בחן את עצמך

ליבי נחמץ ממש...

כל הכבוד לה שהיא תורמת לפורום . אבל אם היא מתכוונת לשחק משחקי כבוד כל פעם שמישהו יגע לה באיזה "יצירת מופת" אז לא תודה. את ענבר ועוד הרבה אנשים כאן תורמים לפורום המון וכמעט כל דבר טוב שאתן עושות לוקחים אותו אח"כ לרשמי וחוץ מלבקש בנימוס שיכתבו שזה נלקח מתפוז אתן לא רוצות כלום ומסתכלות על זה בחיוך. אז מצא את ההבדלים... ולגבי הישנה לא ישנה. סורי שאני לא מסתכל על תאריך תפוגת ההודעה או השירשור. האמת זה לא ממש מעניין אותי. היה לי משהו חשוב להגיד ואמרתי אותו ולא איכפת לי אם זה נכתב לפני יומיים או לפני שנה. (ותאמיני לי זמי שזה לא סתם,כבר חצי שנה לא רבתי או התווכחתי אם אף אחד,משום מה זה תמיד קורה עם גברת גל הנכבדה)

Z A M i

New member
כי בתכלס.. אתה מחפש לריב איתה

תקשיב, ה"מריבה" הזאת יכלה להגמר מזמן אם פשוט לא היית מתערב. מה אכפת לך? הוא אומר סליחה...היא קצת כועסת- ונגמר. למה סתם להכנס לזה? ואמרתי על זה שההודעה ישנה, בגלל שהתגובה שהגבת עליה נכתבה כתגובה הראשונה לעניין(אם אני לא טועה), והעניין כבר נפתר עד שהגבת, אז למה לחמם את העניינים שוב? וזה לא משנה מה קורה עם אחרים. היא כתבה שאלון שקשור לתפוז, היא הכינה אותו ספציפית לפורום הזה לשם הנוסטלגיה, היא לא רצתה שזה יילקח לפורום אחר. מאור לא הבין אתה נכון- לקח את זה לרשמי. היא לא ידעה שהוא לא הבין נכון.. וכעסה, כי ככה זה שכשאומרים לבנאדם לא לעשות משהו והוא בכל זאת עושה- זה מעצבן. וחוץ מזה, יש הבדל בין להעתיק סתם שאלון, או פינה, או מומלצי השבוע, בין להעתיק משהו שנכתב במיוחד למקום מסויים והתבקש לא לקחת אותו למקום אחר. אני אישית גם הייתי מתעצבנת אם היו עושים לי דבר כזה. קיצור. נסגור את העניין בזה. וחלאס עם המריבות הטיפשיות והמרתיחות האלו. כמו ילדים בכתה ב'. היי שלום, תודה רבה.

יו. כאילו.

איםלו לא ביקשתי ממנו להתנצל, ולא אמרתי לו שהוא לא בסדר. כולה שאלתי למה הוא עשה אם ביקשתי שלא. וזה היה מזה בקטנה. אם לא היית מנפח כל דבר כל פעם, ומדבר שטויות ברמות של לאדעת מה זה מזה לא היה מזיז לאף אחד. על איזה דרמות אתה מדבר? רשעות? אתה שומע את עצמך. זה פשוט מגעיל אותי לקרוא את ההודעות שלך. ההודעה הזו נכתבה לפני פאקין יומיים, מה אתה מתחיל לעוף עכשיו? ומה כבר עשיתי שאתה יורד לרמות כאלה. פעם ב.. שאני כותבת בפורום הזה בחצי שנה האחרונה, ואני כבר מעלה משהו איכותי, ואנשים כמוך פשוט מוציאים את החשק. זה לא להאמין. ועוד מ"רן משכין השלום". כמה לכלוך בשתי הודעות. איכס. אח"כ אתה עוד מעז להגיד שאני נטפלת אליך. אתה פשוט צריך להתבייש. אם יש מישהו שצריך לתלות "סליחה" על עזריאלי, זה לא מאור. זה אתה.

או להתיפיפות נפש כזאת ציפיתי ../images/Emo13.gif

כמה צפוי שתקחי את האשמה מההתנהגות הקטנונית המגעילה שלך ותזרקי את הכדור אלי... כולה שאלת אותו למה הוא עשה את זה? אבל הרי הוא הסביר לך את זה הודעה לפני שכתבת "אבל ביקשתי לא אז למה להיות עמות" לא באמת "שאלת" כי ידעת כבר את התשובה. רק רצית שהוא ירגיש שוב כמה הוא טיפש חסר רגישות כמו שגרמת לו להרגיש ברשמי. זה מה זה בקטנה? נכון. אבל לפעמים לא העניין עצמו הוא מה שחשוב באמת(כי הרי זה באמת עניין פעוט) אלה הדרך שבה מתייחסים אל אנשים ואיך גורמים להם להרגיש בסופו של עניין. מה שעשית שלקחת עניין פעוט ולא ממש חשוב וגמרת למאור להראות "גנב" וחסר רגשות שמעז לגעת באיזה יצירת מופת שהוד מעלתה כתבה לאנשים הנעלים בתפוז. הרי שוב אם זה באמת היה מאוד חשוב לך היית פונה לטישלר ומבקשת ממנה למחוק את השירשור שמאור פתח ברשמי אבל לא עשית את זה כי זה לא באמת "פגע ברגשותייך ובקניין הרוחני שלך" כמו שטרחת לציין. לא באמת מעניין אותי כמה את כותבת בפורום ומה התרומה שלך לו. כמו שכתבתי לזמי,את רוצה תתרמי,אבל אם את כבר תורמת על תתחילי לעשות כאן משחקי כבוד ומצפון עם אנשים. הרי עם באמת היה חשוב לך לתרום לפורום ושהוא יהנה מפרי עמלך אז מה איכפת לך מה קורה ברשמי? מה איכפת לך שמישהו לקח את זה לרשמי וגם הם נהנו מזה? זאת בדיוק הקטנוניות שאני מדבר עליה. ואת מוזמנת לעשות ממני איש רשע וחסר רגישות כמה שאת רוצה. אבל אנשים כאן בפורום לא טיפשים ולא יפי נפש נמוך. כולם יודעים איזה מדורי גהינום את העברת אותי כאן. כולם כאן יודעים כמה הסליחות שלך שוות ששבוע אחרי שאת מבקשת סליחה את מזייפת את הכינוי שלי ושוב גורמת לי לריב עם כל העולם. ואת מדברת על זה שאני קטנוני כלפייך? את אומרת איך אני מעז להגיד שאת נטפלת אלי? מי הלך לפורום שהוא לא כותב בו(אביב גפן) בשביל להביע את אי הסכמתו והתנגדותו כלפיי בעניין שבכלל לא היה קשור אליו אני או את? מה הלך לפורום שהוא לא סובל(הרשמי) רק בשביל להשתתף בדיון שבכלל לא קשור אליו וניסה לשכנע את כל הסובבים שאני טועה ושאני אדם בעייתי אני או את? והטענה שלך של "פשוט ראיתי משהו שלא הסכמתי איתו והייתי צריכה להגיב" היא מגוכחת. הרי יש אלפי אנשים בפורומים בתפוז שאומרים דברים שאת לא מסכימה איתם,אני לא רואה אותך רצה להגיב להם נכון? מה קרה שמדובר במר "לאונרדו" החוקים משתנים? אני בחיים לא אלך לפורום טורי איימוס או ערבית או לא יודע מה בשביל להביע את התנגדותי לדברים שאת כותבת. את לא מנסה ליצור דרמה? אני יוצא מפרופורציות? אני מכניסה לי פה מושגים כמו "זה לא להאמין,ועוד מרן משכין השלום" מי קבע שאני משכין שלום? את מתבלבלת גל אני לא משכין שלום. אני בן אדם טוב שנמצא ביחסי שלום וידידות עם 99% מהאנשים ב2 הפורומים. יש אחוז אחד של אנשים קטנוניים ורשעים שאיתם אני לא מסתדר. את מוזמנת להשלים את הפאזל לבד. ואם בן אדם רגוע ונחמד כמו ציטרין כותב לך שאת מגזימה ומעצבנת אז כדאי מאוד שזה ידליק לך נורה אדומה... ואת מוזמנת להפוך את ההודעות שלי ללכלוך ולזוהמה ולמה שאת רוצה. אני לא מתבייש במה שאני כותב. בניגוד אלייך אני לא מנסה להראות ילד טוב ותמים וחסיד אומות העולם. אני אומר מה שאני חושב גם אם זה לא ימצא חן בעיניי כמה מחברי הפורום. בחלומות בלילה אני אבקש ממך סליחה. אחרי מה שאת ורן העברתם אותי בשנה הראשונה שלי בפורום גם שלט סליחה על מגדל אייפל לא יחפר...

שקית הקאה?../images/Emo5.gif

מצטער אם האמת כואבת לך או מגעילה אותך. אבל זאת דייסה שאת בישלת גל. אל תצפי ממני לחמלה או אמפתיה עכשיו...

Z A M i

New member
די, די, די.../images/Emo4.gif

וואי, שקט(!!!) באזור הליד ים המלח.
תפסיק לעשות מכל עכבר פיל. לקחת מזה ברצינות, וואי וואי... משרשור ממש נחמד ומרענן זה הפך להיות לאחד השרשורים הכי מעצבנים בתולדות האנושות.. תפסיק. אל תתערב. די! ביי.

shmuelr

New member
פיס אנד לאב גייס. סימו הכל עם חיוך

נכון זמי? (אני מאוהב בשם הזה)

חלאס זמי

כל הכבוד לך שהכוונות שלך טובות ושאת נכנסת לתוך העניין הזה ומנסה להביא שקט ושלום אבל בחיית די. הוויכוח בייני לבין גל כבר מזמן לא קשור לשירשור עצמו. יכול להיות שהוא גם בכלל לא צריך להיות פה. אבל בשביל זה יש את הגננות(ענבר וצחר) שיפרידו בין הילדים הקטנים(גל ורן). תאמיני לי שאני לא עושה מעכבר פיל. את לא עברת את מה שאני עברתי עם גל בשנתיים האחרונות. אז שקט שם באיזור אריאל.

shmuelr

New member
אני יכול לשאול.... מה הקשר? ברצינות

בלי הומור.. מה הקשר אינקוויזיציה..?

HiPpiE Boy

New member
פיכסה

כרגיל,יצא מפרופורציות אף אחד אבל אף אחד לא היה צריך להתערב יותר מידי דברים שנאמרו ולא היו צריכים להאמר בכלל בוא נסיים עם השרשור הזה פה ודי.

Z A M i

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

קרעת אותי..
אחד המצחיקים... יצא לי 2.. אבל זה תלוי איך אני עונה על השאלון הזה בתכלס..

LaiRa

New member
אין לי כח לחשב

אבל יצא לי מגוון מאוד.. חלק 1..2..3..4 וחלק לא ידעתי מה לענות... אבל עניתי בכל זאת..

למעלה