בחירות

תמיר1991

New member
מרצ בממשלה - האדם במרכז../images/Emo13.gif

העבודה ימנית מדי בשבילי, חד"ש קומוניסטים ואני לא. אז נשאר מרצ, למרות כמה אי הסכמות. אבל לרעיונות המרכזיים אני בוודאי מסכים, ובעיקר לביקורת על הציונות ועל הכיבוש הישראלי בשטחים.

מרצ תתאדה בשנים הקרובות

אם היא לא תתחבר לעבודה.. אין לה סיכוי לשרוד לדעתי

גם העבודה ממיכה להתאדות

אם הן תרצנה איכשהו להמשיך להשפיע בסוף הן תצרכנה להתקפל ולאחד כוחות.. מרצ גם ממזמן לא רלוונטית למדינת ישראל ומפלגת העבודה נמצאת באייזשהי פלנטה עשירית , ומחכים שאולי יום אחד היא תתעורר

דווקא לא

מרצ תתאדה בטוח אם חיבור לעבודה או בלי אז לפחות כדאי לה להתאחד קודם עם העבודה ולהשאיר משהו מהמפלגה הזאת

yonatan31

New member
השמאל-מרכז יימנעו מלהצביע לעבודה

במידה והיא תתאחד עם מרצ. אותו הדבר יקרה לליכוד אם הם יתאחדו עם האיחוד הלאומי.

JackDanyells

New member
בואו נקפיץ את ההודעה הזאת קצת

שדכינעךדגליענדגךע דגעדגעדגכעדי

princes15

New member
איחוד לאומי-מפד"ל

משקפים את הדעות שלי, מזדהה עם האידיאולוגיה שלהם. יודעת שאפשר לסמוך עליהם.

iRoNBaLLz

New member
איחוד לאומי-מפד"ל או הליכוד

לא סגור על זה.. הבעיה עם האיחוד הלאומי- מפד"ל זה שהם תמיד מכריזים שהם מפלגת אופוזיציה.. ולדעתי מפלגה לא יכולה להתבטא ולהשפיע בצורה משמעותית מחוץ לקואליציה... מבחינה אידיאולוגית - חוץ מהקטעים הדתיים שלהם.. שאני לא הכי מת עלייהם.. ( מה לעשות אני חילוני ) הם מעולים. הליכוד טובים כי הם בעלי הסיכוי הכי טוב להיות המפלגה שתרכיב את הממשלה.. ביבי טוב.. יותר טוב מכל מישהו אחר שיש כרגע.. וחוץ מזה שאני לא רואה את עצמי מסוגל להצביע למשהו שהוא משמאל לליכוד.. ליברמן איכזב.. הוא בקואליציה ולא עושה שם כלום.. כל הציבור רוצה שממשלת אולמרט תיפול ולליברמן תיהיה אהדה גדולה אם יפרוש ויחבור לביבי בניסיון להפיל את ממשלת אולמרט. חבל שבסוף ברק אולי יעשה את זה ואז זה יתן לו קרדיט... וקרדיט למפלגת העבודה זה מסוכן. אני גם מקווה שהציבור בארץ לא עד כדי כך טיפש ויצביע לגידאמק, אם וכאשר הוא ירוץ.. וכרגיל, כשיהיו בחירות, אני אקווה שהערביות ומרצ לא יכנסו..

La Gamba

New member
מרצ

בעבר האידיאולוגיה השמאלנית שלהם הרתיעה אותי, לדעתם הגישה שלהם קיצונית מדי ומזיקה בסופו של דבר. אני מאמין שבמישור הבטחוני ההשפעה שלהם מאוד מועטה, אבל ההשפעה החברתית של הקומץ שכן ייבחר, יהיה שווה את הקול שלי. אני לא חושב שיש עוד הרבה מפלגות שתורמות לכלל רבדי החברה כמו מרצ. חבל לי על האנטוגניזם שהשמאל יוצר בקרב מעמד הפועלים שהוא כביכול מייצג ואמור לקדם.

למעלה