצדק אבל אי אפשר לדעת מה קרה שם...

למעלה