למרות שלמזלי הרב לא הטרדתי ולא הוטרדתי...

לפחות למייטב הבנתי...

אני מסכים עם רוח ההודעה שלך - לחלוטין!

אתמול קראתי במקרה הודעה באחת הפורומים, של מישהי שאני מאוד מעריך... לא כותבת פה...

הדיון היהסביב הנושא של פורנו, והנסיון להעביר איזה חוק שפורנו יהיה חסום כברירת מחדל באינטרנט, ומי שרוצה - והוא מבוגר כמובן - יכול לבקש מהספק "לשחרר את החסימה".

והתוגבה שלה לעניין הייתה משהו בסגנון - "זה באמת רצוי, כי ילדים צופים בזה, ואחר כך נשים נפגעות...".

אני חוזר:

ילדים צופים בזה - ואחר-כך - ***נשים*** נפגעות!

ומה עם ילד בן 9 שצופה בפורנו? הוא לא נפגע? זה לא נחשב?

מה עם גבר שצפה מילדותו בפורנו, וכל תפיסת עולמו לגבי יחסי מין התעוותה? הוא לא נפגע?

מה אני אגיד לך נועם, במקום לבצע חלוקה בעולם ל - אנשים טובים, ולאנשים רעים - בהכללה...
לא אחת נשים מבצעות את החלוקה - לגברים+נשים רעות, ולנשים טובות...

אה, כן... ורק בכדי לצאת ידי-חובה, הן מוסיפות פה ושם - ויש גברים טובים גם...

לפחות למייטב הבנתי...

אני מסכים עם רוח ההודעה שלך - לחלוטין!

אתמול קראתי במקרה הודעה באחת הפורומים, של מישהי שאני מאוד מעריך... לא כותבת פה...

הדיון היהסביב הנושא של פורנו, והנסיון להעביר איזה חוק שפורנו יהיה חסום כברירת מחדל באינטרנט, ומי שרוצה - והוא מבוגר כמובן - יכול לבקש מהספק "לשחרר את החסימה".

והתוגבה שלה לעניין הייתה משהו בסגנון - "זה באמת רצוי, כי ילדים צופים בזה, ואחר כך נשים נפגעות...".

אני חוזר:

ילדים צופים בזה - ואחר-כך - ***נשים*** נפגעות!

ומה עם ילד בן 9 שצופה בפורנו? הוא לא נפגע? זה לא נחשב?

מה עם גבר שצפה מילדותו בפורנו, וכל תפיסת עולמו לגבי יחסי מין התעוותה? הוא לא נפגע?

מה אני אגיד לך נועם, במקום לבצע חלוקה בעולם ל - אנשים טובים, ולאנשים רעים - בהכללה...
לא אחת נשים מבצעות את החלוקה - לגברים+נשים רעות, ולנשים טובות...

אה, כן... ורק בכדי לצאת ידי-חובה, הן מוסיפות פה ושם - ויש גברים טובים גם...