טרי לי לי טרה לה לה
יום שישי בערב, אתה יושב בצ'אט ו: 1.צופה בשידורים של צחר ופיבי. 2.כותב "חחחחחחחחחחחחחח" עד סוף השורה ועושה כינוי של מישהו אחר. 3.צ'אט? אין שם אף אחד. 4.משחק נוור. יש הופעה, עם מי אתה עומד בקהל? 1. איזה קהל, אין פה אף אחד חוץ מטישלר. 2.שמיק, וניר, שלומי, פיצי ואני רואה את השיער של דידו מקדימה. 3. צחר, הבארטוביות, תומע ומטר. 4. עם האריאלניקים. נו מה. 5. משתנה מהופעה להופעה. אתה הולך לקנות את החדש של היהודים, איך הוא נקרא: 1. פחד מוות. 2.היהודים LIVE. 3. האקוסטית. נו מה. 4. הייתי קונה אם הוא היה יוצא. יש מפגש פורום על הגג של עזריאלי, מי מגיע? 1. לא הצלחנו למצוא תאריך שיתאים גם לתפוז, גם לרשמי וגם לאתם היהודים. 2.יקיר, ליאור פיטר, רותם ובר. 3. ענבר, עומרי, ספיר, זמי והחבורה. 4. כל מיני חדשים שאני לא מכיר. ההופעה הכי טובה אי פעם: 1. ההשקה של פחד מוות. 2. היהודים בתיאטרון 11.12.04. 3.העשור!!!1 4.ההופעה בעומר. אני נכנס לפורום והמנהל הוא: 1.ניר 2.רותם וניר 3.גל וצחר 4.צחר וברנטל/עומרי. את יום שישי בערב אני מבלה ב: 1. לילה ה-12. 2. באר טוביה. 3. צ'אט. 4. אריאל. 5. סניף בנ"ע גב"ש האירוע הכי משמעותי בחיי: 1.היהודים העלו את המחיר של ההופעות ל110 שקל! 2. הנשיקה של רן וצחר. 3. ניר עוזבת את הניהול. 4. אורית בהריון. אני הכי מתגעגע ל: 1.יפתח שחף. 2.דיקטטורה של ניר. 3. הריבים של גל רן ולאונרדו. 4.עומרי כי הוא היה בהודו. מהן שנות הפעילות שלך בפורום? 1. 2003. 2 2004-2005 3 2005-2006 4 2006 ואילך. התוצאות: אם רוב התשובות שלך היו 1: ברכותיי. אתה חוגג בקרוב את יום הולדתך ה-80. אתה אדם עתיק מאין כמוהו, סביר להניח שאת ילדותך בילית אי שם בתקופת התנך, או סתם במעבר מהופעה להופעה במועדונים שכוחי אל לצד טישלר. אם רוב התשובות שלך היו 2: אתה ללא ספק משתייך לתקופת תור הזהב של פורום היהודים, המפגשים עם האבטיח, הצ'ופרים של ניר וערבי הצ'אט האגדיים. אתתה ללא ספק מתגעגע להופעות הטובות שהיו פעם, כשהכרטיסים עוד עלו 99 והשירים של פחד מוות לא היו חרושים. אם רוב התשובות שלך היו 3: היית עד לגסיסתו של הפורום, ועיקר הזכרונות של כוללים את המילה "הבהמות" על הטיותיה, אבל אתה עדיין מושפע מהימים הטובים, וסביר שאתה מכיר איזה איש ישן או שניים, וראית כמה הופעות זכורות לטוב. אם רוב התשובות שבחרת הן 4: אתה כל כך צעיר. ברגע שתסיים להכין שיעורים, רוץ ותחרוש את הארכיון!