יש לי דפים מלאים במילים בגרמנית
, אני אעתיק אוותם לפה כי אני לא חושבת שאפשר להעלות קובץ וורד (word) לפה, לא שהצלחתי XD אז הנה תהנו- אני - ich – איכ את/ה - sie – סיא אנחנו - sie - סיא (הא' עם שלוש נקודות למטה) הם/הן - wir – ויר ~ילדה - madchhen – מאדחאן ילד - junge – יונגה תינוק - baby - רגיל כמו באנגלית אבא - vati – פאטי אימא - mama – מאמא אחות - schwester - סוושטר ~ רגשות(ממש בקצרה) : שמח - glucklich - גלוקליך עצוב - ammerlich – אמארליק לבד - einsam - איינסאמ. der freund - חברה - דאר פראונד die freundin - חברים - דיא פראונדין das ist - זה (THIS IS) - דאס איסט willkommen - ברוך הבא – וילקומאן sind sie - האם אתה .. ? - סינד סיא links - לעזוב – לינקס nah - ליד – נאא alles gut - הכל טוב - אלאס גוט ich heisse - קוראים לי – האיסא Hund - כלב – האונד Katze - חתול – קאטזה Brot - לחם – ברוט Milch - חלב - מילצ' Tee - תה – טיי Meer - ים – מייר Schule - בצפר(בית ספר) – סקאולא dir/Dish/Sie-אתה-דיר-דיש-סיא immer-תמיד-אימאר Für-בשביל-פור Mich-אותי-מיכ' mir/Ich-אני-מיר-איכ' Liebe -אוהב-ליאבא Hass-שונא-האסס Freund-חבר-פראונד Anhänger-מעריץ-אנחאנגר Bruder-אח-ברודאר Schwul-הומו-סכ'וול Süße-מתוק-סובה Lustig-מצחיק-לוסטיג Spaß-כיף-ספאב gut-טוב-גוט schlecht-רע-סכ'לאב'ט komisch-מוזר-קומוסכ' Dumm-טיפש-דום _________________________ זה הכל בנתיים XD יש מישהו שיודע מספרים?! אם כן הוא יכול להעלות בבקשה? ^^