בחירות

אבל שבן אדם הולך לבחור ראש ממשלה

יש כמה דברים שהוא חושב עליהם לפני איכות הסביבה בגלל זה יהיה להם קשה להשיג כוח

JackDanyells

New member
אך אחד לא אמר שהם יקבלו

מספיק מנדטים כדי להיות ראש ממשלה. חוץ מזה אני חושב שיש להם מצע חוץ מאיכות הסביבה, לא?

אבל רגע

לא עדיף שמפלגת הירוקים למשל תתחבר עם מפלגת העבודה ואם מפלגת העבודה תזכה בבחירות הירוקים יוכלו לשנות הרבה יותר ויהיה להם כח. זה לא נכון?

antreprize

New member
וזאת טעות.

זיהום הסביבה גורם למוות של יותר אנשים מהטרור ומהווה איום גדול יותר.

antreprize

New member
אין קשר.

כמה אנשים נהרגו בהגנה על המדינה ב100 השנים האחרונות? 21,000? יותר אנשים מתו בגלל זיהום הסביבה ב10 השנים האחרונות. יש מקומות שאליהם הטרור וצבאות ערב לא הגיעו, זיהום הסביבה הגיע לכל הארץ.

antreprize

New member
וזאת טעות, כי האיום הבטחוני

הוא לא גדול כמו שכולם חושבים, לאזרח הממוצע יש סיכוי גבוה יותר למות מהזיהום.

אף אחד לא בוחר ראש ממשלה

אלו בחירות לרשימות ולמפלגות. שאתה בוחר אמת, אתה בוחר במפלגת העבודה שאתה בוחר מחל אתה בוחר בליכוד לא בבינימין נתניהו. אלו בחירות למפלגות!!! תאמין לי אני בטוח, שלירוקים יש גם דעות לא רק באיכות הסביבה ואיכות הסביבה זה מאוד חשוב זה בריאות ואיכות חיים. ולהבדיל מהמצב המדיני ביטחוני לנו יש יכולות מאוד גדולה להשפיע על איכות הסביבה!

respecta1

New member
לא קשור ראשות ממשלה..

זה קשור לתת להם יותר כוח..אף אחד לא חושב שהם יוכלו להיכנס לממשלה אבל עם מספיק מנטדים יהיה צריך להכניס אותם לקואליציה מה שאומר שהם יוכלו להשפיע בהרבה מאוד תחומים

הירוקים לא צריכה להיות מפלגה

צרכים להיות אנשים "ירוקים" במפלגה גדולה מסוימת שהם יביאו מנדטים למפלגה וככה אולי הם ישפיעו יותר

תמיר1991

New member
שינוי לא תשוב לכנסת לעולם...

והירוקים? עוד פעם מפלגת אינסטנט? טוב, לפחות עם רעיון מוצק.

אתה מפלגת אינסטנט

מאיפה לך ששינוי לא תחזור לכנסת לעולם? אתה סתם נקמן ששומר טינה, אני יודע בידיוק מה היחסים שלך כלפי שינוי.

ליכוד/מולדת

ליכוד או מולדת ליברמן בטוח שלא כי הוא כבר לא מה שהיה פעם והוא מוכיח את זה כל יום כשהוא שותף לממשלה הזאתי

תאמין לי

שהוא יצא מהממשלה אם אולמרט והחבורה העליזה תרצה לעשות משהו קיצוני

קשה לי להאמין בזה

ליברמן גם מתחיל לדבר שונה ממה שהוא דיבר פעם כבר לא רואים את אותו ליברמן שמדבר על טרנספר

הוא מדבר על טרנספר אבל בשפה יפה

שהוא מדבר על זה בשפה הזאת לשמאל יותר קשה לצאת ולהגיד שהוא גזען וכל השטויות

העיינין הוא שאולמרט

קנה את ישראל ביתנו 11 מנדטים בנזיד עדשים והפך אותה לדי עלובה 2 תיקים?! זה הכל?! ועוד איזה תיקים תיק התיירות ותיק קקיוני כמו איומים אסטרטגים?! זה עליבות מיילא אם היה מביא לליברמן את תיק הביטחון ומצרף לזה את תיק הפנים למשל..

למעלה