בחורות עם מוזר

Sugar Magnolia

New member

טכניקת שיכנוע עצמי שוהפכת אותך לאדם ממורמר ולא נעים לבריות.
&nbsp
תפסיק עם זה.

תגובה ממש לא לענין

אותו אחד נשוי שצחק איתה...למעשה חיבק אותה ונגע לה בחזה"בצחוק"...והיא ישרה התחמקה "בצחוק:
אצלי זה נקרא הטרדה מינית!! במקום שתתעצבן עליו היא חייכה והסמיקה ולאחר שעה גם חייכה אלי... ותמיד הייתי מפנה את הפנים לצד שני היא מתתחלה לא היתה מוצאת חן בעיני וגם לא בהתנהגות שלה.
אותו אחד נשוי שמעתי שגם עושה עצמו ישן בהסעה ושם את הראש על בחורה אחרת שיושבת לידו..
אצלי זה נקרא הטרדה ואני נזהר מדברים כאלה וגם בהסעה שלי אני לא יושב ליד בחורות

שנית הבחורה השנייה נחמדה אך מבוגרת מדי.. אם היתה קצת צעירה אולי הייתי חושב כמה צעדים קדימה איתה ליחסים ריצניים היא נחמדה אלי ואני אליה לא יותר מזה.

dori78

New member
תלוי מה אתה לוקח ממנה.

יש הרבה אנשים שבמקום להודות שקשה להם ליצור קשר, אומרים "אני לא צריך את זה".
זה נכון לגבי חיפוש עבודה למי שלא יודע איך להתנהל בראיונות (גם מיומנות מעיקה שצריך ללמוד) בדיוק כמו לגבי חיפוש זוגיות.
צריך הרבה אומץ כדי להודות שמה שעוצר אותך זה חוסר יכולת ולא חוסר רצון.

אתה לגמרי צודק באבחנה שלך לגבי ההטרדה, חבל שהרבה נשים לא מבינות את זה.
הרבה נשים מחייכות במבוכה או מתחמקות בעדינות במקום להגיד לדביל שמרשה לעצמו להניח עליה יד שהוא חורג מגבולות הטעם הטוב וגם מהחוק.
אח"כ אותם דבילים לא מבינים מאיפה זה בא להם, כי כשהם עוברים את הגבול באופן ממש בוטה - בעיניהם זה רק עוד צעד קטנטן ממה שהיה קודם, בעיני הבחורה זה כבר ממש על גבול האונס.
אם כל אדם היה פותח את הפה מהרגע הראשון ואומר מה מציק לו, בלי "לא נעים" ושטויות כאלה - העולם היה הרבה יותר ברור לכולם.

דבר אחד אני לא מבינה:
אתה טוען בתוקף שאתה לא רוצה אף אחת ולא מחפש זוגיות, אבל ממשיך לכתוב למה כל אחת מהנשים שאתה רואה לא מתאימה לך.
למה אתה בכלל מגיע למחשבה של "האם היא מתאימה ואם לא למה" אם אתה לא באמת מעוניין בזוגיות?

הי

יש אנשים שלא נוח להם שמסתכלים עליהם. לגבי השנייה או שהיא מתחילה איתך או שהיא סתם בחורה מאוד ידידותית. אל תתרגש .

אפשר גם לדבר עם הבחורה שצעקה עליך

מדוע עשתה זאת ומה גרם לה לנהוג כך אולי פירשה אותך בצורה מוטעית

הבהרות

1- הבחורה הראשונה לא צעקה עלי פשוט אמרה בכעס "מה אתה מסתכל עלי" ..הבעיה שהיא עברה לידי ואני תמיד מסתכל על מישהו שעבר לידי בעבודה ולא משנה גבר או אישה כדי שלא יעשו דברים לא כשרים במקום העבודה שלי..כמו לגנוב כיסא..לכבות מכונה ושאר שטויות שמצחיק אחרים.
כיום אני כלל לא מתיחס אליה גם שאומרת בוקר טוב.. ואני עדיין ימשיך להסתכל ב4 עיניים כל מי שעובר ליד מקום העבודה שלי.

2-הבחורה השנייה..כן התחילה איתי באותה סיטואציה שהייתי חייב לעקוף אותה כי לא היה מקום לעבור וממש לא רצתי לגעת בה כי לא נעים!!!!..והיא מצידה חייכה והסמיקה כשענתה שאני יכול בכיף לעבור לידה..
בכל מקרה --יצא לנו לדבר וקצת בהומור לא שאלתי אותה אם היא פנויה כי זה לא ענין אותי
בכל אופן היא תמיד נחמדה ומחייכת אלי וגם אני אליה.

Reyn

New member
בניסוח של תשובתך לא הותרת מקום לספק

יש לך איזושהי בעיה נפשית/קוגניטיבית שפוגעת בתפקוד שלך בסיטואציות חברתיות.
אני לא יודע מה אפשר לעשות בנידון, אבל חבל להתעצבן. אתה צריך להבין שאתה קולט את העולם בצורה קצת אחרת מרוב האנשים.

למעלה