בזאת אני פותחת רשמית שרשור
ס

אןוקיי, אני מסכימה ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

עם העובשה שזה שונה מאי אר בצורה הזאת, אבל לפי דעתי את מקטינה מערכה של העלילה של הדמויות. אפשר לקחת את הדוגמות הקיצוניות של detox ו-distractions (פרקים מעולים
), שבהם מה שקורה עם האוס משפיע קצת אפילו על הטיפול בחולה. אבל למשל ב-hunting העלילה של האוס וסטייסי תופסת חלק חשוב (וגם העלילה של קמרון.) אני חושבת שאם הפרקים היו מורכבים רק מאבחון המטופל השבועי הם היו הרבה פחות מעניינים.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif ברור שיש חלק גדול לאיך

שהדמות מרגישה ומה שעובר עליה על הטיפול בדמות אבל הרעיון הוא שהם יטפלו בחולה גם אם האוס כמעט שוכב עם סטייסי בבולטימור או אם קמרון חושבת שהיא חטפה איידס. כלומר, ברור שזה משפיע, אחרת, כמו שאמרתי היינו יכולים להסתכל על רובוט עושה את העבודה. הגורם האנושי מאוד מושך אבל העלילה לא מבוססת דווקא על הדמויות, כלומר על האוס והצוות. היא מבוססת על החולה עם המחלה המסתורית ומושפעת ממה שעובר על הדמויות בעוד בסדרות אחרות העלילה היא מה שעובר על הדמויות והמקרים בבית חולים הם מה שמשפיעים על העלילה.

Hieros Gamos

New member
לא לא! בואי נמשיך! היה לי מעניין!

אני אוהבת דיונים כאלה. זה נותן לי אפשרות לזיין את השכל (ידעתי שיש סיבה שאני במורחב
)

Hieros Gamos

New member
^^' יש לי חבר שמתווכח איתי כל הזמן

אבל יש לנו וויכוח מסויים ששנינו יודעים שאני צודקת בו אבל הוא לא רוצה שנפסיק להתווכח עליו אז הוא פשוט לא מוכן להקשיב לי והוכחה אמיתית אין לי סיכוי להביא לו. זה הולך משהו כמו- הוא היה טבח! ~לא הוא לא! ~טוב, הוא היה טבח ביחידה מובחרת ~נו באמת! אמרתי לך שהוא היה נווט או ביחידה סודית ~הוא היה טבח. ביחידה סודית! וזה ממשיך שעות
בואו נפתח דיון. ^^' דיונים איז פאן

Hieros Gamos

New member
אממ...אממ...אממ...

את רואה למה לא רציתי להפסיק?! אני לא יודעת לבחור נושאים! (פרוייקט באנגלית שלי. נושא? כאב כרוני
המורה שלי חטפה צמרמורת)

ToryMaster

New member
זו נקודה חשובה, האמת

אבל שוב, הפרק האחרון לדוגמה, כמה ממנו הם בילו מחוץ לבית החולים? האוס שונה ונהדרת, אבל אני לא חושבת שהיא באמת עד כדי כך שונה מהאחרות. בעיני יש יותר קווי דמיון מאשר שוני.

Hieros Gamos

New member
הפרק האחרון 2X18? או 17? ../images/Emo58.gif

כי ב18 הם לא בילו הרבה מחוץ לבי"ח...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X18

אה. ככה. לא היה פרק כל כך טוב. היה די מצחיק לראות את האוס ישן כל כך הרבה פעמים כשהחולה שלו לא ישנה כבר איזה 11 יום
פורמן יצא בן זונה. הוא ממש ממש עצבן אותי. כאילו, במשך הפרק לא היה לי אכפת אבל כשקמרון באה אליו והמשפט שהוא אמר לה בסוף? פאק אוף בחור. לא היה מספיק ווילסון בפרק, זה כן. אני נורא אוהבת את האינטראקציה בינו לבין האוס, היא בין הטובות. היו כמה משפטים טובים, בעיקר על המורל הדפוק של האוס מעצם העובדה שהוא רוצה לרפא אותה. אממ זהו. פרק הבא House vs. God, אמור להיות די מעניין וכנראה שנבין כל מיני דברים חדשים על כולם. אני מחכה לפרק האחרון של העונה.

EPRT

New member
../images/Emo58.gif

פורמן חרא. אני שונאת אותו.:-\ פרק טוב, אהבתי את הסויץ' בסוף. עוד כמה פרקים האחרון?

סוף סוף ראיתי את הפרק ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

לקח לו המון זמן לרדת :X פורמן יצא כזה זונה! >< הפתיחה הייתה ממש טובה. נראה לי שהכי טובה עד עכשיו. בעקרון היה פרק טוב, גם לי היה חסר ווילסון
וגם אני אהבתי את הסוויץ' בסוף
אני לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שמשהו חסר בסוף... כאילו זה נגמר אבל הם שכחו לעשות משהו שהם תמיד עושים בסוף
או, נוספה שפה לרשימת השפות שהאוס דובר! (הרשימה עכשיו כוללת אנגלית, ספרדית וסינית מנדרינית. וקצת הודית
)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (לגבי השפות) ../images/Emo58.gif

לא יודעת לגבי הסוף... כמו שאמרתי לא הכי אהבתי את הפרק. מישהו פה בשירשור למעלה אמר שהוא היה מיותר. אני לא יודעת אם הוא היה מיותר כי בהאוס אין ממש פרקים שהם פילרים כי בעצם זו כל העלילה אבל לאחרונה כל פרק היה יותר טוב מהשני והפרק הזה פשוט לא היה יותר טוב מהקודמים. חוצמזה, האוס קנה מקל מיוחד לאירועים מיוחדים (זה שהיה בALL IN) ומקל ליומיום? LOL

מסתבר (בערך ../images/Emo58.gif) ../images/Emo29.gif

שאת המקל המיוחד הוא לא קנה עכשיו. הוא השתמש בו גם בפרק 12 של העונה הקודמת (בסוף הפרק, כשהם במונסטר טראקס.) כנראה שהוא באמת משתמש בו רק בארועים מיוחדים
(אגב, לא עליתי על זה בעצמי, קראתי את זה בפורום אחר.)

למעלה