בזה הרגע אני פותחת מילון גרמני

יכול להיות, מצאתי את זה פשוט בבלוג

שמצאתי והיה שם את זה אז החלטתי להעתיק לפה. אם יש טעויות ולמישהו יש כוח או רצון לתקן אז בכיף, אני פשוט לא יודעת גרמנית בגרוש, אבל בזכות המילים שתשימו פה או לפחות מה שרשמתי שזה כן נכון אני רוצה לדעת. לפחות את הבסיס

חח אני יודעת , תיקנו אותי כבר :)

אבל תודה ^^ , בטוח יש שם עוד טעויות אם כך

never cry

New member
הינה קישור למילון

אנגלי - גרמני http://www.google.com/translate_t?langpair=en|de ד"א מישו יודע איך קוראים את זה: Du Arschloch alle-התרגום זה fuck you all genug-התרגום זה דיי(enough) כיאלו לכתוב בעברית איך שאומרים את זה בגרמנית..

N i t z a n 42

New member
כנסי

דיי אומרים גנוג ושתביני איך קוראים את זה אז באנגלית -Genoog וDu Arschloch alle נראה לי ש- דו ארשלוך אלה(באלה ה-ל זה אם 3 נקודות מיתחת)

tissue

New member
אני אנקד את ה"דו ארשלוך אלה" אם אפשר

דוּ אָרְשְלוֹךְ אָלֶה [ ? ] אם זה לא נכון - תתקנו אותי P:

never cry

New member
ככה מנקדים:

לוחצים על הקפסלוק ואז על האות ואחד המספרים למלאה כל מספר ניקוד אחר.. (עכשיו אני יודעת.. שאלתי בפורום של מחשבים ואינטרנט..) את יכולה לנסות לנקד את איך שכתבת לי ת'תרגום למילה דיי? תודַה.. או והשלוש נקודות שאת צכה הרבה זה בַמֲספָר 6

N i t z a n 42

New member
אוי איזה מגניב! לא ידעתי את זה ><

נסיתי ולא הצלחתי
אבל לא משנה זה עדיין מגניב לדעת :]

never cry

New member
כן.. לא.. כן..

כתבתי את כל המשפט במילון ששמתי בקישור.. וזה מה שזה נתן לי...

ייא מצאתי את המספרים!

אני חושבת שהפעם זה תרגום נכון במלואו - יש תרגום לגרמנית ולאנגלית כדיש יידעו לבטא את זה. :) 0 Null nool 1 Eins ines 2 Zwei tsvy 3 Drei dry 4 Vier feer 5 Fünf fewnf 6 Sechs zecks 7 Sieben zee-bun 8 Acht ahkht 9 Neun noyn 10 Zehn tsayn 11 Elf elf 12 Zwölf tsvurlf 13 Dreizehn dry-tsayn 14 Vierzehn feer-tsayn 15 Fünfzehn fewnf-tsayn 16 Sechzehn zeck-tsayn 17 Siebzehn zeep-tsayn 18 Achtzehn ahkh-tsayn 19 Neunzehn noyn-tsayn 20 Zwanzig tsvahn-tsikh 21 Einundzwanzig ine-oont-tsvahn-tsikh 22 Zweiundzwanzig tsvy-oont-tsvahn-tsikh 30 Dreißig dry-sikh 40 Vierzig feer-tsikh 50 Fünfzig fewnf-tsikh 60 Sechzig zekh-tsikh 70 Siebzig zeep-tsikh 80 Achtzig ahkh-tsikh 90 Neunzig noyn-tsikh 100 (Ein)hundert ine-hoon-duhrt 1,000 (Ein)tausend ine-tow-zuhnt

never cry

New member
צריך להכניס ת'מילון לטאנגס

או איך שלא כותבים את זה...

למעלה