בחורות עם מוזר

בחורות עם מוזר

אחת בעבודה בפנים זועפות..למרות מעולם לא התחלתי ולא דיברתי איתה חוץ מבוקר טוב פה ושם
ועוד פעם עברה ליד מקום העבודה שלי ובזעם"מה אתה מסתכל עלי"
כיאלו עברת ליד מקום העבודה..זכותי לראות מה את עושה???.
ובכלל שמתי עליה פס מזמן ולא מענין למה היא מסתכלת בזעם יש לי צרות משלי לא צריך צרות של אחרים

בחורה שניה לעומת היתה צריכה לקחת משהו..הייתי צריך לעבור לידה ומכיוון שלא היה מקום חשבתי איך אני עוקף אותה והיא בחיוך ממזרי "אתה יכול לעבור מאחור"..ועוד מסמיקה
גם זאת רק בוקר טוב...פה ושם ותמיד בחיוך מצידה ומצדי

אין לי שום כוונה להתחיל אם אף אחד ממקום עבודה כי זה מקום עבודה

לא מבין מה בחורות רוצות מעצמם.

ובמקומות אחרים כמו מסיבות וטיולים שכן מתחיל עם בחורות
עושות פוזות של טווס וכלל לא מתיחסות.
שמישהו יכתוב מדריך "מה בחורות רוצות"
ושלא ירשום לי "בולבול וכסף" נמאס לי לשמוע את המשפט המפגר הזה.

DogsPCI

New member
אז, כסף ובולבול... וכמה שיותר - יותר טוב :)))

&nbsp
אחחח אזרח... נראה לי שבדור שלנו, כולם איבדו את הצפון לגמרי...
נשים, גברים, ומה שביניהם :))
&nbsp
לא מעט חיים בסרט... אבל סרט-סרט!!!
עידן המידע, רק שלא כולם ערוכים להתמודד עם כל-כך הרבה מידע :)))
לא התפתחו מספיק עדיין :)))
&nbsp
&nbsp
כמובן נכתב בהומור, אבל גם עם שמץ של אמת :)))
&nbsp
שבוע טוב.

tomasth

New member
מה פתאום , רק כסף :) השאלה לא מה

בחורות רוצות (או צבי ים) , השאלה מה אתה אישית רוצה , ולפי זה תתחיל או תחפש או איך שמתאים לך.

Matzeket

New member
מאד מתסכל הנסיון להבין דברים לא ברורים שכאלה

המאמץ יורד משמעותית כש'מנקים' את רעשי הרקע ומתרכזים בדברים שאנחנו רוצים להשיג ושחשובים לנו.

אם מישהו מפלרטט איתי או חושב שאני מפלרטטת איתו בלי שיש לי עניין בהם- זה לא מעניין אותי.
מיותר לבזבז אנרגיות בלהבין אנשים שאין לי צורך להבין אותם.

אבל נדמה לי שהתחלה טובה בכל מקרה תהיה להבין שבחורה היא קודם כל בן אדם-
היא רוצה שיהיה לה טוב
שיכבדו אותה
שיהיו נעימים אליה
שיבינו אותה
ושלא יתייחסו אליה כחלק מ'מגזר' (או מגדר), אלא כאדם עם אישיות שלימה ומורכבת.

הרבה יותר קשה להבין 'קבוצה' - שלפעמים מה שמנהל אותה זה אנתרופיה וכאוס.
כשזה אישי, יותר קל להתייחס ולהבין לגופו של אדם

בקיצור, אם זה לא משהי חשובה- שחרר ואל תנסה אפילו
ואם זו כן משהי חשובה- אז תלוי מאד בסיטואציה

ga26

Member
אתה יודע, אתה מסתכל על מספר בחורות שונות

בזמנים שונים, בסיטואציות שונות ומתפלא שהן מתנהגות באופן שונה וזה מבלבל אותך.
א. אנשים שונים מתנהגים שונה
ב. לא תמיד כל סיטואציה קשורה אליך (לפעמים כשעובר על מישהו יום רע הוא פחות אדיב ונחמד מאשר כשהכל סבבה)
ג. מהיכרות עם נשים כל אחת רוצה משהו שונה כמו שכל גבר רוצה משהו שונה. לתייג את כל הנשים כ.... (וכאן כל תיאור שתרשום מתאים) יהיה טעות כי מדובר בבנות אדם שונות, כל אחת עם אישיות. אחת יותר נחמדה אחת פחות אחת בשלב בחיים שמחפשת בן זוג ואחת לא אחת עוברת משבר ואחת לא אחת מאוד עסוקה ואחרת לא אחת חכמה יותר ואחת פחות אחת אוהבת גברים ואחרת לא ..............................................

tzachy

New member
"אפקט המראָה"

מובן שמה שאכתוב זו הכללה, אבל בגדול לכל זוויג (זכר/נקבה, אני לא אוהב את המילה מגדר...) עשויות להיות תפיסות שנובעות מהתבוננות עצמית (לכן המילה "מראָה" לעיל) ולאו דווקא תמיד מבטאות את מה שהזוויג השני מחפש (אם יש דבר/ים מרכזי/יים כזה/כאלה).

דוגמא לזה נתתי אצלי בבלוג כשניסיתי להסביר מדוע הרבה נשים חושבות שהן שמנות מידי (וזה לא תמיד כך, ע"ע אנורקסיה כמקרה קצה, בעוד שזה לא בהכרח מתיישב עם העדפות גברים). עוד דוגמא שיכולה להיות קשורה למראה: גברים סטטיסטית מייחסים יותר חשיבות למראה החיצוני של בת-הזוג ממה שנשים לגבי בן-זוג, לכן גם בגלל האפקט הנ"ל, גברים עלולים להעריך את עצמם לא בהכרח נכון (לטוב או לרע) בעיני נשים.

וכאן אני מגיע לעוד נקודה חשובה, דווקא אצל נשים, לפחות לפי זה, יש שונוּת יותר גדולה במה מושך אותן מאשר יש אצל גברים, כך שאם נחבר את הנ"ל, אולי נבין שאנשים שונים עשויים לראות דברים מעט אחרת...

אם תרצה תשובה קצת שיטחית ופשטנית, אבל כנראה עם איזה הגיון, לפחות לעניות דעתי, אנשים (גברים כנשים) מחפשים בבן/ת-זוג (גם) תאימות גנטית (בהנחה שמדובר בזוגיות לצורך הקמת משפחה וצאצאים).

Reyn

New member
אם נשים את ההומור בצד

לכאורה אין כל בעיה בכך שהצצת לרגע במישהי שעובדת איתך, והתלבטת לרגע איך לעקוף מישהי שחסמה לך את המעבר. כולם עושים את זה כל הזמן ולא מקבלים הערות.
אבל אם שתי הבחורות הבחינו בכך שאתה מסתכל בהן ומהרהר, ושתיהן הרגישו צורך להגיב על כך - עולה רושם שהסתכלת בהן יותר מדי זמן, או בצורה בולטת מדי, באופן שלא מקובל בחברה.
&nbsp
אם זה לא עניין חד-פעמי מקרי אלא תרחיש שחוזר על עצמו, אני חושב שכדאי לשאול אנשים שמכירים אותך על הנושא, ואולי גם להתייעץ עם איש מקצוע (לא בהכרח טיפול ממושך שעוסק בנבכי הנפש, פשוט להבין במישור המעשי אם יש בעיה ואיך פותרים אותה).

CuddlyBear

New member
שפת גוף

כנראה שאתה מראה חוסר ביטחון, וישנן בנות שזה גורם להן "לתפוס תחת".

dori78

New member
שפת גוף זה דבר חשוב.

חוסר ביטחון יכול להתבטא בין השאר באי יצירת קשר עין, בבהייה בחפצים או במשפטים קצרים ועצבניים.
נכון, יש בחורות ש"תופסות תחת", אבל התנהגות כמו שתיארתי בעיקר מציגה את הבחור כמישהו שאולי עדיף לא להתעסק איתו
ולא מטעמי סנוביזם אלא מטעמי שמירה על בטחון אישי. זאת התנהגות שיכולה להיות של אנס פוטנציאלי.

CuddlyBear

New member
האירוניה

גבר בוגר שנשאר בתול בגלל שחושבים שהוא אנס בפוטנציה.

אם אותו גבר יתנהג בקור רוח, הוא יהיה "הנאנס" בפוטנציה.

לא נדיר שבתפקידי, נשים שעובדות איתי נצמדות אלי ומראות מחשוף.
זה גורם לי לעשות ההפך ולתת יחס קר יותר, וזה גורם להן להיות נועזות יותר למרות שאני לא מראה עניין.

dori78

New member
אם כך

הנשים שעובדות איתך מדגימות התנהגות לא מקצועית בעליל.
לא יעלה על דעתי להראות מחשוף ולהצמד לגבר שעובד איתי, אם אין בינינו יחסים חבריים קודמים.
וזה ממש לא מצחיק אותי, זה עצוב בעיניי שיש נשים שמתנהגות כך, בדיוק כמו שזה עצוב בעיניי שיש גברים ונשים שנשארים חסרי ניסיון
בגיל מאוחר דווקא בגלל שהם נתפסים בדיוק ההיפך. מי שזה מפריע לו - יכול לקום ולעשות מעשה, לגבש לעצמו טיפת בטחון עצמי ולצאת אל העולם.
בדיוק כפי שאני עשיתי.

dori78

New member
ברור. אם מישהי לא רוצה אותך זה רק כי

היא כלבה מניאקית שמרימה את האף ותופסת תחת.

noamlah

New member
אנס פוטנציאלי

נמצא על קשת הרבה יותר רחבה מ"בחור שלא יוצר קשר עין, בוהה בחפצים ואומר משפטים קצרים ועצבניים"
במיוחד שידוע כיום שרוב מקריי האונס נעשים על ידיי אדם המוכר לנאנסת

אני מסכים איתך שהתפוסים שאמרת נתפסים כהתנהגות אנטי סוציאלית בעיניי החברה ולכן אנשים הנוהגים בתפוסים אלו לרוב זוכים לדחייה
האם אני מבין מאיפה מגיעה דחייה זו? כן, אני מבין
מצד שני אני מגנה את החיזוק חסר הביסוס שלך שהתנהגות כזאת מאפיינת אנס פוטנציאלי
אנס פוטנציאלי יכול להיות בן אדם כזה והוא יכול להיות פרופסור באוניברסיטה שמסתכל ישירות בעיניים ומפלרטט ברהיטות ורוגע עם הסטודנטיות שלו
אין דרך לזהות אנס פוטנציאלי

dori78

New member
גם מחבל פוטנציאלי.

יש כמה פרמטרים של התנהגות חשודה שנותנים לחיילים במחסומים ולעובדים בשדות תעופה לשנן.
חלק מהם הם הדברים שאמרתי. יש עוד.
זה באמת משנה אם האדם שמולי מתכנן לאנוס אותי, לרצוח אותי או רק לשדוד ממני באיומי סכין את הטלפון?
התנהגות לא נעימה היא התנהגות לא נעימה ונשים חשופות מעבר לאיומים האחרים שציינתי גם לאיום התקיפה המינית.
אני לא מצפה מגבר להבין את זה, אם כי יש גברים שכן מבינים.
אתה מוזמן להתרשם מהתגובות של אברי גלעד בקישור הזה:
http://reshet.tv/Shows/your_family_Haolam_Haboker/videomarklist,238258/

CuddlyBear

New member
הוא כתב שהוא רק עבר ליד מישהי ולא התייחס אליה

תחשבי שכל גבר שאת עוברת לידו חושב שאת מעוניינת בו, נשמע לך הגיוני?
גבר צריך לפחד לעבור ליד בחורה בגלל שהיא חושבת שהוא נמשך אליה?

קרה לי שחציתי את הרחוב בשביל להגיע לבית שלי, ובמקרה אני חוצה ליד בחורה והיא שואלת אותי למה חציתי את הרחוב?!
אני פאקינג בדלת של הבית שלי, עד כמה האגו שלכן מנופח?

dori78

New member
שתי "מישהי", לא אחת.

כן, יש נשים מנופחות אגו כמו שיש גברים כאלה. מה הקשר?
כמה פעמים קרה לי שעברתי ברחוב ואיזה ערס עם סיגריה שישב על חומה ליד צעק לעברי איזו הערה לא נעימה?
אני אגלה לך: הרבה מאוד. בד"כ את הגברים הללו אפילו לא מעניין אם אני מעוניינת או לא, זה שהם מעוניינים זה מספיק מבחינתם.
זה יכול להיות משהו בסגנון "לכי לכי יא זונה, עופי מפה מה את מתעכבת?" או "וואי וואי מה הייתי עושה לך"
וכשאני מתעלמת ממנו "לכי יא מכוערת, מי בכלל רוצה לגעת בך יא זבל".
זה קורה כל הזמן ומשום מה כשנשים טוענות שלא נעים להן ללכת ברחוב התגובה היא "יאללה, פמיניסטיות בשקל לכו הביתה".

יכול להיות שפות"ש רק עבר ליד מישהי ויכול להיות שהוא נעץ עיניים בצורה מאוד לא נעימה, שגרמה לה להגיב כפי שהגיבה.
אם זה קורה יותר מפעם-פעמיים - כנראה שיש משהו בהתנהגות שגורם לנשים האלה להרגיש לא בנוח.
תקרא את התגובה של Reyn ותבין על מה אני מדברת.
או שכשגבר אומר את זה זה לא כזה נורא בעיניכם?

noamlah

New member
תסבירי לי בבקשה את ההגיון

אישה שהולכת ברחוב ומוטרדת על ידי יותר מגבר אחד
מסקנה: "אוי המין הגברי הזה, סכנה ממש, מסכנות הנשים"

גבר הולך ברחוב ומוטרד על ידי יותר מאישה אחת
מסקנה: "אתה צריך לבדוק אם עצמך מה לא בסדר, שתי נשים זה לא מקרי וכנראה הטרדת אותן"

זה מעוות לגמריי ואין בזה הגיון
וכן, אם אישה אומרת לגבר "מה אתה מסתכל, רוצה פוסטר?" היא מטרידה אותו מינית
היא רומזת בפומבי על התנהגות שלו כלפיה ומביכה אותו ברבים בהקשר של מיניותו
זו הטרדה באותה חומרה כמו הערס שהטריד אותך ברחוב

הטרדה מינית זה כבר ממש לא משהו שרק נשים חוות
זה דבר רווח בחברה וזה שאין הרבה מקרים של תלונות של גברים זה רק בגלל שהחברה אינה נותנת להם לגיטימציה להתלונן
אבל אם את רוצה בבקשה, אני יכול לתת לך דוגמאות מהחיים שלי:

"רוצה להיות חבר שלי?" אהבת ילדות שלי מהיסודי שואלת אותי את זה בקול לגלגני כאשר חברות שלה מסתתרות באיזור, מחכות לרגע שאני אענה בחיוב ויוכלו לצחוק

בחורה נכנסת לחדר, מתכופפת להרים משהו וקמה: "אוי, הוא מסתכל לי על התחת, איזה חמוד הוא, בזמן האחרון כל הזמן מתחילים איתי"

"נעם, חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני מה זה רוצה למצוץ לך"

"היי חבוב, נראה לי שכחת לשים חזייה" בחורה רנדומלית בחוף הים

"אוי, איזה קטן יש לך, נראה לי אף פעם לא תוכל להכניס אותו פנימה", הבת זוג היחידה שהיתה לי וכמובן שלא הצלחתי לתפקד ו"להכניס אותו פנימה" לאחר הערה כזאת

חוויתי עלבונות מהמין הנשי כל החיים שלי, גרמו לי בין השאר לא לבטוח במין הנשי ולהכחש למיניותי שלי, אני מניח שגם חלק נכבד מהגברים שפה יכולים להזדהות, האם זה אומר משהו על המין הנשי? האם הן בכללותן צריכות להתבייש? אני לא חושב
אז נמאס כבר מהדה לגיטימציה שעושים למין הגברי והצגת המין הנשי כקורבן

למעלה