בחרתם כבר שמות?

בחרתם כבר שמות?

לאחרונה (שנה בערך...) קורה לי הרבה שאני חושבת על שמות פונטיאליים שאתן לילדיי (שימו לב לאופטימיות-בלשון רבים). יש בזה משהו מרגיע, אולי בגלל שזה הופך את כל העניין למוחשי יותר. נותן הרגשה שזה באמת יקרה יום אחד, ואסור להתפס לא מוכנים. יש לי כמה רעיונות יפים, של שמות הקרובים לליבי, כי תמיד קיים החשש שברגע האמת- יעלמו לי הרעיונות ולא אמצא שם מתאים. יש רק בעיה אחת: הזמן חולף לו, ובינתיים חברים וקרובים פשוט "גונבים" לי את השמות הכי יפים... תודו שיש בזה גם משהו מוזר-לחשוב על שמות כשאני עדיין רחוקה מהריון. אני לא נורמלית או שגם זו תופעת לוואי?

עמית@

New member
לי יש רשימה כבר מגיל 16 ../images/Emo3.gif

לאחרונה העניין קצת גווע ואני מתחילה לדמיין את ההריון (העובדה שיהיה ילד בסוף הופכת לעטילאית) ממש רגרסיה, אין מה לעשות, תמיד מפנטזים מקווים, מדמיינים. אי אפשר בלי זה

עידית ד

New member
לא חמודה את ממש לא לבד ../images/Emo24.gif

השמות כבר ברורים החדר כבר מעוצב (בדמיון כמובן) כבר בחרתי עגלה שלא נדבר על חנות בגדי ההריון שמצאתי (אגב יש שם מבצעים עכשיו...) בית היולדות נבחר אבל תינוק עדיין לא בא...

באבו

New member
הייתי בטוחה שזה כ"כ ברור... ../images/Emo63.gif

מה קרה לכן??? הייתי בטוחה שזה נושא כל כך ברור... תמיד חשבתי לעצמי איזה שמות יפים ואיזה פחות... (גם בתור נערה..) אבל כמובן, שבשנה האחרונה, כל שם הופך לפוטנציאל או למבוטל.. אנחנו, למשל, מאד אוהבים שמות עם האות ע´.. (נועה, נועם, עדי, עמרי... וכו´).. בינתיים, בחבורה יש כבר נועה ויש כבר עדי.. צריכים מהר להספיק לתפוס את עמרי (איזה שם מקסים..
).. אל תדאגו... שכל החברים יתפסו לנו את השמות היפים האלה... שיגמרו להם כל השמות, ואז יגיע תורנו.. ואנחנו כבר נמצא שם פיצוצי..
.. ביי בינתיים, "אמא של עמרי ונועה"..

באבו

New member
היי, אני בדיוק עכשיו חוזרת משם..

אחרי שחיכיתי שעה בתור, הפקידה החביבה אמרה לי "בשביל מה חיכית.." בקיצר, לקחו לי את ההפניה, צילמו אותה, ואמרו לי משהו בסגנון של :Dont call us, we will call you... |טלפון.
מחר הם יואילו בטובם לחזור אלי עם התשובה מהועדה.. חסר להם שהם לא מאשרים לי!
חבול|... זהו, מחכה ליום שישי -ראשון להזרעה מס´ 2! (ואחרונה??????) תודה על ההתענינות, באבו

salpter

New member
רגע בבקשה חיזרי לטובתי צעד אחורנית

הרופא החדש מילא איתך את הטפסים?

salpter

New member
רגע חיזרי צעד אחורנית בשבילי

עברת רופא עד כמה שזכור לי האם הרופא החדש מילא עימך את הטפסים.

יעל30

New member
אלה בדיוק השמות שלי!!!!!!!!!!!!!

תמיד חשבתי שבגלל שהשם של אמא שלי מתחיל בע´, אני נמשכת לשמות האלה. (כי גם אם ממש הייתי רוצה, לא הייתי בחיים בוחרת בשם הזה....) בכל מקרה אני חושבת שעדיף לבחור שם במילעיל ולא במלרע (או ההיפך, מי זוכר), כלומר, שם כמו עומרי הוא בעייתי כי אפשר להשתמש בזה גם כעווווווומרי. נועם לעומת זאת הוא בסדר, כך גם נועה וכו´ (מקווה שהבנת את כוונתי)

באבו

New member
אז בואי נסכם שיהיו לנו תאומים ../images/Emo77.gif

ונחלק את ארבעת השמות היפים האלה, בנינו... (פתוחה להצעות..) אגב, את בעצמך זכית בשם עם ע...
מוצץ|

יעל30

New member
אגב תאומים....

משום מה, עוד הרבה לפני שטיפולי פוריות, ותאומים-שלשות בעקבותיהם היו כל כך מדוברים כמו היום, היה לי ברור שיהיו לי תאומים. עכשיו, כשהפריית מבחנה נראית כמו חלק מהעתיד הלא רחוק של חיי, (לצערי הרב ביותר) זו נראית לי כמו נחמה קטנה (נחמתא פורתא...) מכיוון שאני עוד בשלב החביון של בעית הפוריות שלנו, בחרתי לי גם שם לפורום. כך שיעל הוא לא בדיוק השם שלי (אפילו לא בערך), אבל הוא אחד מהשמות הפוטנציאלים....כמובן....יש בו גם ע´

באבו

New member
אהההההההה... ../images/Emo6.gif

יו, אם ככה, בטח הייתי קוראת לעצמי עומרית (
,
( (או שאקרא לילד שלי באבו..
( כמובן שגם יעל נכנס לרשימת השמות הפוטנצ... ואפרופו תאומים
אצלנו בבית יש היסטוריה של תאומים: החל מהאחים התאומים שלי, ועד לאחותה של סבתא שלי, כשבאמצע עוד בת דודה ועוד... ככה, שמבחינה "טכנית" יש לי סיכוי מאד גבוה לתאומים.. כנראה, שבינתיים, זה מסתכם בסיכוי...

יעל30

New member
סטטיסטיקה

אם האימהות שלנו "עשו אותנו", אז יש לנו סיכוי גבוה לעשות את ילדינו. אבל הסטטיסטיקה מתעתעת בכל גולשות הפורום הזה. ונמאס לי לעבוד אז אני אלך לטחון לי איזו שווארמה עסיסית להטביע את יגוני בתאבון לי

אני חושבת שלכולנו יש רשימה שכזו ../images/Emo63.gif

אצלי היא רשומה על דף נייר מאחד היומנים הישנים, והדף הזה עובר מיומן ליומן. חלק מהשמות מחקתי, כי הם נגנבו, וחלקם נשארו וממתינים להיות משויכים לאחיו/אחותו של הגוזל שנולד לפני חודש מ - IVF.
סיגל

עמית@

New member
סיגל, אם אני זוכרת נכונה

לגוזל שלך יש אחים קפואים, הלא כן?

כן, יש לו אחים/ות קפואים, אבל אני

אלך בטיפול הבא על טריים. הייתי אצל הרופא שלי ביום חמישי (ביקורת ראשונה) והוא אמר לי: "טוב, לא צריך אמצעי מניעה, נכון?" אמרתי לו, שמכיוון שלא יודעים מה גורם לזקיקים שלי לא להתפתח, אני לא יכולה לדעת אם אני צריכה או לא אמצעי מניעה. כבר שמענו על בנות שהרו ללא בעיות לאחר לידה מטיפולים. "נכון, את צודקת", הוא אמר, "אבל נדבר על אמצעי מניעה לאחר הילד השני"... אני? אמצעי מניעה? ח-ח-ח-ח-ח
הנס הזה של הריון טבעי, כנראה לא יקרה אצלי. כך אני חושבת. הגיע הזמן שגמד הניסים יפקוד בנות אחרות. אני מתכוננת נפשית לטיפול הבא, וממש לא אכפת לי (קצת חוששת, אבל מצפה בכליון עיניים). בכל מקרה, לטיפול הבא, אני אלך על טריים. כל עוד הגוף שלי מסוגל לייצר, בעזרת הורמונים, ביציות טריות, אני מעדיפה לשמור את המוקפאים. אבל אלו צרות של עשירים, עמית, באמת. אני כבר משתוקקת (ואת עוד יותר), לבטנך המתעגלת ולחיוך שיהיה תפור לך על הפנים מהרגע שבו תקבלי את ההודעה על החיובי. והחיוך הזה לא ימוש מפניך, גם כשיפקדו אותך צירי הלידה. מחכה ומצפה לך בקוצר רוח, סיגל

../images/Emo49.gif סיגל, קצת באיחור, אבל

בכלל לא ידעתי שהוא כל כך טרי! אנצל את ההזדמנות רק כדי להבהיר את עצמי- ברור לי שזה ברור, ולכל ילדה בת שלוש יש שמות יפים ונבחרים. התכוונתי לתופעה של התעסקות רצינית בשמות, כאילו זה ממש רלוונטי, כשמצד שני ברקע מרחפות המחשבות על הטיפול ועל כך שזה לא לעניין בשלב זה. קשה להסביר את זה במילים. מה שבטוח-אותי זה מרגיע. נותן תקווה, מקרב את החלום ונותן הרגשה הכי נורמלית שיש.

../images/Emo51.gif ../images/Emo42.gif

וזה כן לעניין להתעסק עם השמות. הרי לא נלך ונזמין חדר לתינוק, או נקנה לו בגדים או לנו. אז מה נשאר לנו, אם לא השמות?

../images/Emo104.gif שאף אחד לא יגנוב

אני "שרופה" על שמות מוזרים, או מיוחדים לכל הפחות, או סתם נדירים.לכן ברשימה שלנו יש אבישג, ישורון,תאיר,שלם וסיני וזה עוד בלי השמות השניים(שגם הם לא משהו מן השורה).בעלי מקובע על מעין וירדן,אז אולי גם... בקיצור, עלינו להביא מלנת´אלפים ילדים כדי לממש את כל השמות. אמן כן יהי רצון!

למעלה