בחן את עצמך

בחן את עצמך ../images/Emo199.gif

אתמול קיבלתי הודעה מפתיעה מיקיר, והעלינו יחדיו נוסטלגיות, מהימים הנהדרים שכבר לא ניתנים לשחזור. אלה שכל חבר פורום מהגרעין הותיק זוכר, והיהעושה הכל כדי להחזיר. אז בגלל כל המצב רוח מעלה האבק, החלטתי להכין לכם את הבחן את עצמך החדש- האם אתה עתיק?
יום שישי בערב, אתה יושב בצ'אט ו: 1.צופה בשידורים של צחר ופיבי. 2.כותב "חחחחחחחחחחחחחח" עד סוף השורה ועושה כינוי של מישהו אחר. 3.צ'אט? אין שם אף אחד. 4.משחק נוור.
יש הופעה, עם מי אתה עומד בקהל? 1. איזה קהל, אין פה אף אחד חוץ מטישלר. 2.שמיק, וניר, שלומי, פיצי ואני רואה את השיער של דידו מקדימה. 3. צחר, הבארטוביות, תומע ומטר. 4. עם האריאלניקים. נו מה.
אתה הולך לקנות את החדש של היהודים, איך הוא נקרא: 1. פחד מוות. 2.היהודים LIVE. 3. האקוסטית. נו מה. 4. הייתי קונה אם הוא היה יוצא.
יש מפגש פורום על הגג של עזריאלי, מי מגיע?
1. לא הצלחנו למצוא תאריך שיתאים גם לתפוז, גם לרשמי וגם לאתם היהודים. 2.יקיר, ליאור פיטר, רותם ובר. 3. ענבר, עומרי, ספיר, זמי והחבורה. 4. כל מיני חדשים שאני לא מכיר.
ההופעה הכי טובה אי פעם: 1. ההשקה של פחד מוות. 2. היהודים בתיאטרון 11.12.04. 3.העשור!!!1 4.ההופעה בעומר.
אני נכנס לפורום והמנהל הוא: 1.ניר 2.רותם וניר 3.גל וצחר 4.צחר וברנטל/עומרי.
את יום שישי בערב אני מבלה ב: 1. לילה ה-12. 2. באר טוביה. 3. צ'אט. 4. אריאל.
האירוע הכי משמעותי בחיי: 1.היהודים העלו את המחיר של ההופעות ל110 שקל! 2. הנשיקה של רן וצחר. 3. ניר עוזבת את הניהול. 4. אורית בהריון.
אני הכי מתגעגע ל: 1.יפתח שחף. 2.דיקטטורה של ניר. 3. הריבים של גל רן ולאונרדו. 4.עומרי כי הוא היה בהודו.
מהן שנות הפעילות שלך בפורום? 1. 2003. 2 2004-2005 3 2005-2006 4 2006 ואילך. התוצאות:
אם רוב התשובות שלך היו 1:
ברכותיי. אתה חוגג בקרוב את יום הולדתך ה-80. אתה אדם עתיק מאין כמוהו, סביר להניח שאת ילדותך בילית אי שם בתקופת התנך, או סתם במעבר מהופעה להופעה במועדונים שכוחי אל לצד טישלר.
אם רוב התשובות שלך היו 2:
אתה ללא ספק משתייך לתקופת תור הזהב של פורום היהודים, המפגשים עם האבטיח, הצ'ופרים של ניר וערבי הצ'אט האגדיים. אתתה ללא ספק מתגעגע להופעות הטובות שהיו פעם, כשהכרטיסים עוד עלו 99 והשירים של פחד מוות לא היו חרושים.
אם רוב התשובות שלך היו 3:
היית עד לגסיסתו של הפורום, ועיקר הזכרונות של כוללים את המילה "הבהמות" על הטיותיה, אבל אתה עדיין מושפע מהימים הטובים, וסביר שאתה מכיר איזה איש ישן או שניים, וראית כמה הופעות זכורות לטוב.
אם רוב התשובות שבחרת הן 4:
אתה כל כך צעיר. ברגע שתסיים להכין שיעורים, רוץ ותחרוש את הארכיון! עוצב באמצעות תפוז-פד

1,2 שווה../images/Emo6.gif

שמתם לב שהיה כתוב את שמי יותר מדי פעמים בשאלון הזה
[אבטיח ובירה
]

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif 1

4 פעמים תשובה 2 ו6 פעמים 1. "ברכותיי. אתה חוגג בקרוב את יום הולדתך ה-80. אתה אדם עתיק מאין כמוהו, סביר להניח שאת ילדותך בילית אי שם בתקופת התנך, או סתם במעבר מהופעה להופעה במועדונים שכוחי אל לצד טישלר." אבל לדעתי 2 מתאים לי יותר. אהבתי גל! התגעגתי לשטויות השנונות שלך.

HiPpiE Boy

New member
4 אבל יותר מתאים 3

גל אכפת לך אם אני אקח את השאלון ואשנהאותו קצת בשביל הרישמי?

HiPpiE Boy

New member
אי הבנה:(../images/Emo10.gif

גל,המוח שלי לא עובד אחרי תשע בלילה קרתה פה אי הבנה ולפי התשובה שלך הבנתי שכן אפשר לקחת אז לקחתי ושיניתי קצת את התשובות כדי שיהיה מותאם לרישמי סורי |לפחות ציינתי בעלות/זכויות יוצרים אם זה עוזר|

HiPpiE Boy

New member
אוף,גל

באותו רגע אתמול בערב קראתי את ההודעה שלך אני מצטער ולא הבנתי אותנה נכון באותו רגע, באותו רגע הבנתי שאני יכול לשים את השאלון ברישמי-וזה מה שעשיתי ואז היום קראתי את ההודעה של ענבר נכנסתי לפה שוב,קראתי את ההודעה שלך..ואז שמתי לב שעשיתי טעות והבנתי אותה לא נכון זה לא שקראתי את ההודעה שלך ואמרתי לעצמי ''נהההה מה אכפת לי בכלל מגל אני אעשה מה שאני רוצה ואני לא צריך אישור בשביל לקחת את השאלון הזה'' מקווה שהבנת. המשך יום נעים

Dark Tear

New member
מה את מגזימה?

סך הכל רצה לקחת את הרעיון המגניב שלך ולכתוב שאלון בפורום האחר. מה כל כך מפריע לך?! יו,את לפעמים מזה מעצבנת. מצטער.

רוצה טישו?../images/Emo7.gif

חלאס גל כמה רשעית את יכולה להיות? הבן אדם עשה טעות. אי הבנה ביקש ממך סליחה פעמיים פה ועוד פעם ברשמי. מה את רוצה שהוא יעשה שיכתוב מכתב התנצלות מנוסח ע"י עורך דין? שיקנה שלט פרסומת על עזריאלי ויכתוב עליו "סליחה"? הטעות כבר נעשתה. אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. הצדק איתך במקרה הזה. אז מה את מנסה להשיג כאן? לגרום למאור להראות טיפש וחסר רגישות? די,הבן אדם ביקש סליחה כמה פעמים והסביר לך שהטעות נעשתה בתום לב. את מענישה אותו על זה שאת שונאת את הרשמי? תנסי להיות טיפה יותר בוגרת מאשר קטנונית וצודקת ושימי סוף לפארסה הזאת. ומאור: תפסיק להתנצל כבר. ביקשת סליחה יותר מדי פעמים. עוד סליחה אחת ואני מביא לך כאפה במפגש היא לא רוצה לסלוח שתלך תתקוואד

Z A M i

New member
עכשיו אני מבינה למה היא הפסיקה

"להפעיל" את הפורום הזה..
.. זה פשוט להתעצבן כל פעם מחדש.. (הרי ההודעה שהגבת אליה היא ישנה. למה סתם?)

למעלה