בחורות עם מוזר

DogsPCI

New member
למרות שלמזלי הרב לא הטרדתי ולא הוטרדתי...

&nbsp
לפחות למייטב הבנתי...
&nbsp
אני מסכים עם רוח ההודעה שלך - לחלוטין!
&nbsp
אתמול קראתי במקרה הודעה באחת הפורומים, של מישהי שאני מאוד מעריך... לא כותבת פה...
&nbsp
הדיון היהסביב הנושא של פורנו, והנסיון להעביר איזה חוק שפורנו יהיה חסום כברירת מחדל באינטרנט, ומי שרוצה - והוא מבוגר כמובן - יכול לבקש מהספק "לשחרר את החסימה".
&nbsp
&nbsp
והתוגבה שלה לעניין הייתה משהו בסגנון - "זה באמת רצוי, כי ילדים צופים בזה, ואחר כך נשים נפגעות...".
&nbsp
אני חוזר:
&nbsp
ילדים צופים בזה - ואחר-כך - ***נשים*** נפגעות!
&nbsp
&nbsp
ומה עם ילד בן 9 שצופה בפורנו? הוא לא נפגע? זה לא נחשב?
&nbsp
מה עם גבר שצפה מילדותו בפורנו, וכל תפיסת עולמו לגבי יחסי מין התעוותה? הוא לא נפגע?
&nbsp
מה אני אגיד לך נועם, במקום לבצע חלוקה בעולם ל - אנשים טובים, ולאנשים רעים - בהכללה...
לא אחת נשים מבצעות את החלוקה - לגברים+נשים רעות, ולנשים טובות...
&nbsp
אה, כן... ורק בכדי לצאת ידי-חובה, הן מוסיפות פה ושם - ויש גברים טובים גם...

DogsPCI

New member
וחשוב לי להדגיש... כי זו אכן

&nbsp
מישהי שאני מאוד מאוד מעריך ומכבד!
&nbsp
ושלרגע אני לא חושד בה במשהו שלילי במתכוון!
האישה - זהב-טהור!!!
&nbsp
אלא שהיא כתבה זאת בתום-לב, בהיסח-הדעת...
מה שעוד יותר עצוב...

dori78

New member
בשמחה

נשים נמצאות משחר ההסטוריה במדרג חברתי נמוך, מה שמאפשר לעשות בהן ככל העולה על דעתך:
לאנוס או לרצוח אשה כדי לנקום בבעל, באבא או באחים של האשה;
לסגור בבית ולא לתת לה לצאת כי ממילא אין לה מה לחפש ברחוב;
לרצוח את הבת שלך או את אחותך כי החלטת שהיא מביישת אותך, לא משנה מאיזו סיבה.

הדברים האלה מתחברים אצלך כנראה לתרבויות שנחשבות בעיניך פרימיטיביות, כמו הבדואים.
אבל מעמד האשה הלא קיים לאורך ההסטוריה, למרות שהתחיל להשתנות ב-150 השנים האחרונות, משפיע באופן שאתה לא מודע לו על החברה החילונית-מודרנית.
זה אומר שיש גברים רבים שמרשים לעצמם לזרוק הערות סקסיסטיות לכל אשה שעוברת לידם ברחוב, רק כי היא שם;
זה אומר שגם היום, השכר הממוצע לנשים נמוך מזה של הגברים, גם בחיתוך של אותם תפקידים/שעות עבודה/רמות אחריות וסמכות.

מעבר לזה, לצערי ההבדלים הפיזיים בין גברים ונשים גורמים לנשים להיות הרבה יותר פגיעות.
אתה צודק, התנהגות בזויה של גבר אחד (למשל הנשוי ממקום העבודה שלך) לא אמורה להשליך על גברים אחרים.
האם אתה מצפה מאשה שהולכת לבדה ברחוב חשוך ומבחינה בגבר שהולך אחריה להגיד לעצמה: "זה שום דבר, הוא לא בהכרח רוצה לעשות לי משהו"?
ואם היה מדובר באחותך - לא היית ממליץ לה פשוט לא ללכת ברחובות חשוכים?
תחשוב על עצמך, אם אתה מבחין בשלושה-ארבעה ערסים מאיימים הולכים אחריך באותה סיטואציה.
לא היית מרגיש מאויים, מנסה להריץ בראש אפשרויות הימלטות מהמקום, גם אם אין לך שום הוכחה שהם בכלל מתעניינים בך?

הנשים שנתקלתי בהן שהתבטאו ב"מה אתה מסתכל, רוצה פוסטר?", עשו זאת כי מישהו בהה בהן באופן מביך.
לצערי הרב אני לגמרי מאמינה לך שיש גם כאלה שחיות באיזה סרט מטורף, שחושבות שכולם כולל כולם כל הזמן רוצים להתחיל איתן.
כשאתה צופה בזה, אתה יכול להאשים אותן?

צר לי לשמוע על ההערות הנבזיות שקיבלת מנשים, חבל לי שזו החוויה שלך מהמין הנשי.
אני יכולה להבטיח לך באחריות שיש הרבה נשים מקסימות, נעימות וחביבות. בדיוק כמו שיש הרבה גברים כאלה.

noamlah

New member
ראיתי את הסרטון

חוץ מהבחור שכינה את עצמו "מכוער" שאולי טיפה הגזים לא ראיתי בעיה
גם הבחור שהלך לצדה 4 דקות, יש סיכוי שזה היה הכיוון שלו, לא צריך לקחת לכיוון השלילי כל דבר
לא רואה בעייה בהערות כגון "ערב טוב, בוקר טוב, שיהיה לך יום יפה"
למעשה זה דיי פנטזיה שלי שהחברה תהיה פתוחה דיה לכל עובר אורח ונרגיש חופשי להעיר הערות מסוג זה אחד לשני גם אם רק נפגשנו
הרתיעה הזאת מאנשים, החשד שאם מישהו פונה אליך הוא כנראה בא לדפוק אותך, הצורך להזהר מכל אחד אם אתה לא מכיר אותו 20 שנה וגם אם כן להיות על המשמר כי הוא יכול להפתיע
זה מאוד מצער אותי
וכן, גם אני מפחד מאנשים

יצא לי ללכת כמה פעמים בדרום תל אביב בשעות הבוקר המוקדמות (3-5) בדרום תל אביב בבוקר וכשראיתי אנשים כהיי עור פחדתי
כי אני רואה חדשות, אני שומע על הסודנים ועל האריטריאים ומקריי דקירות, רצח ואונס למינייהם שמתקשרים איתם
אבל אני יודע שזה בעייה שלי, יש לי פחד שאולי יש לו ביסוס ואולי לא אבל זו בעייה שלי
אף אחד מהם לא פנה אליי בתוקפנות, אף אחד מהם לא ליגלג עליי, אף אחד מהם לא עשה כלום
ולכן לא תהיה לי זכות לבוא אליהם ולהגיד "סודנים, מה אתם עושים פה? אתם מסכנים אותי!", או לצלם אותם ולהפיץ סרט ביוטיוב שכותרתו "תראו איזה פחד" אם אני אעשה זאת זו תהיה הטרדה לכל דבר, אני הטרדתי אותם, לא הם אותי
ולגבי הבחורה שצועקת "פוסטר", היא המטרידה בסיפור, היא האשמה ולא משנה כמה פעמים קרו לה מקרים עם גברים שהתחילו דומה והסתיימו אחרת או כמה אימה מטילים עליה החדשות מגברים כאלו ואחרים
כשאני רואה בחורה ברחוב אני לא צריך להגיד לעצמי "טוב, עוברת בחורה, כדאיי שאני אשנה את המבט שיש לי בדרך כלל ואנסה להיות יותר צנוע כי אולי היא תרגיש מאויימת"
זה בדיוק כמו לצפות מבחורה להגיד לעצמה לפני שהיא נתקלת בגבר: "עובר פה גבר, יש סיכוי שאפתה אותו והוא ירגיש לא בנוח, כדאיי שאתכסה"
לא הגיוני

בואו נבין כולנו שהפחדים שלנו והמקרים שאנחנו חווים הם פרטיים ואנחנו לא יכולים להשליך אותם על כל העולם

DogsPCI

New member
ושוב אני די מסכים עם רוח הדברים שלך...

&nbsp
למרות שאני כן חושב - שיש קשר בין סטטיסטיקה לבין להרגיש מאויים...
זה לא שאתה דמיינת שאתה צריך להזהר שם בסביבה. היית צריך להזהר... ולהגביר ערנות... כי זו המציאות בה אתה חי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ולגבי "הפוסטר" - למרות שאני האחרון שאנעץ מבטים במישהי, בטח שלא מבטי-זימה... ולא אעשה זאת כי אני בעיקר מבזה את עצמי...
&nbsp
לאחר מספר חודשים בעברי שטיילתי בהודו - נפל לי האסמון - שאם ארצה או לא ארצה...
&nbsp
...Looking free
&nbsp
- מותר להסתכל...
&nbsp
תתמודד/י!
&nbsp
&nbsp
&nbsp

dori78

New member
מכיר את הביטוי

"להפשיט עם העיניים"?
זה מה שעושים הרבה מהגברים, כאילו שאם הם לא יתמקדו בחזה או בישבן שלי חייהם לא יהיו חיים.
יש להסתכל ויש להסתכל; אם אתה לא מבין מה מהשניים גורם אי נוחות - זה הזמן ללמוד.

כשאתה מרגיש צורך לפנות לבחורה ב"בוקר טוב", "ערב טוב", "שיהיה לך יום נעים" כמו בפנטזיה שלך - תחשוב
אם היית מרגיש בנוח לפנות באותו אופן לגבר. אם התשובה שלילית - כנראה שזה לא לעניין לפנות באותה סיטואציה גם לאשה.
אני לא מדברת על להתחיל עם מישהי, הגברים בסרטון לא מנסים להתחיל עם אף אחת, רק לקבל ממנה תשומת לב
כי יש לה ציצים ותחת של נקבה מהסוג שמותר לפנות אליה סתם כי היא שם, לא משום סיבה אחרת.
זה יותר גרוע בעיניי מלהתחיל עם מישהי באופן לא מוצלח.

אני לא יודעת מה המימדים הפיזיים שלך, אבל כבחורה לא מאוד קטנה ולא מאוד פחדנית אני יכולה להגיד לך,
שבד"כ אני באמת נוקטת בגישה שאתה מציג פה - כנראה שהוא לא מתכוון לאפשרויות הגרועות ששמעתי עליהן
בחדשות, הוא לא עשה צעד בכיוון אז תמשיכי ללכת והכל יהיה בסדר.
אבל היו כמה סיטואציות בחיים שמצאתי את עצמי מצטערת על זה שאין לי בתיק גז מדמיע.
רוב הבחורות מפחדות יותר ממני, ככה שאני לגמרי מבינה למה הן נמנעות מהליכה ברחובות חשוכים כשהן לבד.

DogsPCI

New member
הלו דורי וכולם... אומנם לא בדיוק על הסוגיה המדוברת...

אבל בדיוק צרפתי זאת בפורום אחר...
&nbsp
גברים, צפייה חובה! שתבינו באיזו חברה אתם חיים!
ועד כמה אתם צריכים להזהר מנשים!!!
וגם נשים, לדעתי צפייה חובה...
&nbsp
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=MRbEcc8qpbM
&nbsp

noamlah

New member
התשובה היא כן

בפנטזיה שלי גם גברים נמצאים
לפני חודש באיזה מסיבה אחרי שיחת סמולטוק של שתי דקות מישהו אמר לי "תקשיב, אני לא מכיר אותך אבל אפשר להרגיש שאתה אחלה גבר"
זה גרם לי להרגיש טוב והפנטזיה שלי היא שזה יהיה ככה כל הזמן
אנחנו מנותקים, אנשים נפגשים באוטובוס יום יום, יושבים אחד ליד השני ולא אמרו שלום אפילו פעם אחת, לא יודעים את השמות אחד של השני
זה מצער

לי יש גם את החסרונות שלי, לפעמים אני גם פועל על אוטומט
אני יכול להגיד לך שאם אני אהיה באיזושהיא פעילות חברתית וייתנו את ההוראה להתחלק לזוגות הנטייה האוטומטית שלי תהיה לחפש או לקוות לאישה כבת זוג
כי מה לעשות, אני נמשך לנשים וכשאני מנסה לפעול מהבטן בלי לתת למחשבות שלי לפעול אז הבחירה האוטומטית בין פנייה לגבר לפנייה לאישה תהיה פנייה לאישה אבל אני מודה שזה חיסרון אצלי ואולי משהו שאני צריך לעבוד עליו
יכול להיות שהאישה בסרטון היא מוטרדת כי הגברים לא מכירים אותה ולא יודעים איך להתנהל איתה אבל אני לא חושב שהיא מוטרדת בגלל שהיא אישה, אני לא חושב שהיא חלשה יותר בגלל שהיא אישה, אני לא חושב שהיא צריכה הגנה בגלל שהיא אישה
היא בן אדם שווה כמו כולם וכבן אדם שווה ואם היינו חברה פתוחה יותר אחד לשני אולי הבחורה הייתה יכולה להגיד לבחורים האלו: "תקשיבו, זה מאוד נחמד מצדכם, אבל אני לא מעוניינת ואני רוצה להיות קצת לבד, אשמח אם תעזבו אותי בשקט" וזה היה נגמר בלחיצת יד
כמובן שדבר זה צריך לעבוד גם הפוך ושגבר דתי יוכל להגיד לבחורה במחשוף שעומדת לפניו באוטובוס שהמראה הזה מטריד אותו והוא ישמח אם היא תוכל לעבור אחורה כי קשה לו בתור אדם דתי לראות דברים כאלו ושזה מעורר בו מחשבות ובתגובה הבחורה הייתה עוברת אחורה והוא לא היה צריך לחשוש מכתבת שער בידיעות אחרונות על כפייה דתית.

כולנו שווים, כולנו חשופים להטרדות, לכולנו יש עניינים עם המין שלנו ועם המין השני
כמו שיש אפלייה לגבי נשים במקומות עבודה יש גם אפלייה לגבי גברים, אני למשל עוד לא נתקלתי בגבר שנענה בחיוב למשרת אופר/אומנת או בייביסיטר, תמיד יש חשדות, כשאני רוצה לעבוד במקום טיפולי שבו אני צריך לבצע עבודה סיעודית אני צריך להביא אישור מהמשטרה שאני לא עבריין מין, הנוהל הזה ממש לא חל על בחורות שבאות לעבוד במקומות כאלו למרות שהיו מקרים וחלקם פורסמו על נשים שהטרידו מינית חוסים במוסדות כאלו ואחרים. זה מטריד אותי ולא נעים לי. כאשר זוגות מתגרשים הילדים הולכים אוטומטית לאם אלא אם מוכיחים שהיא לא כשירה לטפל בילדים וגם אם האב מטפל בילדים במידה שווה כי החליטו על משמורת משותפת הוא עדיין צריך לשלם מזונות לאם כי זה החוק
אולי פעם מעמד האישה היה נחות, היום זה כבר ממש לא ככה, המעמדות דיי שווים ויש אפליות לשני הצדדים בכל התחומים
גברים מפחדים מנשים בדיוק כמו שנשים מפחדות מגברים, אמנם נשים יותר חלשות פיזית אבל יש להם כוחות אחרים שבהן הן יותר חזקות
לגברים כואב כמו שלנשים כאב
וכדי שבאמת יהיה שוויון ובאמת תהיה אחווה בין המינים שני הצדדים צריכים להיות מודעים לחלק שלהם

Reyn

New member
אתה כותב דברים יפים, אבל נשמע קצת תמים

אני מבין מה עומד מאחורי החזון שלך לגבי חברה אנושות פתוחה וחברותית יותר. לפעמים זה באמת מרגיש הזוי שאנחנו נמצאים כל היום בחברת בני אדם אחרים אבל מתנהגים כאילו הם שייכים לגזע אחר לגמרי ואין לנו שום תקשורת איתם. לפעמים זה עצוב לראות כ"כ הרבה אנשים ולחשוב שכולם זרים.
&nbsp
אבל זה בדיוק העניין: אנחנו חיים בחברה האנושית ומוקפים כל היום באנשים אחרים, הם כבר חלק טבעי בנוף שלנו. אם היית מבלה שנה לבד על אי בודד ולפתע רואה איש אחר, כמובן שהיית רוצה לדבר איתו, לשמוע מאיפה הוא הגיע וכו'. אבל במציאות אתה נמצא בסביבת אנשים בכל רגע מהחיים: בכביש, בעבודה, אפילו בבית יש לך שכנים מעבר לקיר. כל אחד מנהל את שגרת יומו המשעממת, ולא באמת מעניין אותך לשמוע על השגרה של אנשים אחרים, על הבחור לידך באוטובוס שלומד מנהל עסקים והאישה המבוגרת מולך שהיא פנסיונרית ובדרך לביטוח לאומי.
&nbsp
יש סיטואציות בחיים שפותחות פתח להכרות עמוקה יותר, כזו שחושפת אותנו לעולם הפנימי של אנשים אחרים. וכשאתה מוצא משהו בעולם הזה שאתה מתחבר אליו, מתפתחים קשרי חברות. אבל אי אפשר להיפתח כך מול כל אדם זר שאתה רואה ולצפות שהוא ינהג באותו אופן, וזה גם לא משנה, כי אתה לא יכול להפוך לחבר של כל אדם שאתה נוסע איתו באוטובוס. אנחנו לא רוצים ולא צריכים כ"כ הרבה חברים. רובנו מסתפקים בכמה חברים הקרובים שכבר יש לנו, ולא מחפשים באופן פעיל הכרויות חדשות ברחוב, בקניון או באוטובוס.
&nbsp
...מלבד בהקשר הזוגי. בעלי חיים, בעיקר זכרים, מתוכנתים לזהות פרטנרים פוטנציאליים לזוגיות/רבייה. ופתאום לא מדובר על 50 אנשים רנדומליים באוטובוס, מדובר על בחורה ספציפית שיושבת בספסל שמולך באלכסון, נראית מדהים ואתה מת להכיר אותה. זה לא בגלל שפתאום פיתחת עניין יוצא דופן בשיחות חולין עם אנשים באוטובוס, זה בגלל שהגנים שלך מכתיבים לך לחפש זיווג.
&nbsp
זו הסיבה שגברים טפשים וחסרי התחשבות מטרידים נשים ברחוב. זו תמימות לחשוב שהם סתם מעוניינים בשיחה מעמיקה עם כל אדם שחולף מולם. זו גם תמימות לחשוב שאתה מעוניין בשיחה מעמיקה עם כל אדם שחולף מולך - נסה לדמיין את עצמך באמת משוחח עם כל אדם שאתה רואה - בעבודה, ברחוב, באוטובוס... זה מתיש. כל אחד מאיתנו מנהל את חייו ומעדיף שאנשים זרים יעזבו אותו בשקט רוב הזמן.

noamlah

New member
לא דיברתי על שיחה עמוקה

"ערב טוב", "בוקר טוב", "שיהיה לך יום נעים" זה לא שיחה עמוקה, זו ברכה
רצון לברך אדם ולעשות לו טוב על הלב שיתחיל את היום
אני לא בן אדם כלכך מבוגר (בן 28) ויש לי זיכרון של תקופות כאלו
אני גם רואה מדיי פעם ילדים שמסתובבים ברחובות/באוטובוסים ופונים לאנשים, מתמלא גאווה ולצערי גם הרבה פעמים נתקף צער כאשר ההורים שלהם לוקחים אותם וגוארים בהם על זה, לא מבינים כמה נזק הם עושים כאשר מרגילים אותם לניקור

אני חושב שהחברה הרבה יותר מנוקרת כיום מאשר הייתה לפניי עשר-חמש עשרה שנה
ואני חושב שחלק מהסיבה לזה היא אובר זהירות, התחושה שכבר אי אפשר לסמוך על אף אחד כי מישהו הטריד אותנו מינית/מישהו תקף אותנו במועדון/מישהו מכר לנו ביטוח בתנאים שהתגלו כשקריים וכה'. הפסקנו לראות בבני אדם בני אדם ואם מישהו פונה אנחנו בודקים שני דברים
1. איך הבן אדם מנסה לעבוד עליי ומה המטרה האמיתית שלו
2. איזה אינטרס אני יכול להוציא מהבן אדם הזה
ואז הכל נהיה עסקי

עכשיו, לגבי המושג הטרדה בכלל נהיה אבסורד
הטרדה מינית לפי החוק מאופיינת בהיערות מיניות אשר מופנות כלפיי המוטרד לאחר שהבהיר כי אינו מעוניין בהן
בגלל הניכור שקורה היום, התחושה שעומדים לדפוק אותנו כל דבר נחשב כהטרדה
"בוקר טוב" ( "אתה יודע כמה בוקר טוב בחורה מקבלת כשהיא הולכת רק עשר דקות ברחוב)
"היי" (אם בחורה היתה עונה לכל היי שהיא מקבלת)
"יש לך חיוך יפה"(צחוקים עם החברות על פאתטיות של גברים+העלאת פוסט לפייסבוק בקבוצת נשים)

נוצר מצב שכדי לפנות לבחורה במטרה רומנטית ולא לצאת מטריד אני צריך לדבר עם חבר שלי שמכיר חבר אחר, שמכיר חבר נוסף שלו יש ידידה שקצת מכירה את הבחורה שאני מעוניין בה ולבקש דרכה את המספר אבל גם אז אני צריך
לא להתקשר בבוקר (הבחורה בעבודה, יש לה חיים חוץ ממך)
לא להתקשר בצאהריים (לא מגיע לה לנוח)
לא להתקשר בערב (היא בדיוק מתכננת לצאת עם חברות, חוצפן)
ולא בלילה (גבר שמתקשר בלילה רוצה רק דבר אחד)
אז בסופו של דבר אני מבקש מספר בדרך לא טבעית ואחריי זה אני צריך לקבוע תזמון מדוייק להתקשר שייכנס ללוז של הבחורה בלי צורך לדבר איתה ואז לקיים איתה שיחה שבה אני צריך לחשוב על כל דבר פעמיים כי כל מילה יכולה להוציא אותי מטריד
לפי דעתי המצב הזה הזוי וצריך להשתנות לטובת שני הצדדים

Reyn

New member
אני צעיר ממך רק בשנתיים ולא זוכר תקופה כמו שאתה מתאר

נדמה לי שאתה זוכר את העבר בצורה נוסטלגית מעט :)
אני כן יכול לומר שבאזורים כפריים באיטליה, לדוגמא, מקובל להגיד לאנשים ברחוב "בוקר טוב" או "יום טוב". אבל זה מתאים יותר לכפר של מאה איש מאשר לעיר של מאה אלף איש. וזה מנהג חמוד אבל חסר משמעות אמיתית, זה לא אומר שאין ניכור בסיסי בין אנשים זרים.
&nbsp
אתה ממש מיתמם לגבי הערות לבחורות ברחוב. "יש לך חיוך יפה" זו לא ברכה קז'ואלית ומנומסת, אלא אמירה שמביעה עניין רומנטי. גבר סטרייט לא היה אומר לגבר אחר שיש לו חיוך יפה, גם אם היה מדובר בג'ורג' קלוני. ואפילו ברכה כביכול-תמימה כמו "בוקר טוב", היא לא באמת תמימה כשאותו גבר פונה רק לנשים יפות.
&nbsp
ואתה יודע מה? אם אותם גברים באמת היו רוצים להכיר את הבחורות שהם פונים אליהן - ניחא. אבל לא מדובר בנסיון אמיתי וכן להכיר. אם יש לך עניין אמיתי להכיר בחורה זרה - גש אליה ונסה לפתח שיחה כמו בנאדם, אין חוק נגד זה. אבל אותם גברים סתם זורקים הערה, כמו בעלי תסמונת טורט ששטויות נפלטות להם מהפה בלי הצדקה של ממש. זה גם מציק וגם פתטי, בלי שום קשר לחוקי הטרדה מינית. זה קשור להתנהגות אנושית בסיסית.
&nbsp
אני לחלוטין לא מכיר את כל העניין שתיארת בסוף, ולכן מתקשה להתייחס לזה אפילו. אני לא רואה באיזה קונטקסט הגיוני לבקש את מספר הטלפון של מישהי דרך צד ג' ולהפתיע אותה בשיחה, בשום שעה.

noamlah

New member
גם אני אף פעם לא אעשה את זה

אני למרות הכל בעד ישירות אבל אני שומע מחברים שזה מה שהולך היום
העולם לא פשוט לגברים, לא יודע אם באותו אופן כמו שהוא לא פשוט לנשים וגם לא יודע אם זה משנה
האם זה מה שאנחנו רוצים למדוד? מי סובל יותר?

ושוב אתה מביע עמדה שיפוטית כי ההחלטה אם תתפתח שיחה או לא תלויה במותחל ולא במתחיל
מצב אחד:
מתחיל: ערב טוב
מותחל: ערב טוב גם לך
מתחיל: את/ה לומד/ת במכללה פה באיזור נכון?
מותחל: כן, נכון, פסיכולוגיה
מתחיל: יפה, גם אני חשבתי ללמוד את זה

מצב שני:
מתחיל: ערב טוב
מותחל מתעלם והולך
מתחיל: (חושב שהמותחל לא שמע וקצת בהלם מהתגובה), ערב טוב (בקול קצת יותר חזק)
מותחל ממשיך ללכת

אם אני מקרין את שני הסרטים האלו שניהם יקבלו תגובות שונות, בעיקר כלפיי המתחיל (בראשון מקסים, בשני פאתטי וכה') למרות שההתנהגות שלו בסרטונים זהה, הדבר היחיד שמשתנה זה היחס אליו
הסטטוס החברתי שלך נקבע לפי היחס שאתה מקבל מאחרים ולא לפי היחס שאתה נותן לאחרים
אם תתקשר אליי שלוש פעמים ביום אני יכול להחשיב אותך כחבר דאגן שדואג לקשר החברי בינינו ואני יכול להחשיב אותך כחבר מטרידן שלא נותן מנוחה
זה עניין שלי איפה לשים אותך אבל אני צריך לזכור שכאשר אני משתף, במיוחד בצורה ויראלית אני קובע את הסטטוס שלך, צופה צד ג' תמיד ייראה אותך לפי מה שאני מנסה להראות אז להגיד בהחלטיות: "גברים פאתטיים שרק רוצים לקבל תשומת לב" ו"איזו בחורה מסכנה" קצת קופץ למסקנות לפי דעתי ומשמר את המעמדות החברתיים בעולם של "אישה קטנה ומסכנה" ו"גבר חזק ואלים" ואני לא חושב שזה מה שהפמיניסטיות רוצות, לפחות לא לפי ההגדרה שלהן, הן מפספסות לגמריי את המטרה ומשמרות את הסדר הקיים לפי דעתי

ובנוגע לעבר, יכול להיות שאני זוכר אותו בתור ילד לפניי שהתקלקלתי

Reyn

New member
אתה צודק ברמת העיקרון, לא ברמה המעשית.

כאמור, יש הבדל גדול בין לגשת לבחורה באופן כזה שברור ממנו שאתה מנסה לנהל שיחה, ובין סתם לזרוק הערה כשהיא חולפת על פניך ברחוב. תסתכל בסרטונים שמתפרסמים כל הזמן של בחורות שהולכות ברחוב וגברים זורקים להן הערות, ותגיד לי כמה מאותם גברים נראו כאילו הם באמת מתכוונים לנהל שיחה.
&nbsp
אל תבין לא נכון: אני מסכים איתך שנשים פוגעות לעצמן בסיכויים למצוא זוגיות כשהן מפגינות חוסר-עניין בגברים. למשל, נשים שנרשמות לאתר הכרויות אבל נכנסות רק פעם ביומיים לקרוא הודעות שכתבו להן - לא ברור לי איך אפשר להכיר ככה, הן פוגעות בעצמן כמו בגברים שמתחילים איתן.
אבל כשאישה הולכת ברחוב, ממהרת לאיזשהו יעד, ומישהו זורק לה הערה, אתה באמת מצפה שהיא תעשה משהו כלשהו חוץ מלהתעלם ולהמשיך ללכת?
&nbsp
זה נכון שהסטטוס החברתי שלך נקבע ביחס לאחרים, ואותה פעולה שלך עשויה להיתפס אחרת לגמרי לפי התגובה שתקבל. אבל אדם עם טיפת מודעות חברתית ורגשית לאנשים אחרים אמור להיות מסוגל להבין מתי המעשים שלו נתפסים כנחמדים ומתי הם נתפסים כמטרידים, ולהתאים את ההתנהגות בהתאם. כשמישהי מפגינה עניין ואתה ממשיך לדבר איתה, ברור שהכל בסדר. אבל כשאישה מתעלמת מהפעם הראשונה שאתה פונה אליה, זה ממש לא מוצדק לפנות אליה שוב ("אולי היא לא שמעה בפעם הראשונה"? נו באמת).
&nbsp
סלח לי שאני אומר, אבל מהאופן בו אתה מתאר אינטראקציות חברתיות, עושה רושם שאתה לוקה באותו קושי כמו של פותח הדיון לקרוא התנהגות אנושית בסיסית. ואני לא מדבר כאן על רמזים דקים של נשים, שהרבה גברים (כולל אותי) באמת מתקשים לקרוא. אני מדבר על להבין ברמה הבסיסית מתי הנוכחות והיחס שלך רצויים ומתי לא. אם אפילו באינטראקציה עם חבר קרוב אתה לא יודע מתי הוא רוצה לדבר ומתי לא... זה אומר שאתה צריך לעבוד על היכולת שלך להבין אנשים.

noamlah

New member
תאמין לי שאני מבין

יש לי יכולת אמפתיה, אני מבין אנשים, אני מבין גם אנשים שלא מבינים אנשים
אני פשוט מצר על דברים שמציקים לי בחברה שאולי קשה לי להתיישר לפיהם או לקבל אותם
אין זה אומר שאני לא מבין מה קורה
דבר שני אני חושב שהתאלמות מכוונת מבן אדם זה הנשק התקשורתי הכי אכזרי שאפשר להשתמש כנגד בן אדם, אני מניח שרוב האנשים יעדיפו מישהו שיגיב להם בקללות מאשר מישהו שפשוט יחלוף על פניהם
זו אמירה מאוד חדה שאומרת: "בשבילי אתה לא קיים". אבל בסדר, לא כולם חייבים להיות אמפתיים, גם אני לא ככה תמיד אבל השיפוט הנדנדני הזה של כל מי שלא מתיישר לפי הנורמה, כל מי שבשוליים, כל מי שקצת שונה והפניית האצבע המאשימה כלפיו בהיערות כגון: "ככה החברה מתנהלת, הגיע הזמן להתחיל להשתנות", ואם לא ישתנה אז מקסימום נשים סרטון בפייסבוק, נלעג ונזרוק איזה צקצוק בלשון ולאן הגענו
מתנגד לאלימות הזאת ואותה אני לא מבין אז אם זה קושי בלהבין אנשים אז אולי יש לי

Reyn

New member
אם נראה לך שכל פעם שזורקים לבחורה ברחוב "היי מאמי"

היא צריכה לעצור ולהתייחס למי שזרק את ההערה, ואחרת היא לא מכבדת את האדיוט שזרק את ההערה - כנראה שאתה חי באיזושהי מציאות אלטרנטיבית שנפרדת לגמרי מהעולם האמיתי.

בחורות יכולות להיות רעות מאוד

והעיקר שהם "בחורות תמימות"
מקרה אמיתי שהיה לי באוטובוס מטרונית --משהו דומה לרכבת הקלה ביורשלים באיזור חיפה

במוצ"ש המתנתי בתחנה ושתי נערות ממוצא רוסי עמדו לידי אחת שמנה השנייה רזה שניהם גבוהות
הגיעו אליהם נערים עולים חדשים מאתיופיה שהיו במרכז קליטה
והנערות התחילו להסתלבט עליהם ואף צילמו אותם בפלפאון מבלי ידיעתם
השמנה צילמה..

כשעלינו למטרונית אחרי כמה תחנות שמתי לב שהשמנה שישבה אחרי בכיסא בודד
קמה הסתכלה משהו בפלפאון.. והגיע לחברתה.. חברתה כעסה עליה ואמרה לה מה את דפוקה?
למה שמת אותו בפייסבוק... התברר שהנערה הרוסיה השמנה המפגרת צילמה אותי יושב בשקט
ופירסמה אותי בפייסבוק שלה בהגדרה "סוטה" את זה שמעתי מהחברה הרזה שלה...

אם הייתי מוצא את הפייסבוק שלה ..הייתי תובע אותה כל כך חזק שההורים שלה היו מוכרים את הבית שלהם.

אני מאוד נזהר מבחורות בעבודה אין לי ביטחון באף אחת גם לא בשכונה
היום אי אפשר לדעת מה מניע את הבחורות...ראה ערך אייל גולן שלא ידע מה נפל עליו!!למרות שאבא שלו פדופיל מגעיל ...הוא עצמו לא העז להתחיל עם נערות והיו לאייל גולן הרבה בחורות ...!

ואם אני רוצה להכיר משהי למטרה רצינית..אני רשום באתר היכרויות ובעוד כמה מקומות חינמים

ובחורה כמו שהיתה לך שהעירה לך הערה כזאת יכול להביא לטראומה
ואני מציע לך להעזר בסרוגייט או משהי שמתעסקת בלווי שתוכל להחזיר לעצמך את הביטחון

תאר לך שגברים היו אומרים לבחורה את כל כך שמנה בחיים לא יעמוד לי..
או אני לא מרגיש אותך..בכלל כמה לידות עברת?

dori78

New member
הבחורות שאתה מתאר באמת נשמעות פוסטמות רציניות.

קח בחשבון, שבעידן בו לכל דביל יש סמארטפון עם מצלמה וחיבור קל ומהיר לאינטרנט - כולם יכולים לצלם ולהעלות לכל מקום עם כל הערה נבזית.
זה נכון לגברים ונשים כאחד.

אפשר בהחלט לדעת מה מניע אנשים מסויימים:
הרצון להתפרסם, לפרסם ולקבל לייקים.

בכל הנוגע להתנהלות רומנטית או חברתית - כנראה שכמו שהמליץ לך Reyn כדאי לך לבדוק אופציה של טיפול מתאים.
לא כי אתה לא בסדר או לא תקין, אלא כי לדבריך אתה לא מצליח לקרוא דברים שרוב האנשים כן מצליחים.

Surrealistical

New member
אוי אוי אייל גולן נשמה מסכנה

בסך הכל רצה לדפוק בחורות צעירות.
גם כן תמים, אבל הוא סוטה מגעיל, שרצה לשכב עם כמה שיותר במינימום אינטרקציה. הוא באמת לא ידע, אבל הוא גם לא רצה לדעת. נערות יכולות להראות כמו נשים אבל איך שהן פותחות את הפה (ולא בשביל למצוץ) רואים ישר שהן נערות. ואם מישהו לא בטוח ב 100% אז הוא בודק בתעודת זהות, במיוחד אם אתה זמר מפורסם. אז הוא סוטה מהסיבה הזאת ומזה שאף גבר נורמאלי בן 40 לא ישכב עם בחורה צעירה זרה לחלוטים גם אם היא הגיעה לגיל 18.

למעלה