בחרתם כבר שמות?

נועם@בת

New member
אז גם את רוצה לקרוא אלימלך?

כשאחותי וגיסי התווכחו על שמות, הם פשוט צמצמו את מספר השמות ל4. 2 שלה שהוא הכי פחות התנגד להם. ו2 שלו שהיא הכי פחות התנגדה. רשמו על 4 פתקים ושלפו פתק. לא זוכרת מי זכה, אבל עם הבת השניה ועם הבן כבר לא היה ויכוח. ולשלושתם שמות יפים מאוד. אחחחח איך שאני מחכה כבר לויכוח הזה על השמות
´תגעגעתי אלה ודני. מה שלומכם שם ? מה שלום הרגל של דני, ואיך המצברוח בכלל?
נועם

אולה *

New member
ברור שכן! ../images/Emo3.gif

הרשימה מתעדכנת מידי פעם, אבל היא בהחלט קיימת. פעם מישהי התלוננה כאן, ש"גונבים את כל השמות היפים". אצלינו יש הסכמה (ביני לבעלי) לשם של בן, אבל יש חילוקי דעות לגבי הבת! אבל כולם יודעים מי קובע כאן!
יום טוב לכולנו!

עמית@

New member
../images/Emo32.gif שאלה על פרוגינובה

מישהי לקחה בעבר (או בהווה) וזוכרת אם היו לה כאבים ממש ממש מציקים בבטן ובחזה?

אולה *

New member
לא, חמודה. את זה לא ניסיתי

מה הוחלט? החודש החזרת מוקפאים ואת בונה את הרירית?

עמית@

New member
כן, בונים רירית (רק שתגדל...)

ומחזירים את המוקפאים. הלוואי שילך.

אכן לקחתי

לפני החזרת המוקפאים, אבל לא זכורים לי כאבים מיוחדים. את בטח יודעת שהכי טוב לשאול... בדקתי בעלון של הפרוגינובות שנשארו לי למזכרת: לא רוצה להלחיץ, אבל כאב בטן הוא תופעת לוואי ידועה של הפרוגינובה, כאבים בחזה לעומ"ז רשומים בין תופעות הלוואי הנדירות יותר (תקראי בעלון המצורף).בלי פאניקה אבל כדאי שתפני לרופא, זה יעלה לך שיחת טלפון.

אני לקחתי אבל היו לי תופעות אחרות

סבלתי מבחילה, חוסר תאבון וסחרחורות עד כדי כך שהפסקתי לקחת...

אולה *

New member
לאאאאאאאאאאאאאא!

לא להעלב, בקשה, אבל זה ממש לא מתאים לי.
וחוץ מזה, מה עושים עם שתי בנות?

לי יש גם רשימה !!!! ../images/Emo68.gif

ואני לא מחליפה אותה. גם אם גונבים לי את השמות.
מה איכפת לי. כל אחד יחיד ומיוחד בדרך שלו.
ואני מאוד אוהבת את השם עמרי, רק שהשם הוא מאוד מאוד מאוד דומה לשם של בעלי.
אז אני אטרך לבחור לי שם אחר. וחוצמי´זה שהיו לי כבר שמות מוכנים, הרי הייתי צריכה ללדת...
אבל כנראה שאני יעניק אותם לאחרים!!! יהיה בסדר
מצב רוח בעננים
סאני

TWEETY =^.^= 6

New member
ואם בעניני שמות עסקינן ../images/Emo9.gif

פעם מאוד אהבתי את השם בת-אל,,,אבל מהר מאוד ירדתי מזה, משום מה כל בנות האל האלו נולדו עם פגם כלשהו (אני כמובן מדברת על מה שאני מכירה מהסביבה הקרובה), כך שכמובן נבהלתי וחזרתי בי מלקרוא כך לילדתי. כיום אני מאוד אוהבת את השם שי לבת או תום הבעיה היא שהיתי רוצה שמות מתחרזים לתאומות ואנ´לא מוצאת,,,האמת היא שכבר הפסקתי לחפש - מי יודע אולי זה מזל נאחס לחשוב על זה, כמו שאומרים שלהכין חדר לפני זה נאחס,,,,לא ממש מאמינה באמונות טפלות אבל גם לא לוקחת סיכון

עמית@

New member
ראיתי, תודה- התקשרתי ונעניתי

שזה הגיוני (+שאריות הורמונליות מהחודש שעבר עם גירוי היתר..) ושזה ילך ויגווע עד החזרת העוברים

למעלה