בחירות

בחירות

אם עכשיו יש בחירות למי אתם מצביעים? ולמה? אני הייתי בוחר בליברמן מכיוון שהוא היחיד שיכול להביא פה שלום ולא יחלק שטחים חינם

yonatan31

New member
בליכוד

משום שאני מזדהה עם האידיאולוגיה שלהם. דרך אגב, למה אתה חושב שרק ליברמן יביא שלום?

איך היית היום מסוגל

להצביע למפלגה כל כך ירודה ומושחתת ומשחיתה כמו הליכוד? יש להם אידיאולוגיה? אמרת שאתה מאמין באידיאולוגיה שלהם, אבל איזה אידיאולוגיה יש להם? היו"ר של הליכוד הרווזיוניסט הגדול הצביע 4 פעמים בעד ההתנתקות איזה אידיאולוגיה חברתית יש להם? אתה היית היום רוצה להצביע למפלגה שהופכת אנשים מפוקפקים לחברי כנסת?!

yonatan31

New member
למען האמת, חשבתי לתמוך באיחוד הלאומי

אבל הגעתי למסקנה שמבחינה אידיאולוגית ופלילית הליכוד התנקה מהזוהמה (כולם עברו לקדימה), ושזוהי המפלגה שאני מזדהה עם עמדותיה ועם דעות חבריה. אידיאולוגיה חברתית? אני תומך בליכוד גם כי היא מפלגה קפיטליסטית.

באמת התנקה מהזומה?

האם הוא התנקה מהזומה בכך שעוזי כהן,בני רגב,פרידריך,המאפיונר (נו שחכתי את שמו),ישראל כץ בכיר הממנים פוליטית וכמובן מנהיגם שהיה מוערב בפרשיות שחיתות לא נורמליות כמו פרשת בר און חברון וכו, האם זאת ההתנתקות מהזוהמה המושחתת?! לא! רגע ומה האידיאולוגיה של הליכוד מבחינה מדינית בטחונית? כן שלום? לא שלום? כן החזרת שטחים? הסכמי וואי? לחיצת היד של ערפת החזרת חברון, ? התנתקות? התנגשות מה?! אידיאולוגיה חברתית? אני תומך בליכוד גם כי היא מפלגה קפיטליסטית>> זה כלכלי. אני שאלתי חברתית.

yonatan31

New member
מה זה חברתי?

עוזי כהן דווקא פעיל אידיאליסט ההוגה רעיונות מצוינים לדעתי. נתניהו אדם ישר אשר לא הורשע בדין ולא הוגש נגדו כתב אישום ונסגרו התיקים נגדו. למרבה המזל, רוב השמאלנים והמושחתים (לצערי זה רק רוב) עברו לקדימה-צחי הנגבי, אולמרט ושותפיהם.

היא באמת נקיה

אבל לא יודע משהו שם לא רציני כזה הליכוד כבר לא כמו פעם שאריק שרון היה וראו מי הבוס במדינה

אין יותר מדי אופציות אחרות

ביבי לא יביא שלום הוא גם לא מתאים לתפקיד עדיף שהוא יהיה שר החוץ או שר האוצר. אם מישהו יביא שלום חוץ מליברמן אז זה אהוד ברק שיכול להביא הסכם כלשהו...

לאף אחד.

אין מי שראוי. אני מהאנשים המעצבנים שיבואו לקלפי רק בשביל לשים פתק לבן. דווקא.

זה היה בצחוק,

אני עדיין לא בת 18 (פורום "אקטואליה לנוער"!). אני בטוחה שכשיגיע הזמן אני אראה מה כל המפלגות האלה מציעות (לא שמעתי על שינוי או תפנית), אולי באמת יהיו כמה מעניינות שאני אוכל לתמוך בהן. ד"א אני לא תומכת בעלה ירוק בגלל העניין של הסמים.

antreprize

New member
עלה ירוק.

אם רוה"מ והפלסטינים יהיו מסטולים בפגישות שלהם אולי נשיג שלום(ואם הם יהיו ממש מסטולים אז זה יהיה שלום מהסוג שבו כולם מנצחים ולא מזה שבו כולם מפסידים).

אם היום היה בחירות...

אם... אני יודע בוודאות למי לא הייתי מצביע, וזה למפלגות הדתיות לערביות,למרצ,לעבודה, לליכוד,לקדימה,לליברמן גם לא כי יש שם את אסתרינה המושחתת וליברמן לא דבק בעקרונעותיו אבל אולי אולי כן ישראל ביתנו אז לבנתייםם עכשיו מי נשאר? במי היייתי בוחר היום?? כנראה באחת מהתנועות החוץ פרלמנטריות: שינוי או הירוקים.

אם לא ליברמן אז ליכוד

הירוקים הרי לא יגיעו רחוק. זה כמו שאנשים הצביעו לגמלאים והם סתם תופסים כסאות

JackDanyells

New member
מסכים איתך

לגבי הירוקים: הם כבר הוכיחו את עצמם ברמה המוניציפלית (מועצת עירייה) והם כן עושים דברים טובים ולא סתם מחממים את הכסא

למעלה