בחיית ראבאק.. תיזהרו!

NiGa

New member
זהו!

היא מתחברת. אני בקושי מספיק לומר לה "שלום קטי! מזמן לא דיברנו, אני מתגעגע!" וישר היא עושה לי "לא יכולה לדבר. הולכת. בי." אפילו לא ביי - בי! ת'מבין? אני יגיד לך למה - זה כי אני פורע חוק, שיכור, מסומם, חסר זהירות ומפגע לחברה... נכון קטי? כי אם לא הייתי כזה, לא היית צריכה ללכת נכון?? עכשיו אני מרגיש איך הרוסים והאתיופים מרגישים שמפלים אותם... רק בגלל שאני פורע חוק שיכור מסומם חסר זהירות ומפגע לחברה... We Are All Human Beings!!

Glass Prison

New member
כן יותם... זה בדיוק בגלל

שאתה פורע חוק וכאלה.... אולי גם אני אתחיל לפרוע חוק? אשתכר? מה אתה אומר?

NiGa

New member
אחד השולטים, אין ספק...

אני לא נראה איך שאני נראה בלי לאהוב פיצה....

תקשיבו לגיל..

הוא ציון הסעות בע"מ :] אבל באוטו שלי הוא לא מצליח לסובב את ההגה :|

חולוני

New member
אם שותים - לא נוהגים

תמיד תשתמשו בקונדום וגם סבון תורם המון אם תרצו אין זו אגדה הרצל היה פעם בחורה תמיד תסתכלו על הצד הסקסי של החיים ואף פעם אל תלשינו להורים 69 זאת תנוחה יפה קצת קשה, אבל לא נורא ואם קיבלתם פעם בתחת אל תבכו, קבלו את זה בנחת PEACE = 666 = SADAM IS THE KING!

Run Dudi Run

New member
בועז לא מאמין לי... תעזרו לי

הוא לא מאמין לי שקיק זה חשוב.. תסבירו לו למה!! הוא חושב שרק משוגעים עושים את זה...

NiGa

New member
אם אתה בעליה

והאוטו לא סוחב לך, לא תמיד המערכת יודעת לבד להוריד הילוך כדי לקבל תאוצה נורמאלית אז עושים את זה ידנית... או אם אתה צריך לעקוף אוטו במהירות, ואתה צריך תאוצה טובה... קיק זה משהו שנשמע מסוכן, אבל בהילוכים לדוגמא עושים את זה כל הזמן כחלק מהנהיגה, באוטומט אין לך הילוכים - יש לך קיק כדי לשלוט בהילוכים.

למעלה