בטוח יהיו בעיות ניסוח..כן,מודה שיש לי את זה..

../images/Emo42.gifמקודם קיבלתי SMS מהרכז שלי על זה...../images/Emo4.gif

"היום בחמש ישיבת חירום על המחנה. אם יהיו פחות מ 20 בוגרים לא יהיה מחנה!" מקווה שיהיו.. אז כנראה שגם לנו רוצים להוריד את המחנה, ואני חושבת שזאת טעות. אם מחפשים רווח כלכלי, לא נראה לי שיהיה, ואני לא יודעת אם היה אי פעם. אני חושבת שאם יבטלו לסניפים קטנים את המחנה, זה יוריד את המורל התנועתי בטירוף, ככה שהמוטיבציה של הסניפים הקטנים תרד עוד יותר, ואי היציאה יגרום עוגמת נפש לכולם. שנה שעברה היינו חדרה, ניל"י ובאר שבע. היה רוב של בוגרים, אבל נהננו, הכרנו אנשים ואנחנו שומרים איתם על קשר עד היום. וגם, מי מוציא מחנה של 4-5 סניפים? זה אירוע תנועתי, ובשום פנים ואופן אין לוותר עליו. זה השיא שלנו בכל שנה, וזו הזמדנות לסניפים קטנים ללמוד מהגדולים יותר ולהתקדם הלאה, ולהראות זאת במחנה הבא. אני מבינה שזה קשה כלכלית, אבל כמו שכתבתי, המורל ירד, ושנה הבא יהיו פחות אנשים, ואם אנחנו רוצים לגדול ושיכירו אותנו, צריך להוציא את המחנה הזה. נראה מה יהיה לנו היום בישיבת חירום, ואני אעדכן.

yaelula94

New member
=\

זה נראה כאילו לתנועה יש מטרה להקטין את המחנהה וזה לא בסדרר..

../images/Emo42.gifאבל זה לא../images/Emo13.gif

המטרה היא שיכירו אותנו, שיראו שיש עוד משהו חוץ מהצופים. יש בעיות של התארגנות וסדר בסניפים כנראה.. יאללה, מערב, עוד סמינר

../images/Emo42.gifמעדכנת אחרי הישיבה../images/Emo3.gif

אז מה שקורה אצלנו בסניף - העלילה שלנו היתה אמורה להיות גן עדן וגיהנום. החניכים מגיעים ומודיעים להם שכשהם יגיעו לעולם הבא, הם נשפטים לפי צבע עיניים [או משהו חיצוני אחר] אם ללכת לגן עדן או גיהנום. הם מתקוממים, וצריכים לתקן את המצב. הרעיון לא אושר אצל יעל, כי זה עוסק במוות. אז כנראה אנחנו נהיה עם באר שבע, שלהם יש עלילה חצי מוכנה אבל אין חניכים...

ובאר שבע..

יצטרפו ויעזרו לכם עם החניכים?
למה הרעיון לעלילה לא אושר? ולמה רק עכשיו הודיעו לכם שזה לא מאושר?

../images/Emo42.gifזה לא בדיוק "רק עכשיו"

אני בטכני במחנה, אז לא ידעתי מה הולך ואיך. אבל הבנתי שצוות עלילה העביר לדפנה ממכבים, וזה נתקע איפשהו בינם לבין יעל... סיבוך קל... התכנון של הטכני היה שבאיזור הבוגרים יהיה מין פינת משחקים מטורפת עם מלא מתקנים, והחניכים יקבלו את זה כשצ'ופר. הרעיון לא אושר כי אין מהפכה חברתית, בעצם. אבל יהיה טוב

maymay24

New member
זה ממש מעצבן

אנחנ ועשינו הכל כדי שחניכים יצאו אפילו נרשמו מהקבוצה שלי 2 חניכות אבל השאר לא נרשמו בגלל סיבות של ההורים...ולדעתי הם צודקים...וגם בגלל שחלק מהשכבה שלי לא יוצאים למחנה בגלל פולין אז חניכים לא רוצים לצתא למחנה בלי המדריך שלהם. וילדים בכיתה ג' לפי ההורים שלהם קטנים מידי כדי לישון יותר מלילה אחד מחוץ לבית ועוד בשטח ולא בבית..זאת הסיבה שחניכים שלי לא נרשמו. לדעתי זה לא פייר שלמרות כל המאמצים שעשינו לא יוציאו אותנו וסניפים אחרים למחנה זה לא שישבנו רגל על רגל ואמרנו שלא יוצאים..עשינו מלא מאמצים גם בזמן הבגרויות הקדשנו לזה זמן כי רצינו לצאת עם חניכים...והחניכים רוצים לצאת אבל שוב הבעיה היא ההורים ואני מצדיקה אותם לגבי הילדים בכיתה ג'. אני חושבת שזה לא פייר שההנהגה ככה החליטה ואם יש משו לעשות אם זה אז אני חושבת שצריך לעשות.. למות שאני לא יוצאת למחנה חבל לי על הבוגרים האחרים שרוצים לצאת ולא נותנים להם... אפילו שזה מפעל לחניכים גם בוגרים נהנים בו ולמה לשלול את זה מהם?! מצטערת על הניסוח אם הוא יצא בעייתי אם משו לא מובן תשאלו... זאת הייתה החפירה הראשונה שלי פה=]

אני מסכימה איתכם!

והאמת מאיה אני גם מסכימה עם ההורים של ג'.. זאת בעיקר הסיבה שהרכזת שלנו החליטה שאנחנו לא מוציאים אותם......:-\

SoulDancer

New member
hey

sorry it is in english, i am in rome with the bells and there is no hebrew... i guess you have all forgotten a very big thing that caused the decreas in hanichim. the dates and prices for the camp were published only a month before! parents have already signed their kids up for diferent activities, and on top we all had just two weeks to finish the harshama. Nes Tziona really did every thing they coul and so did Rishon Ma'arav, not letting them have the camp after so much hard work is emberasing. maybe a conversation with the manganon will explain things... (if some one wants to transelate feel free!) yom tov!=)

מתרגמת.. (חזרה לבגרות באנגלית^^).

מתרגמת אותך.
"היי, מצטערת שזה באנגלית, אני ברומא (
מקנאה בך) ואין כאן איך לכתוב בעברית. אני חושבת שכולכם שכחתם דבר מאוד חשוב שגרם את הבעיות עם החניכים. התאריכים והמחירים למחנה פורסמו רק חודש לפני! הורים כבר רשמו את ילדיהם לפעילויות שונות. היו רק שבועיים עד לסיום ההרשמה. נס ציונה באמת עשו כל מה שיכלו וכך גם ראשון מערב (תודה יסמין.
). לא לתת להם לצאת למחנה, אחרי כ"כ עבודה קשה זה בושה. אולי שיחה עם המנגנון תסביר דברים. " יום טוב יסמין ותעשו חייים!!!

ומגיבה..

אגב, הסוגריים היו הערות שלי.
ותהאריכים למחנה פורסמו כמעט באמצע שנה... אולי המחירים היו באמת כמו שאמרת. אבל תאריכים, חוץ מהוספת היום לבוגרים היו ממזמן. בכל מקרה, אנחנו, מערב, כרנאה יואצים.
לא יודעת. מקווה שגם אתם תצאו.

../images/Emo42.gifאללה רומאאא../images/Emo8.gif

אם לא יוציאו סניפים למחנה, וכבר כתבתי את זה, ירד המורל הארצי. אסור!! נועה, אני לא יודעת מה איתכם, אנחנו ידענו את התאריך רק חודש לפני המחנה, או קצת יותר. צריך יותר סדר וארגון לא רק בסניפים, אלא גם בקשר שבין ההנהגה לסניפים. שנדע דברים מראש, כמה שיותר מוקדם!

מסכימה.

אנחנו ידענו תאריכים (בערך) הרבה זמן לפני, הרבה מעל חודש.
זה פשוט עלול לפגום במורל ובמוטבציה בצורה (כמעט?) בלתי הפיכה. :-\ נקווה שלא יקרה.

ושיודיעו על ביטולים יותר מוקדם, זה גם דיי

דופק בסופו של דבר, לא? אם רציתם לעשות משו על אותו תאריך וביטלתם בשביל המחנה?

מאיה888

New member
אם מכבי צעיר,לא מוציא יותר מ5 סניפים,

אני מצטערת, מכבי צעיר זו תנועה כושלת. אין תקציב להוציא סניפים קטנים,שלא נרשמו מספיק חניכים? אני מצטערת,זה שלא תוציאו אותנו,לא יגרום לנו להוציא חניכים. לא עשינו דווקא,ולא עשינו את זה בכוונה, עבדנו קשה מאוד להוציא חניכים,אשמתנו שכל חניך והבעיה שלו? ההורים שלא מרשים,חו"ל,קייטנה ועוד מליון ואחת דברים. המחנה הזה,עשה כל-כך הרבה דברים, אני,בתור חמשושית יכולה להגיד כמה זה גיבש אותי עם הסניף, בלי המחנה,לא הייתי מכירה חצי מהם,ולא היה לי נוח לפתוח שנה, איך החטניקים לעתיד בדיוק יתגשו עם הסניף,כשאר הם מצטרפים לסניף גדרה/חדרה? (סליחה,אני פשוט לא זוכרת מה אמרו לי) אני חושבת שזה פשוט חבל שלא מוציאים אותנו, ואנחנו לא הסניף היחידי.. השקעתי את כל החיים שלי בלהוציא חניכים, הם לא יכולים, אז,אין מחנה לסניף נ"צ? (מצטערת על החפירה, הנושא הזה כל-כך עיצבן אותי.)

למעלה