בזאת אני פותחת רשמית שרשור
ס

Hieros Gamos

New member
בזאת אני פותחת רשמית שרשור../images/Emo58.gifס

אני יודעת שעכשיו שהתחלתם לראות את עונה שנייה אתם פשוט לא יכולים להתאפק. קדימה, תודו בזה. בכל מקרה, עושה לי רושם שגם אם יש לרובכם אופי יותר חזק משלי (אני חסרת חוט שידרה. הייתי בגרמניה וברגע הראשון שהייתה לי גישה לאינטרנט נכנסתי לSF.COM) עדיין יש בניננו עוד כאלה שרוצים לדעת מה יקרה הלאה. אז זה, גבירותי ורבותי, אובר ספוילר (חייבים לאהוב חלק מהמילים הגרמניות!! זררר גוט!
) לגבי הפרק האחרון של העונה השנייה. זה הולך להיות אחד השווים והמוזרים ביותר. אני לא מאמינה שהוא לא יצלע עוד
http://i7.photobucket.com/albums/y279/marykir/HL/TV/House/Season2/Articles/20060424-Globe/houseSpoilers.jpg אם מישהו באמת רוצה אני אתרגם את זה לעברית.

ToryMaster

New member
מי לא מחשיב? :S

זו תוכנית בטלוויזיה וצופים בה יותר אנשים :S

Hieros Gamos

New member
אני לא מחשיבה.

אין תוכנית שבאמת יכולה להתמודד עם אמריקן איידול. מדי פעם אחת משתי התוכניות השבועיות שלהם יורדת למקום שלישי, זה הכי נמוך שהם מגיעים. זה כמו בליגה כדורסל שלנו. הקבוצה שמדברים עליה כעל הטובה בארץ היא הקבוצה שמצליחה להגיע לגמר מול מכבי ת"א כי זה די ברור שבסופו של דבר מכבי יקחו את האליפות. שוב. אמריקן איידול היא המכבי ת"א של האמריקקים. חוצמזה זה לא כזה משנה. מקום רביעי זה בהחלט מכובד אבל צריכים לחכות לזמן שגם האנטומיה של גריי תשודר ואז לראות באמת. בינתיים האנטומיה לוקחת

ToryMaster

New member
מה הקשר?

זה שהם מצליחים יותר מכולם אומר שלא צריך להחשיב אותם? מכבי ת"א לא צריכה להיות בטבלאות כי היא הכי טובה? :S

Hieros Gamos

New member
אממ...כן../images/Emo3.gif

מה זה משנה, בין אם הם מקום שני או רביעי זה עדיין מכובד וזה מכובד עוד יותר מעצם העובדה שיש רק שתי תוכניות לפניה (אמריקן איידול תופסים שני מקומות) ואחת משתי התוכניות היא בלתי מנוצחת בערך.... בואי לא ננסה להיכנס לתוך ההיגיון שלי, הוא לא כל כך הגיוני.

noonie

New member
בואו נגיד את זה ככה

אמריקן איידול זה גם תוכנית מציאות/ תחרות כישרונות, וגם תמיד אבל תמידדד מקום ראשון, אז זה כאילו נספר בנפרד מסדרות מתוסרטות/ דרמות פריים טיים... יענו הקרב האמיתי הוא על המקום השני, נראה לי שזה מה ש Hieros Gamos מנסה להגיד. בכל אופן, הפרק של אתמול קיבל רייטינג אפילו יותר גבוה, וכרגע האוס היא אחת הסדרות הכי נצפות באמריקה. ריספקט!

Hieros Gamos

New member
כן, זה מה שניסיתי להגיד, תודה../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

ונהדר
אבל עוד פעם, צריך לחכות לשבועות שהפרקים גם של האוס וגם של האנטומיה ישודרו כי זה בעצם, יחד עם CSI הקרבות האמיתיים... לא יודעת לגבי CSI אבל האנטומיה תשדר פרק חדש רק עוד שבועיים ולהזכירכם, עוד שבועיים יש להאוס פרק כפול (יום אחרי יום) ^^' פאן

fire storm

New member
יותר ממאוד מכובד.

היא טכנית מקום שלישי, כי אמריקן איידול זאת תוכנית אחת שמשודרת בשני ימים. קיצר, אמריקן איידול, שעברה כבר 4[?] עונות, ו CSI שגם עברה איזה 4-5 עונות, זה הסדרות שמוקמו לפני האוס בטבלה, שעכשיו בעונה השנייה שלה, והיא קודם כל, סדרה די מסובכת, שעוסקת בעניינים שיכולים להמאיס את עצמם על הרבה אנשים(דם, הפרשות, מוות) ודבר שני, היא רק בעונה השנייה שלה. דמט, תוך שנה היא תופסת את 2 המקומות הראשונים, המקום הראשון של השידור הראשון, המקום השני על השידור החוזר!

ToryMaster

New member
סדרות שיכולות להימא

ז'אנר בית החולים הוא אחד המצליחים והמבוקשים ביותר בטלוויזיה. לראיה: אי אר [12 עונות לפחות], האנטומיה של גריי [מועמדת לאינספור פרסים], ביתחולים כללי, שיקגו הפ, רפואה שלמה. כל אלו רק בשליפה מהזיכרון.

Hieros Gamos

New member
ג'נרל הוספיטל לא נחשב. התוכנית הזאת

משודרת מפאקינג שנות השבעים! זאת אופרת סבון...זה כמו להגיד שהיפים והאמיצים עוסקת בתעשיית האופנה. בולשיט זה עוסק בזה שהתחתן עם אחות חורגת של אבא שלו שעשה ככה ובלה בלה בלה
אבל הסדרות בית חולים זה באמת אחד הז'אנרים המצליחים. אי.אר. אגב ממשיכים גם ל13 לפחות חח. ויש גם סקראבס...

fire storm

New member
אבל האוס היא מיוחדת.

אתה לא יכול להכריז עליה כדומה ל ER או שיקאגו הופ. תגיד מה שתגיד אבל אני חושב שהאוס זה הימור מסוכן, רופא מגעיל שמכור למשככי כאבים וחולים לא שגרתיים, זה לא הנוסחא להצלחה מיידית.

ToryMaster

New member
למה?

בשיקגו הופ היה את מנדי פטנקין [סלחו לי, אני לא זוכרת את שם הדמות] עם כל הבעיות שלו. בER את קרול עם הדיכאון, את וויבר שלסבית, את קרטר שהיה גם מכור למשכך כאבים, את בנטון שהוא בכלל אנטיפת כמעט כמו האוס.

ToryMaster

New member
בנטון נהדר

שלא לדבר על זה שאריק לה סאל פשוט שווה
. העניין עם בנטון הוא ההתפתחות של הדמות, המנאטיפת של העונה הראשונה לאבא המסור המקסים של העונה האחרונה שלו.

Hieros Gamos

New member
תמיד יש לך את הדמויות המסובכות

בסדרות האלה. השוני בהאוס זה שזה לא ממש עוסק בחיים של מגוון כל כך רחב של דמויות. זה בקושי עוסק בחיים הפרטיים של ה6 דמויות הקבועות שם (אם אתם לא יודעים מי אלה, לכו תעשו מרתון. וגם אם אתם יודעים לכו תעשו מרתון
). באי.אר. (לא אדבר על שיקגו הופ כי ראיתי בערך 3 פרים של זה וגם זה רק בגלל מארק הרמון *NCIS
*) הם מתרכזים באיך שכל מה שקורה בבית חולים, כל החולים וזה משפיע על החיים הפרטיים של האנשים שם והם מתרכזים בכל הקאסט שלהם (היה קטן בהתחלה- דאג *
, קרול
, מארק, סוזן, בנטון וקרטר והלך והתרחב- עם האוכל בא התאבון?) וגם במה שהם עושים באפטר האורס כביכול אבל גם זה איכשהו קשור לעבודה שלהם כי הם יוצאים רק עם אנשים מהעבודה...או מטופלים (שמתם לב לזה?! חוץ מדאג. אבל הוא לא ממש *יצא* איתם
). בהאוס הם גם רק על צוות קטן וגם בקושי מתרכזים בחיים האישיים של הדמויות. מדי פעם יש איזכורים או פרק שלם (1X21, 2X10, 2X11 או קצת מ2X05 נדמה לי) אבל הם לא באמת נכנים לחיים הפרטיים שלהם אלא יותר מתעסקים בחולה ויכול להיות שהעובדה הזאת, שאין התעסקות כזאת מאסיבית בדמות הראשית ובאלו שמסביבה, שונה מהסדרות האחרות, זה כן. חפרתי. סלחו לי, אני בהיי של קולה

אני לא מסכימה ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

בהאוס יש המון התעסקות בחיים של הדמויות הראשיות, ובמיוחד באלו של האוס, כמובן. זה מה שמבדיל בין האוס לבין סדרות אחרות שפועלות באותה מתכונת (כמו CSI) - בהאוס יש עלילה שקשורה לדמויות. ב-CSI את יכולה להחליף את כל הדמויות ולא יהיה הבדל. (ובעצם זה מה שהם עשו. ההבדל היחיד בין ה-CSIאים למיניהם הוא הדמויות והערים שבהן זה מתרחש.) בעקרון בהאוס יש את העלילה של החולה בכל פרק, מה שגורם לך לראות את הפרק, ואת העלילה של הדמויות, שהיא מה שגורם לך לרצות לראות את הפרק הבא (זה והעובדה שזאת סדרה מעולה
)

Hieros Gamos

New member
אממ.. יש התעסקות, אבל לא מאסיבית

כמו באי.אר. ובנניח, האנטומיה של גריי (אני בדיון דומה גם שם
). בהאוס הם נותנים לך פה רמיזה, שם רמיזה. מטפטפים לך בקטנות כל מיני פרטים על הדמויות. ברור שאנחנו רואים קצת דברים עליהם, אחרת באותה מידה רובוטים יכלו להיות הדמויות הראשיות. מה שמושך אותך זה העבודה שאת לא יודעת על הדמויות האלה הרבה ואת יודעת שבפרק הבא את תדעי עוד חתיכה שתתאים למקום כלשהו בפאזל, בין אם היא תבוא במשפט כלשהו שהם יגידו, בחולה שיהיה קרוב אליהם בדרך זו או אחרת או סתם בהתנהגות שלהם אבל בניגוד לאי.אר. ושיקאגו הופ והאנטומיה של גריי ההתעסקות הזאת היא לא מה שעושה את הסידרה. הוא מה שנותן לה חלק גדול מהקסם שלה אבל העיקרון שלה, החולה והמחלות המסובכות היו שם גם אם לא היינו יודעים למה הרגל של האוס כמו שהיא. באי.אר. למשל, את ידעת 90% מהדברים על הדמויות. ידענו על אבא של דאג, ידענו על זה שהוא רודף שמלות וידענו שהוא היה עם קרול...וואטאבר. ההתעסקות בסדרות האלה בדמויות היא הרבה יותר גדולה מההתעסקות שם ברפואה עצמה. אז הם היו בבית חולים. בזה הם עבדו. מוניקה בחברים הייתה שפית. ראינו גם אותה בעבודה. בית החולים שם זה פשוט סביבה שבה הסידרה מתרחשת, שבה הם יכלו לספר לנו עוד על הדמויות. בהאוס בי"הח הוא גם הסביבה וגם המערכת עצמה והדמויות הם לא רק הדמויות הם חלק מהמערכת של ביה"ח. הם הרבה פעמים הרבה יותר רופאים מבן אדם שעומדים לספר לך עליו משהו... נראה לי.

למעלה