בטוח יהיו בעיות ניסוח..כן,מודה שיש לי את זה..

maymay24

New member
מאיה אני אוהבת אותךך

את כל כך צודקת... זה באמת לא טוב לגבי החמשושים לעתיד....איך הם יתגבשו איתנו? וחוצמזה שלדעתי זה יוריד מהמוטיבציה...ונרגיש שוב שהמנגנון והארצי לא מעריכים את הסניף שלנו ושוב ניהיה על הקרשים...

מאיה.

מצד אחד אני מסכימה עם מה שאמרת. המחנה הוא בהחלט חלק חשוב מאוד לבוגרים וכן לבוגרים החדשים, והפיתרון הוא לא למנוע יציאת בוגרים, לפחות לא שבועיים לפני. אני חושבת שההחלטה של ההנגה נכונה, בתנאי שהיא מוחרזת בתחילת שנה.. ולעומתך, אני חושבת שזה כן יגרום (בהמשך) לזה שתרצי להוציא יותר את החניכים ותשקיעי בזה. נכון שעכשיו זה לא ישנה שום דבר בעניין החניכים, וההחלטה לפי דעתי היא לא נכונה כרגע.. אבל בעתיד, זה כן יכול להיות נכון. ויצאו הרבה יותר מחמישה סניפים.

noamsheron

New member
שמעי מאיה.

אני מבינה את העמדה שלך והכל... ואני מבינה מה את מרגישה... אתם פשוט צריכים להילחם על הזכות שלכם לצאת למחנה. דברו עם הרכז הצעיר שלכם, דברו עם הרכז סניף, ואם שניהם לא יעזרו... תפנו להנהגה. אבל אם את רואה שזה לא עוזר, אז אני חושבת שלפחות אתם צריכים 'להתעודד' מהעניין שהחטניקים שלכם מצטרפים אלינו... [גדרה]. אני באמת חושבת שזה עדיף מאשר שלא יצאו בכלל מנ"צ. ואגב, מתוך תנועה של 18 סניפים בערך, אין שום סיכוי שייצאו פחות מ-5. בזה את יכולה להיות בטוחה. וגם ייצאו יותר מ-10, אני כמעט בטוחה.

מאיה888

New member
התכוונתי שלא יוצאים 5 סניפים..

הכוונה שהם לא מוציאים 5 סניפים, יהיו הרבה,אבל יהיו 5 סניפים שלא יוצאים. וברור שעדיף שיצאו איתכם מאשר לבד, אבל,זה עדיין לא אותו הדבר. ונועה- יותר ממה שעשיתי,אין לי מה לעשות שנה הבאה.. באמת..

תמיד אפשר לעשות עוד.

תמייייד תמיייד תמיייד... אין כזה דבר 'עשיתי הכול'. פשוט לא.. אם את חושבת שעשית הרבה, וששנה הבאה לא תעשי יותר, אני מכבדת ומבינה את זה. אבל זה לא שאת לא יכולה לעשות יותר. כי את תמיד יכולה.
אולי עשית הרבה, עשית מעל למה שצריך.. סביר להניח אפילו שהשקעת הכי הרבה שאת יכולה בשביל להוציא את החניכים.. וזה באמת מקומם שלא נותנים לצאת. הרי ברור שזה לא נעשה בכוונה. והמטרה של ההחלטה הזו היא בעצם לדאוג ששנה הבאה, כל הסניף ביחד ירתם ויחדיר את עניין המחנה בחניכים יותר חזק.. וכן בהורים כבר לפני. במטרה שיצאו חניכים במחנה בשנה הבאה. אגב, זה לא רק אנחנו, גם בצופים יש ירידה משמעותית בכמות החניכים שיוצאים למחנה (למרות שזה פחות קריטי מאצלנו, כי אצלהם יש הרבה יותר חניכים..
).

bergmanit

New member
זה פשוט לא הוגן

זה כמון סכין בבטן (סניף נתניה לא יוצא למחנה כנראה)

../images/Emo42.gifאין מצב!

תמחו! דברו עם הרכז או עם הרכז הצעיר שלכם, ותבקשו להיות עם סניף אחר ותצרו קשרים מהר מהר ותעבדו איתם על המחנה והכל. בהצלחה! תעדכנו פה ובטוח שנוכל לעזור!

למעלה