עם כל הכבוד לדודי המלך שלנו,
שחשב שכל אחד יכול להיות וייסליב, הבעיה היא לא המכונית. הבעיה היא חוסר ניסיון, חוסר ידע ועודף ביטחון! כשאתה עולה לכביש עם הידיעה הכוללת שזה מסוכן, שאתה צריך לשמור על עצמך, על הנוסעים איתך ועל המכוניות סביבך - זה כבר מוריד את רמת הסיכון בהרבה. חוסר הניסיון משתלב לעודף הביטחון, ומוציא אנשים שחושבים שאחרי חודשיים עם מלווה הם יודעים לנהוג. אני אישית נהגתי בחודשיים שלי בטח יותר ממה שאתה, דודי, תנהג בשנה... ואני הייתי לחוץ מאוד פעם רקאשונה שנסעתי בלי אבאל'ה. הכרתי את האוטו כמו כךף ידי, ידעתי שאני נהג מצויין... ועדיין פחדתי... הפחד הזה לא הומר ללחץ ממשי שדפק לי את הנסיעה, אבל הוא גרם לי להיות זהיר מאוד. וגם הזהירות הזו נכנסה לי בפנים - שכבר הייתי בטוח שאני מספיק זהיר, ואין לי מה להיזהר... מי שיודע על מה אני מדבר יודע - אני לא אפרט יותר. בקיצור, זה שקטי פאראנואידית זו בעיה שלך. תשתמשי בכל תירוץ שבא לך, את פאראנואידית. אבל בתכל'ס, זהירות ומודעות זה מה שיעביר אותך בשלום בכביש. גם שנוסעים מהר, עדיין צריםך לשמור על כללי זהירות. אם בשיעור נהיגה הסתכלת במראה - כי ככה צריך, עכשיו אתה מסתכל במראה כי אם לא תעשה את זה אולי תדרוס איזה אופנוע או בנאדם, או שפשוט לא תראה שאתה דופק לך את האוטו - במקרה הפחות גרוע. זהירות זה משהו שצריך להיות טמוע בנהג - וזה בא עם ניסיון! עד אז - תנהג בזהירות דודיל'ה!!