בטח ליזה תהיה גאה בי

wasted years

New member
בטח ליזה תהיה גאה בי../images/Emo9.gif

1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

Dynamo1929

New member
תגידי,

זה כיף לחבר כאלה שאלונים, שרק לקרוא אותם לוקח שעה?

Dynamo1929

New member
חחחח אופס...../images/Emo3.gif

רק למה אתה עצוב? להיות זכר זה לא כל כך רע...

l1zard

New member
=]

אאוץ'.. איזה ארוך.. =] 1. שם: יאנה 2. מין: פעם אחרונה שבדקתי זה היה נקבה.. 3. גיל: 14 (אבל עוד מעט 15) =] 4. מיקום: אממ.. הככיסא שלי שנמצא ליד השולחן שנמצא בחדר שלי שנמצא בבית שלי שנמצא בלוד (?) 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מה אני צפרדע? אני ביי לא דו מינית.. =] מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: פרייה. זאת חברה שלי.. זה היה במסיבה לפני שבוע.. =] 7. זרק עליך משהו: לא זוכרת.. =] 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חחחח... אני קצת סנילית אז גם את זה אני לא זוכרת.. =] 9. צייר עליך משהו: אני! =] אני נהנית לצייר על עצמי.. עוד מעט אני אהיה תמונה מהלכת של פיקאסו - יאנה. 10. תרם לך תשובה במבחן: נור!! איזה חמודה היא.. כתבה לי את כל הנוסחאות בחשמל על השולחן באמצע המיבחן.. =] איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אממ... להתווכח גם נחשב? אם כן אז עם אמא לפני חצי שעה על זה שהיא הביאה ת'קפה האהוב עלי לשכנה. 12. התנשקת: אתמול. =] חיחי.. עם אלינה. =] 13. אכלת: אהה.... אתמול? 14. הלכת מכות: לא זוכרת.. =] 15. הצטלמת: אוי זה קרה לפני שנים רבות.. או ש.... טוב לא יודעת.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: לא יודעת 17. קנית: אבריל לאבין. לפני שנתיים בערך. למה ביזבזתי עליה 20 ש"ח?? 18. המלצת עליו: אני לא ממליצה על דיסקים =] 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): לפני איזה שבוע.. =] 20. שברת: לפני חצי שנה.. פיקתי את כל הדיסקים הלא נחוצים. =] מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: מה נראה לכם שעכשיו אני יובת ערומה פה בקור הזה?? חולצה ומיכנסיים. אלא מה עוד? 22: הורדת (נו, פשטת?): אתמול. חולצה ומכנסיים =] 23. קנית: חולצה. לא מזמן.. =] 24: לווית מחבר: משום מה אני לא לוקחת בגדים מחברות שלי.. מוזר הא? =] 25. זרקת: הרבה בגדים.. לפני שבועיים כשסידרתי ת'חדר.. =] מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: אנגלית.. איזה קטעים היו.. חיחי.. 27. שהיה לך מבחן: יום שני. סוף סוף המיבחנים ניגמרו! =]] 28. שעשית בו שיעורים(?): אהה... אההה.... אה... כשאני אזכר אני אכתוב.. =/ 29. שהברזת ממנו: לפני שבועיים ממתמטיקה.. הרגשתי בעע אז הלכתי לחנות לקנות לימון ולא היה לי כוח לחזור לשיעור.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אין לי נטיות כאלה. בינתיים. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא סלי =] 32: הרביץ לך: אה? אין לי אלמות במיפחהה יותר. את אבא אסרו. את אמא אסרו. נשארתי אני, והאני השני שלי לגור פה לבד.. איזה כיף! =] 33. קנה לך מתנה: לא זוכרת.. =] 34. הכין לך אוכל: אמממ... ספתא! =] 35. ראה איתך סרט: אבא =] מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: אמממ.... מיוזיק בוקס ברוסית נחשב? =] 37. הקלטת: כשהייתי בת 10 נראה לי.. 38. רצית לראות ושכחת: אין לי כאלה דברים שאני רוצה לראות.. =[ 39. נרדמת באמצע שלה: לא דעת.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: חחח... טלנובלה שבה כולם צרחו אחד על השני.. איזה היסטריים אמאל'ה... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): חחחחחחחחחח.... לא חשבתי על זה עדיין.. =] 42. התעצבנת על החברים בו: אני בן אדם מאוד רגוע ושליו. תגידו תודה לכדורים הכתומים. או הוורודים. רגע זה לא היו הכחולים? 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: איזה סקר? 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: לא דעת.. =] 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אני נכנסת בעיקר לפורום הזה וזהו.. =] מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: בשר עם פיטריות. אתמול אצל ספתא בארוחת צהריים.. איזה טעים!! 47. הקאת: אוי הקאתי כל כך הרבה פעמים בתקופה האחרונה שאני כבר לא זוכרת.. 48. הזמנת במשלוח: בעעע.. אני לא מזמינה משלוח. =] 49. אכלת עם חבר: אצל אלינה נראה לי... אבל אין לי מושג מה זה היה.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אממ..... זרקתי תפוח על חברה שלי.... ולמזלי זה לא פגע בה.. =] מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: אממ.. ריגע.. אלינה. היא החצי השני שלי. אבל זה סוד. =] 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אה? שמישו ינתק לי? חס לו ואני מנומסת ולא מנתקת.. =] חיחי.. 53. התקשר אליך: אלינה. =] 54: התקשרת אליו: אלינה. =] 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: הם לא צועקים עלי בגלל טלפון.. =] מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי =[[[ 57. החלפת: אין לי!! =[ 58. חיטאת: יש לכם בעיות בקליטה? =[ 59. רצית לעשות: בלשון! =] 60: הגעיל אותך: איך פירסינג יכול להגעיל אותי?? אין דבר כזה. =] מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: שלי. 62. המליצו לך עליו: לא דעת. =] 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אין לי כאלה. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: חחחח... נו מה אני לא זוכרת.. =] 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אם היא תגלה שאני מפרסמת אותו היא תהרוג אותי. היא לא רוצה שמישו יזהה אותה.. אז ננסה לשמור על חיי.. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: מלך העקרבים =] 67. ריגש אותך: לא זוכרת איך קוראים לו.. נראה לי "נובמבר מתוק" או משו כזה.. 68. הפחיד אותך: אממ.. לא זוכרת.. =] 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: לא יודעת איך קוראים לו =] 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: כבר אמרתי שאין לי נטיות רצחניות עדיין.. לא? מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אני צוחקת מכל גולש. =] כולם חמודים כאלה. =] 72. עיצבן אותך: אני רגועה! 73. הבאת אותה בשיחת נפש: יאנה סנילית =[ 74. חלמת עליו: אני לא זוכרת ת'חלומות שלי. ולא פינטזתי על אף גולש =[ 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין לי כזה.. =[ מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: עני לו יודאת לקרו. עין קמו קיתה תיפוליט! 77. שמעת: אני לא מעודכנת בחדשות בכלל.. 78. רצית לשמוע: אמממ... שחברה שלי זרקה את חבר שלה. =] הייתי דלוקה עליו מאוד מאוד. =] 79. שמעת והתבאסת מהן: שיכולים להעיף אותי מהביצפר =[ מוות להנדסאים! =[ 80. שמעת ושימחו אותך: אממ... ש... ש... אין לי חדשות טובות.. =[ מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: "מרוסיה באהבה" 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: korol i shut =[ 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: תמיד יש לי עם מי.. =] 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: אין כזאת =] 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: חחח.. אממ.. רוק עצמאות נראה לי.. =] מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: אני לא מצירת. 87. ציירו לך: חחחח... אלינה ציירה לי את האקס שלי.. יענו הוא פו הדוב המגעיל.. משו כזה.. חח.. =] 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: היפה והחיה? 89. הצחיקה אותך: אממ..... פו הדוב חמוד.. =] 90. ציטטת: אה?? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין לי ערסים בשכונה.. =] 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: שמישו יעז לפתוח ת'פה!! =] 93. הבטן שלך קרקרה: לא יודעת.. אני כבר לא שמה לב.. =] 94. שמעת מוזיקה: עכשיו? 95. ביקרת חבר: ביום חמישי 96. חלמת חלום מוזר: אני לא זוכרת ת'חלומות שלי. וכשאני כבר זוכרת אז כולם מוזרים. 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר? 98. התקלחת: אתמול. כן אני מסריחה עכשיו. 99. החלפת גרביים: אני הולכת עם אותם גרביים כבר שבועיים וחצי. יש בעיה? 100. רצית ללכת לישון: אתמול? זה באמת היה ארוך... עומר מי זאת ליזה? =]]

100 שאלות... ו-100 תשובות

1. שם: ליאור 2. מין: זכר 3. גיל: 21 4. מיקום: קרית אתא 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אחי הגדול 7. זרק עליך משהו: ידידה שלי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אף פעם (?) 9. צייר עליך משהו: מישהו מהבסיס 10. תרם לך תשובה במבחן: אני כבר לא עושה מבחנים... איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבריכה 12. התנשקת: כשחושבים על זה כבר המון זמן לא התנשקתי. אני "יבש" חודשיים בערך... 13. אכלת: אתמול 14. הלכת מכות: לפני המון זמן, אני כבר לא זוכר 15. הצטלמת: לפני שבועיים מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: האוסף שך ג'וזי כץ 17. קנית: portishead - live in roseland 18. המלצת עליו: אני לא ממליץ על דיסקים 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אוסף של heather nova 20. שברת: אני גם לא שובר דיסקים.. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:מה שאני לובש עכשיו מכנס דייגים ירוק וכפכפי אצבע ו..זהו.. לא אוהב ללבוש חולצות כשאני בבית 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצה? סתם. את מה שלבשתי אתמו לפני שהלכתי לישון, ג'ינס וחולצה 23. קנית: חולצה מטומטמת ב-tnt שאני לא מתכוון ללבוש אף פעם. לא יודע למה קניתי אותה. 24: לווית מחבר: לא לווה בגדים, מסיבה פשוטה שאני אף פעם לא מחזיר ואז מתעצבנים עליי 25. זרקת: אני לא זורק בגדים, אני תורם אותם. והפעם האחרונה שתרמתי הייתה לפני חודש. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: הפקות וידאו 27. שהיה לך מבחן: ע"ר, בקורס חובשים, נכשלתי, כמו בשאר המבחנים. אבל משום מה עברתי את הקורס. 28. שעשית בו שיעורים(?): לא עשיתי שיעורים מעולם. 29. שהברזת ממנו: אני כבר לא בבי"ס. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ספורט, כמובן. אני פדלעה. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: סבתא שלי. 32: הרביץ לך: אחי הגדול. הוא תמיד מרביץ לי. 33. קנה לך מתנה: המממ מזמן מזמן אני כבר לא זוכר. 34. הכין לך אוכל: אני מכין את האוכל לעצמי. ואם לא אני אז העוזרת. 35. ראה איתך סרט: אבא שלי. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: סברינה המכשפה הצעירה. חרא תוכנית. 37. הקלטת: הממ, חברים. 38. רצית לראות ושכחת: כוכב נולד. לא מצליח לעקוב. וכשאני רואה פרק, אני מתייאש ונרדם. 39. נרדמת באמצע שלה: כוכב נולד
40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: כוכב נולד? מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): מכבי אש. יש עוד הרבה. 42. התעצבנת על החברים בו: אופנה - חבורה של אנשים שיטחיים וטיפשים. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: כל פורום. אני שונא סקרים. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: המממ, הכרויות. פאתטי. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סדירים. אני צבאי. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פירה תפו"א... 47. הקאת: פיצה מסריחה שהזמנו בבסיס. 48. הזמנת במשלוח: שבוע שעבר, בבסיס, פיצה מסריחה שהקאתי ? 49. אכלת עם חבר: אתמול, בארומה. אחת המסעדות המוזרות ביותר בעולם. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אתמול בארומה - ככה זה כשנותנים לעילג סנדוויץ. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חמד 52. ניתקת לו/ ניתק לך: לא קרה מעולם 53. התקשר אליך: חמד 54: התקשרת אליו: חמד 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: לא קורה. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: עגיל בפיטמה, כואב אבל סקסי 57. החלפת: עגיל בלשון... לא החלפתי, פשוט הורדתי. 58. חיטאת: העגיל בפיטמה.. 59. רצית לעשות: עגיל בגבה, אבל זה יקרה אחרי הצבא 60: הגעיל אותך: עגיל בפופיק שחבר שלי עשה. זה פשוט יותר יפה לבנות מאשר לבנים מסיבה אחת פשוטה, - אנחנו שעירים יותר. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: הבלוג שלי 62. המליצו לך עליו: הבלוג של זרובבלה... 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא קרה מעולם 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: יש המון כאלה... 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא נוטה להזדהות עם כותבים וירטואליים. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: שרק.... 67. ריגש אותך: מלך האריות. עד היום. 68. הפחיד אותך: הניצוץ, רק בגלל המבטים של ג'ק ניקולסון 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: הכוונה פה היא ל"מתי בפעם האחרונה צפי בפורנו"? התשובה שלי היא אתמול. נו מה אתם רוצים? כבר רשמתי שהייתי יבש חודשיים!!! 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא צריך להגזים. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: הממ.. 72. עיצבן אותך: מי שרשם את השאלון הזה. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: ... 74. חלמת עליו:... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין כאלה מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: לא קורא חדשות 77. שמעת: גם לא שומע 78. רצית לשמוע: לא אוהב חדשות 79. שמעת והתבאסת מהן: משהו על עיראק. 80. שמעת ושימחו אותך: משהו על עיראק? מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: אמה שפלן. משעמם. הלכתי באמצע. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: הופעות של רדיוהד... גם הייתי צעיר מדי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: הופעה של אביב גפן 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: ההופעה של הקראנבריז בדאבלין. דאבלין זה רחוק מאוד. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים. לא יכול לסבול את הלהקה הצורחת הזאת. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: בץ מפרפר נחמד בגירסא נאצית. 87. ציירו לך: לא מציירים לי דברים 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לא נראה לי שיש סרט שמבוסס על פרפר נחמד. אבל יכול היה להיות נמד אם היה כזה. 89. הצחיקה אותך: החמור משרק. 90. ציטטת: אלמר פאד - איים גונה קיל דיס וואביט! מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני גר בקרית אתא - התנחלויות עארסים זאת שיגרה 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: כל הזמן, שימו לב לתמונה שיש לי בכרטיס האישי 93. הבטן שלך קרקרה: אני תמיד רעב 94. שמעת מוזיקה: אני שומע עכשיו 95. ביקרת חבר: אתמול 96. חלמת חלום מוזר: לא זוכר חלומות 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: היום בבוקר... 99. החלפת גרביים: לא לובש גרביים בקיץ.. רק סנדלים, ובשביל סנדלים לא צריך גרביים 100. רצית ללכת לישון: עכשיו, אחרי השאלון הזה. אני מותש

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח למה לרדת על..

קרית אתה? אחלה מקום.. גרתי שם יותר משלוש שנים... קצת משעמם אבל לא נורא...

האמת היא

שקרית אתא היא מקום שקט, ויש בה רק שניים-שלושה אזורים של גועל, מכות ורציחות. המיתוס על אתא נשבר כבר מזמן...

Cold As Death

New member
ממש לא...

כל ק. אתא זה חור אחד גדול... פעם בן-עמי הייתה שכונה הנרקומנים...עכשיו סתם תקועים שם זקנים עם נכדים מעצבנים... יוספטל זה בעיקרון האזור המרכזי של המכות והרציחות. אבל הכל פה שקט רוב הזמן... (חוץ מזה שאמרו בחדשות היום שאיזו אישה נפלה מהקומה השישית
)

למעלה