בזה הרגע אני פותחת מילון גרמני

N i t z a n 42

New member
טוב אני יודעת הרבה מילים :]

כי אני לומדת אז הנה כמה: Hallo-שלום Guten Tag-שלום, יום טוב. Guten Morgen-בוקר טוב Guten Abend-ערב טוב Gute Nacht-לילה טוב תודה - Danke בבקשה - Bitte זוסה- מתוק שן- יפה גוט- טוב אני אוהב/ת אותך - Ich liebe Dich אני רוצה אותך - Ich will Dich אממ מה עוד? קצת גסויותXD שייסה- חרא גזס- תחת (שבול)Schwul- הומו Arschgesicht- פרצוף תחת Dumm-טיפש ויש עוד מלא אם תרצו אני אשים עוד :]

3has3

New member
../images/Emo69.gif והכתב חשב שהם אומרים לו 'הלו'

ולא שלום - בכתבה של ראש אחד XDDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif כן! כזה:"שלום טוקיו הוטל"

ואז הם:"הלוווו" XDDD

צודקת...זה מה שהתכוונתי אני פשוט חושבת כמו טי

פשה ולא חשבתי על ההבדל בין לילה לערב...בקיצור לא משנה...

../images/Emo191.gif טורלון (מילון של טרוליצ'קה)

דוך- דרך\ישר גוטה מורגן- בוקר טוב גוטה נכט- לילה טוב וגם פעם אמרו לי ש- אחליבבק זה אני אוהב אותך. הוו וואללל :)

ס'כיף שילדים ממשלחת מגרמניה לימדו אותי../images/Emo174.gif

כדי שתבינו יותר טוב איך לומר את זה כתבתי באנגלית.. ויש משפטים ארוכים שחצי מהם בגרמנית וחצי באנגלית.. Vigets - מה נשמע? Gote - טוב Entia - ואיתך? Ich Vermissen Dich - אני מתגעגע/ת אלייך Ich Liebe Dich - אני אוהב/ת אותך Ficken - לך תזדיין אשלוך [Ashloch] - דפוק Ass Hole גוטה נחת [Gote nacht] - לילה טוב הי הא - ככה הם אומרים יאי בגרמניתXD Vas is Dein Name - מה שמך? Ich vil Deutch lerner - אני רוצה ללמוד גרמנית [ד"א דויצ' זה גרמנית] Ich Verd dich vermissen - אני אתגעגע אלייך Vergin mich nicht - אל תשכח/י אותי Nain - לא Ya - כן מספרים: [אני יודעת לכתוב, לא יודעת לומר] Null - 0 Ein - 1 Zwei - 2 Drei - 3 Vier - 4 Funf - 5 Sechs - 6 [שש זה סקסXD] Sieben - 7 Acht - 8 Neun - 9 Kus [כוּס] - נשיקה
מספיק?D:

tissue

New member
זה יכול להיות כללי? טוב שיהיה...

מספרים: 0 - null 1 - eins 2 - zwei 3- drei 4 - vier 5 - fünf 6 - schez 7 - sieben 8 - acht 9 - neun 10 - zhen כמה מילים רגילות: StadtPlan - מפת העיר Flughafen - שדה תעופה Ausgang - יציאה Eingang - כניסה Marktplatz - שוק Bahnhof - תחנת רכבת Park - פארק Platz - כיכר Weg - דרך Name - שם Prospekt - עלון, פרוספקט Abend - ערב Tag - יום Schlüssel - מפתח Gast - אורח Verein - ארגון Morgen - מחר Sommer - קיץ Erde - אדמה Preis - מחיר Stadt - עיר Kirche - כנסייה Post - דואר Touriesteninformation - מרכז מידע לתיירים Straße - רחוב Gasse - סמטה auch - גם noch - עוד leider - לצערי Entschuldigung - סליחה Heir - כאן Dort - שם Richtung - כיוון nur - רק nach - ל.. auf - על AltStdat - העיר העתיקה Stunde - שעה Übernachtung - שינה Freundin - חברה Minute - דקה Sekunde - שנייה Addresse - כתובת Nacht - לילה Firma - חֶברה Halle - אולם Sammlung - אוסף Skulptur - פסל Nähe - בקירבה Weite - בריחוק Woche - שבוע Brüche - גשר Kreuzung - צומת Ticket - כרטיס Kulturprogram - תוכנייה Hotel - מלון Kino - קולנוע Rathous - עירייה Museum - מוזיאון Theater - תיאטרון Zimmer - חדר Einzel Zimmer - חדר ליחיד Doppel Zimmer - חדר לזוג Früschtück - ארוחת בוקר Bild - תמונה Münster - קתדרלה Zentrum - מרכז Wort - מילה Einkaufszentrum - מרכז קניות Problem - בעיה Ja - כן Nein - לא פעלים: gehen - ללכת suche - לחפש finden - למצוא haben - to have lesen - לקרוא möchen - לבקש/לרצות hören - להקשיב sprachen - לדבר notiern - לרשום antworten - לענות schreiben - לכתוב markieren - לסמן achauen - להראות nehme - לקחת ומעט מאוד קללות (למי שרוצה): hüre - זונה slampe - כלבה ( bitch ) hunden - כלבה ( bitch ) וזהו.. אני יודעת עוד אבל אין לי כוח לכתוב .. מקווה שזה עזר

never cry

New member
את/ה יכול/ה בבקשה

לכתוב איך אומרים את המילים האלה? אני לא יודעת לקרוא את זה נכון(בעצם אני לא יודעת מה אני קוראת נכון ומה לא..)

יש לי דפים מלאים במילים בגרמנית

, אני אעתיק אוותם לפה כי אני לא חושבת שאפשר להעלות קובץ וורד (word) לפה, לא שהצלחתי XD אז הנה תהנו- אני - ich – איכ את/ה - sie – סיא אנחנו - sie - סיא (הא' עם שלוש נקודות למטה) הם/הן - wir – ויר ~ילדה - madchhen – מאדחאן ילד - junge – יונגה תינוק - baby - רגיל כמו באנגלית אבא - vati – פאטי אימא - mama – מאמא אחות - schwester - סוושטר ~ רגשות(ממש בקצרה) : שמח - glucklich - גלוקליך עצוב - ammerlich – אמארליק לבד - einsam - איינסאמ. der freund - חברה - דאר פראונד die freundin - חברים - דיא פראונדין das ist - זה (THIS IS) - דאס איסט willkommen - ברוך הבא – וילקומאן sind sie - האם אתה .. ? - סינד סיא links - לעזוב – לינקס nah - ליד – נאא alles gut - הכל טוב - אלאס גוט ich heisse - קוראים לי – האיסא Hund - כלב – האונד Katze - חתול – קאטזה Brot - לחם – ברוט Milch - חלב - מילצ' Tee - תה – טיי Meer - ים – מייר Schule - בצפר(בית ספר) – סקאולא dir/Dish/Sie-אתה-דיר-דיש-סיא immer-תמיד-אימאר Für-בשביל-פור Mich-אותי-מיכ' mir/Ich-אני-מיר-איכ' Liebe -אוהב-ליאבא Hass-שונא-האסס Freund-חבר-פראונד Anhänger-מעריץ-אנחאנגר Bruder-אח-ברודאר Schwul-הומו-סכ'וול Süße-מתוק-סובה Lustig-מצחיק-לוסטיג Spaß-כיף-ספאב gut-טוב-גוט schlecht-רע-סכ'לאב'ט komisch-מוזר-קומוסכ' Dumm-טיפש-דום _________________________ זה הכל בנתיים XD יש מישהו שיודע מספרים?! אם כן הוא יכול להעלות בבקשה? ^^

N i t z a n 42

New member
יש לך טועיות ..את לא קוראת אותם נכון!

למשל- אני אומרים איש ילדה אומרים מדשן חלב אומרים מילש מתוק זוסה..ויש עוד הרבה טעיות כי לא כל הצלילים הם כמו באנגלית!

never cry

New member
היי אז זה כמו איסלנדית...

אני יכולה לכתוב כמה מילים באיסלנדית אם זה יעזור למישו... יש מלא שזה אותו דבר לפי מה שאני קוראת כאן...

N i t z a n 42

New member
אני יכולה לכתוב כאן פשוט תצלילים של האותיות

אם אתם רוצים..למי שלא ממש יודע איך לקרוא

למעלה