בחיית ראבאק.. תיזהרו!

Run Dudi Run

New member
בחיית ראבאק.. תיזהרו!

אני לא רוצה לבאס, ואני יודע שזה קלישאה והכל.. שכבר שמעתם על זה אלף פעם ואתם יודעים שאתם צריכים להיות זהירים, אבל בחיית... באמת תהיו זהירים. גם אני חשבתי שאני בסדר.. שאני יודע לנהוג..שהגה זה הגה.. ימינה זה ימינה ושמאלה זה שמאלה.. אנשים. אוטו זה מפלצת מתכת ופלסטיק שאין לכם אפילו לא רבע שליטה עליה. לפני כמה ימים קיבלתי סוף סוף את הרישיון בלי המלווה, ולקחתי אתמול את החברים שלי לסיבוב. רציתי ככה לעשות רושם, להצחיק כזה.. ועשיתי מה שכבר עשיתי הרבה פעמים, סובבתי את ההגה ימינה שמאלה ימינה ועשיתי רעידות כאלה.. משהו חמוד.. אבל לא חמוד בכלל כשאתה על 50 קמ"ש ומעלה.. תוך רגע איבדתי את השליטה על האוטו, עליתי על מדרכה, ירדתי ממנה במהירות והתקדמתי ב40 קמ"ש (טוב, זה כבר הספיק להאט..) לעבר המדרכה ממול (שהייתה בחולות של ראשון) ושמה נעצרתי.. אם היה שם עמוד, כבר לא הייתי חי, ואם כן, אז בטח הייתי הופך לנכה. אבל לא זה מה שמפריע לי.. מה שכן מייסר אותי, זה שאם היה קורה משהו לחברים שלי. אני הכי אוהב אותם בעולם. לא הייתי מסוגל לחיות עם עצמי אם היה קורה להם משהו.. ההורים שלי סמכו עליי.. אכזבתי אותם רק בשביל איזה קטע. ה1500 שקל על התיקונים של הג'נטים והפרונט בכלל לא היו שווים את זה... גם שנאלצתי לשקר להם, וסיפרתי שהיה איזה בור.. אין לכם מושג מה עבר עליי באותו הרגע.. 10 שניות של אימה. 10 שניות שיכלו לגמור את החיים שלי. או חס וחלילה של החברים שלי. זה היה רציני. כל מי שראה את זה אמר שבנס לא התהפכנו. עזבו אתכם משטויות... תסעו בזהירות.. תעשו קיקים, תעשו פניות חדות, אבל רק בזהירות, בניסיון ולא בשביל סתם.

Katy Cat

New member
בגלל אנשים כמוך אני לא לומדת נהיגה

זה מרושע קצת להגיד, אבל בגלל קטעים כאלה אני אישית פוחדת לעלות על הכביש.. אני לפחות מאד שמחה שלמדת לקח, ושלא קרה לך כלום. כנראה בשביל להיות זהירים צריך להתנסות במשהו כזה.. אני מצטערת שהיית צריך לחוות 10 שניות של אימה, אבל תסתכל על הצד הטוב של זה.... למדת לקח חשוב.

קבלי ח"ח!

אני בכלל לא חושב שזה מרושע להגיד, אמנם דודי הוא חבר שלי, אבל דודי, בחיאת, מה אתה צריך להרשים אנשים.. אני חושב שמה שהולך שם על הכביש זה פשוט זוועה..אנשים מתנהגים בצורה איומה ומפריעים לתנועה השוטפת ולסדרה התקין עם כל השטויות שהם עושים, וזה לא מתבטא רק בנערים ונערות צעירים, אלא גם אצל אנשים מבוגרים הרבה יותר.. אבל כמו כן אני לא חושב שזה צריך לגרום לך לא ללמוד נהיגה..

Glass Prison

New member
אני חושב שאת בהחלט צודקת

לגבי כל מילה ומילה שאמרת... באמת טוב שבסופו של דבר יצאת בחיים והפקת מזה לקח... אבל... מה שמעניין אותי זה איך אחרי לקח כזה, אתה עוד אומר לאנשים שיעשו "פניות חדות"? ו... "קיקים"? הרי בעשר שניות האלה יכולת לאבד את החיים שלך ולהרוג את החברים שלך.... אז.. אני חושב שלשלומך האישי ולשלום האחרים, ובכלל.. כל מי שקורה את ההודעה הזו... צריך להפיק את הלקח הראוי מן הנושא הזה...

Run Dudi Run

New member
לוקח בחזרה את הפניות החדות..

אסור בשום פנים ואופן לעשות פניות חדות, זה מסוכן!! קיקים זה בסדר.. כל עוד לא עוברים את המהירות המותרת ויש שמירה גדולה של מרחק... "רייסים" זה הדבר הכי מפגר ואידיוטי לעשות ואנשים, יש סיבה שמותר רק עד 55 בעיר.. מקסימום סעו על 60.. בחים אל תחשבו על יותר מזה..! כי מספיק שמישהו יצוץ לכם וירוץ באמצע הכביש ולא תספיקו לעצור ותנסו להזיז את ההגה או משהו, יקרה לכם ב-דיו-ק מה שקרה לי...

Glass Prison

New member
50 זה הרבה

עירית... בהתחשב בזה שאת נוסעת בתוך עיר... כל שנייה יש איזה הולך רגל שקופץ לכביש...

Darakan

New member
קיק זה

להצמיד את דוושת הגז עד הסוף כדי לגרום להחלפה להילוך גבוה מנואלית. זה גורם להאצה מהירה.

בראוניז

New member
לא מדוייק שי

זה פשוט לוקח הרבה דלק דוחס אותו ואז פשוט מוציא הכל בבת אחת. בגלל זה גם האוטו מושך בשנייה הראשונה אחורה כשאתה עושה את הקיק לשנייה הוא מפסיק להאיץ שותה פול דלק ואז מוציא הכל.....

Darakan

New member
אבל לפי מה שהבנתי

זה גורם ברכב אוטומטי להחליף להילוך גבוה

NiGa

New member
לפי מה שאני הבנתי,

נותנים "בעיטה" עד הסוף לגז באוטומט, ואז הוא מוריד הילוך, מגביר טורים, ויש לך האצה מוגברת... בהילוכים זה לא תופף, למעט זה שיותר גז - יותר מהירות... ואפשר להוריד ידנית הילוך, לתת תנופה (נגיד בעליות או משהו כזה) ולדמות קיק...

בראוניז

New member
מן הסתם כשאתה במהירות יותר גבוהה

והסל"ד עולה בעקבות זה אז זה מעביר הילוך...

אולי פשוט לנסוע נורמלי בלי שטויות?!

"רייסים" אי אפשר גם פניות חדות לא רצוי קיקים אפשר כל עוד זה על המהירות המסויימת ההיא 55 מקסימום 60 לדברים כאלה.......... מה זה כל השטויות האלו?! סעו נורמלי אנשים, נו באמת, אם אתם נוסעים עם חברים שלכם למה שתרשימו אותם? אם הם חברים שלכם הם כבר מעריכים אתכם מאוד. בלי שטויות בחייאת אנשים זה החיים שלכם.

למעלה