בטח ליזה תהיה גאה בי

the freaky girl

New member
:) שלי..

1. שם: נסטיה (או בעברית אילה
) 2. מין: נקבה (בפעם האחרונה שבדקתי..) 3. גיל: כמעט 16 (עוד חודש..) 4. מיקום: חדרה.. (
) 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? אממ.. נראה לי שסטרייט, אבל תמיד כייף לכייף..
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: ידיד שלי (איתי), בל"ג בעומר האחרון.. 7. זרק עליך משהו: לא זכור לי.. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אבא (אל תשאלו..) 9. צייר עליך משהו: יום שישי האחרון, חברתי הטובה אלה. 10. תרם לך תשובה במבחן: המורה שלי.. במבחן שלו.. (מצחיק..) איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית.. 12. התנשקת: בבית של "חבר" שלי לשעבר 13. אכלת: אתמול בערב 14. הלכת מכות: לא הולכת מכות, מרביצה..
15. הצטלמת: יום שבת מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: iron maiden/brave new world 17. קנית: ריפלקס (להקה רוסית..) 18. המלצת עליו: אממ.. היה כזה?.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): iron maiden/ best of the beast 20. שברת: אני לא שברתי אף פעם דיסק..
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חצאית וגופיה.. (סתם בגדים רגילים..) 22: הורדת (נו, פשטת?): ה"פיג'מה" 23. קנית: חח.. תחתונים.. 24: לווית מחבר: חולצה שחורה מדהימה..
25. זרקת: אממ.. לא זכור לי כרגע.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: הסטוריה (פיכס..
) 27. שהיה לך מבחן: הסטוריה 28. שעשית בו שיעורים(?): מתמטיקה 29. שהברזת ממנו: כימיה (ששש... אל תגלו..) 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: סבתא 32: הרביץ לך: אבא (
אבל לא ממש הרביץ.. סטירה קטנה.. ) 33. קנה לך מתנה: אמא 34. הכין לך אוכל: אני 35. ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: לא זוכרת.. היה אתמול..
37. הקלטת: לא אוהבת להקליט.. 38. רצית לראות ושכחת: ביהיינד דה מיוזיק (vh1) של איזו להקה 39. נרדמת באמצע שלה: אין כזה.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: שמנדוזה או משו כזה, איזה כלב שמן עגול כזה (אנימציה), פשוט מגעיל לעיניים.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אופניים..
42. התעצבנת על החברים בו: אין כזה.. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין כזה.. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פלירטוטי לשון 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לא היה כזה, זה הראשון.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: קפה ועוגיות 47. הקאת: לא זכור לי 48. הזמנת במשלוח: פיצה.. 49. אכלת עם חבר: יום חמישי האחרון.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: כל יום..
מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חברתי אלה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: חברה-לנה 53. התקשר אליך: חברתי הטובה ביותר- אלכס!!
54: התקשרת אליו: אותה אלכס.. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: עם אלה.. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: חוץ מהאוזניים, לא עשיתי, אמאבא לא מרשים..
57. החלפת:** 58. חיטאת:** 59. רצית לעשות: בגבה/בלשון 60: הגעיל אותך: אצל אחת שאני מכירה, היא עשתה בלחי (ממש באמצע..)
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של אחת מהפורום הזה 62. המליצו לך עליו: אין כזה 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אין כזה 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: איזה אחד שקראתי, לא זוכרת.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אממ.. לא היה כזה מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "אמריקן פאי 3" 67. ריגש אותך: אויי, שכחתי את השם.. סרט על מלחמת העולם השנייה.. 68. הפחיד אותך: לא זכור לי.. ממזמן.. האחרון שזכור לי היה סרט של ג'וקים שאוכלים בני אדם.. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: סעיף 66, הגרסה הבלתי מצונזרת.. (לא שאני מסתכלת סרטים כאלה..
) 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: "היום שאחרי מחר" (אבל לא להרוג!!!) מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: לא זכור לי.. 72. עיצבן אותך: אחד עם כינוי מוזר, שדיברנו עם הסיפור של גן עדן.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אממ.. לא קרה מקרה כזה.. 74. חלמת עליו: חחח.. אין כזה.. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אני אחשוב על זה..
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: אני לא אוהבת לקרוא חדשות.. 77. שמעת:
78. רצית לשמוע: אין כזה 79. שמעת והתבאסת מהן: עם התאומים שנהרגו בתאונה.. עצוב..
80. שמעת ושימחו אותך: לא זכור לי כרגע.. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: החזרה של הלהקה נחשב? 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: "פינת חנקין" 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: תמיד היה לי עם מי ללכת.. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: "פינת חנקין" 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא נראה לי שהיה כזה.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: ג'רי, מ"טום וג'רי" 87. ציירו לך: מיקי מאוס 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: באגס.. 89. הצחיקה אותך: בסרט "שרק", החמור..
90. ציטטת: באגס.. המשפט המפורסם.. מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא קרה מקרה כזה 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: כל יום, סבתא.. 93. הבטן שלך קרקרה: אתמול בערב 94. שמעת מוזיקה: כל שנייה ושנייה מחיי אני שומעת, אפילו ברגע זה, זה פשוט שגעון שלי (התמכרות?) 95. ביקרת חבר: יום שישי 96. חלמת חלום מוזר: יום שישי 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול הערב 99. החלפת גרביים: היום בבוקר לבשתי.. 100. רצית ללכת לישון: שלשום בלילה.. אוי, מעייף.. אבל עשיתי זאת..

tan4ka

New member
שלייייייי

1. שם:טניה 2. מין: נקבה 3. גיל: 15.5 4. מיקום: נצרת עלית 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: פול 7. זרק עליך משהו: אנדריי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אלכסיי 9. צייר עליך משהו: לנה 10. תרם לך תשובה במבחן: נטליה איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בכיתה 12. התנשקת: בבית של אותו בן אדם.. 13. אכלת: בבית 14. הלכת מכות: בבצפר 15. הצטלמת: בכנרת מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: של VITAS 17. קנית: אוסף רוסי 18. המלצת עליו: הדיסק של DIMA BILAN 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): VITAS 20. שברת: בריטני סיפירס- אופס... מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: שורט וחולצת בטן 22: הורדת (נו, פשטת?): כותנת לילה 23. קנית: חולצה 24: לווית מחבר: כלום (יש לי יותר מידי...הם מלווים ממני) 25. זרקת: חולצה מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מטמתיקה 27. שהיה לך מבחן: היסטוריה 28. שעשית בו שיעורים(?):ספרות 29. שהברזת ממנו:אנגלית 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ביולוגיה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא 32: הרביץ לך: בן דוד 33. קנה לך מתנה: אמא 34. הכין לך אוכל:סבתא 35. ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: חברים 37. הקלטת: בטי המכוערת (לאמא שלי) 38. רצית לראות ושכחת: אך עושים סמים בערוץ המדע 39. נרדמת באמצע שלה: שמש 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא זוכרת... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום שיער 42. התעצבנת על החברים בו: CRAZY-FXP.COM 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אם אני יגיד הסק הנ"ל יהרגו אותי? 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום אופנה 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: CRAZY-FXP.COM מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: סוכריות מרמלדה 47. הקאת: לא זוכרת 48. הזמנת במשלוח: פיצה 49. אכלת עם חבר: פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: סטייק מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נטליה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: נטליה 53. התקשר אליך: נטליה 54: התקשרת אליו: נטליה 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אינה (סוףסוף לא נטליה) מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: עוד עגיל באוזן 57. החלפת: את העגיל באוזן 58. חיטאת: את החור של העגיל 59. רצית לעשות: עגיל בתבור ובגבה 60: הגעיל אותך: עגיל מעל השפתיים מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: על מזלות 62. המליצו לך עליו: על מזלות 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא זוכרת.. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: לא זוכרת.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):לא זוכרת... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: ונילה סקאי 67. ריגש אותך: הטבעת (סרט ישן אםמשהו מכיר על מלחמת העולם השניה ואחריך..) 68. הפחיד אותך: גוטיקה 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: החטא הראשון 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: טרוייה (בראד פיט בראד פיט..) מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אתה עם השאלות שלך... 72. עיצבן אותך: אתה עם השאלות שלך ... 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אלון 74. חלמת עליו: לוניה 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: נטליה מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על ואונונו .. 77. שמעת: על המחנה בפליטיפ בלאטה (לא יכלו פשוט בלאט..?) 78. רצית לשמוע: על השלום... 79. שמעת והתבאסת מהן: חייל מת... 80. שמעת ושימחו אותך: ערבי מת... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:שלישית פרוזק 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: נאור ציון 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: קטרוזה 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: VITAS 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זוכרת.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: שירה ילדה מבכיתה שלי בקריקטורה.. 87. ציירו לך: את המורה למטמתיקה 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לוני טונס החדש... 89. הצחיקה אותך: ספיידרמן 90. ציטטת: סופרמן מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום כל דקה.. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אף פעם.. 93. הבטן שלך קרקרה: עכשיו 94. שמעת מוזיקה: עכשיו 95. ביקרת חבר: אתמול (יוםשבת) 96. חלמת חלום מוזר: היום 97. צחצחת שיניים: היום 98. התקלחת: את בערב 99. החלפת גרביים: עדיין לא 100. רצית ללכת לישון: עכשיו..(למרות ש11 בבוקר)

ymz

New member
לפחות יהיה לי מה לעשותבעבודה

. שם: YMZ 2. מין: אישה 3. גיל:שאלה טובה, תלוי במצב רוח. לפעמים 22, לפעמים 82 4. מיקום: כרגע במשרד 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חבר שלי 7. זרק עליך משהו:חבר שלי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חתולים שלי 9. צייר עליך משהו: חבר שלי 10. תרם לך תשובה במבחן:ממממ מזמן לא היה איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: הבוקר בבית 12. התנשקת:הבוקר בבית 13. אכלת:נשנשתי במשרד 14. הלכת מכות: בבית 15. הצטלמת:בצפון לפני שבוע מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: לא זוכרת 17. קנית: CATS 18. המלצת עליו:לא זוכרת 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אני ?! מה פתאום?! 20. שברת:windows 95 מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: התלבשתי הבוקר, אני קצת מוזרה, אבל אני מגיעה לעבודה לבושה 22: הורדת (נו, פשטת?): נעליים במשרד 23. קנית: באמת לא הייתי שבוע בקניות 24: לווית מחבר: לא תודה 25. זרקת: לא זורקים - תורמים לנזקקים מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: אנגלית אולי 27. שהיה לך מבחן: ניהול משאבי אנוש באוניברסיטה 28. שעשית בו שיעורים(?): סטטיסטיקה אולי 29. שהברזת ממנו: כל המקצועות שבעולם 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כל המורים שהיו לי מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אחותי 32: הרביץ לך: אחותי 33. קנה לך מתנה:אחותי 34. הכין לך אוכל:אחותי 35. ראה איתך סרט:אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: חדשות 37. הקלטת:לא נראה לי 38. רצית לראות ושכחת: שכחתי 39. נרדמת באמצע שלה: שכחתי 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: שכחתי מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

PoisoN LipS

New member
בלע ארוךךךךך :) בלע בלע בלע

1. שם: מרינע 2. מין: נקבה בפעם האחרונה שבדקתי... 3. גיל: 17 וחצי..יאיי עוד מעט אפשר לקנות בירע!!! יאיי! 4. מיקום: בלע לא רוצים לדעת תאמינו... 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? לא אומרים דו! דו זה מישהו עם שני איבריי המין אומרים בי! אז אני בי :) מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני גאונה! 7. זרק עליך משהו: בלע לא זוכרת... 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):אע? 9. צייר עליך משהו: חברה שלי עשתה לי קעקוע...>>>תמונע 10. תרם לך תשובה במבחן: אפאחד המבחן האחרון בלימודים שלי עשיתי לבד רק כולם העתיקו חוץ ממני. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: עם אמא... 12. התנשקת: וואי עברה יותר מחצי שנה..התנשקתי עם ידיד ועם ידידה. 13. אכלת: לפני כשעתיים איכס... 14. הלכת מכות: עברו נראה לי חודשיים? 15. הצטלמת: במפגש פורום...ביום חמישי היה שולט! מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: אוונסנס 17. קנית: חחחחחחח לא זוכרת מתי קניתי... 18. המלצת עליו: אוונסנס והיהודים 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): בסדר אני הולכת לפי החוק..כן..
20. שברת: ציפורן
פחחחחחחחחחחח מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: כרגע מכנס של פיג'מה וחולצה 22: הורדת (נו, פשטת?): מכנסיים וחולצה. 23. קנית: שמלה נדמה לי... 24: לווית מחבר: לא מלווה...אין לי חברים LOL 25. זרקת: חחח בגדים של זקנות שלבשתי... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מה זה בית ספר? אני במכללה 27. שהיה לך מבחן: עיצוב שיער! 28. שעשית בו שיעורים(?): עיצוב שיער! 29. שהברזת ממנו: חחחחחחחחחח הברזתי מכל השיעורים לפני שעזבתי את הבית ספר 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: המורה לאומנות מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: דוד שלי 32: הרביץ לך: חחחחחח החתול הוא גם במשפחה 33. קנה לך מתנה: דודה שלי נתנה לי שמפו מתנה 34. הכין לך אוכל: אמא... 35. ראה איתך סרט: אמא... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: תשוקות 37. הקלטת: בלע לא זוכרת 38. רצית לראות ושכחת: לא זוכרת... 39. נרדמת באמצע שלה: בלע באמצע ד"ר פיל חחחחחחחח 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: כשצחי זכה באקדמייה לצחוק. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): בלע 42. התעצבנת על החברים בו: בלע 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: בלע 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום אוונסנס שולט!!!! 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום אוונסנס! מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: כרובית 47. הקאת: כנראה עוד דקה תכרובית 48. הזמנת במשלוח: פיצה לפני שנים 49. אכלת עם חבר: פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: בלע אין כוח להזכר מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נוריאל 52. ניתקת לו/ ניתק לך: חחחחחחחח בלע 53. התקשר אליך: נוריאל 54: התקשרת אליו: נוריאל 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אמא לא צועקת עליי בגלל הטלפון יש סיבות אחרות מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: ליפרינג!!! 57. החלפת: נזם באף 58. חיטאת: ליפרינג 59. רצית לעשות: עגיל בגבה 60: הגעיל אותך: עגיל ביד.. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: בלע 62. המליצו לך עליו: בלע 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: בלע 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: בלע 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): בלע מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: להציל את גרייס 67. ריגש אותך: להציל את גרייס 68. הפחיד אותך: בלע 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לראות את המקום שאני גרה בו נשרף! להרוג כל אחד חחחחחחחחחח מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: חסוי 72. עיצבן אותך: חסוי 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חסוי 74. חלמת עליו: חסוי 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: חסוי מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: בלע 77. שמעת: בלע 78. רצית לשמוע: שזכיתי במיליון שקל 79. שמעת והתבאסת מהן: בלע 80. שמעת ושימחו אותך: בלע מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הופעה? וואי קשה לזכור חחחחחחח 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: היהודים 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: ליל אהבה בחוף צמח 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: רציתי לבובמלה 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: רוני פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: בלע 87. ציירו לך:בלע 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: בלע 89. הצחיקה אותך: בלע 90. ציטטת: בלע מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הכניסה לערסים אסורה! 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: מי לא? פאק אני אוהבת תלבוש שלי תעזבו אותי! 93. הבטן שלך קרקרה: שלא תקרקר דיאטה לא תזיק 94. שמעת מוזיקה: כרגע 95. ביקרת חבר: ממממ לפני כמה ימים 96. חלמת חלום מוזר: חחח אתמול 97. צחצחת שיניים: שנים עברו
98. התקלחת: שנה שעברה ביולי... 99. החלפת גרביים: שונאת גרביים 100. רצית ללכת לישון: עכשיו...

PoisoN LipS

New member
עזוב לי תשומנים ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחח הם רק שלי
לצערי.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

PoisoN LipS

New member
חחחחחחחחחח

תגיד לשמחתך
אם זה היה יצרית אומנות? הלוואי! לא רוצה תשומנים האלו קח אותם ממני :)

Lara F

New member
אני רואה זה עובר בתורשה פה בפורום..

1. שם: לרה 2. מין: נקבה..נראה לי... 3. גיל: עוד יומיים 17! 4. מיקום: נהריה 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? פששש..עדין לא החלטתי מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חברה שלי 7. זרק עליך משהו: אבא שלי ת'שלט 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): ידיד שלי על ממטרה פועלת..חחח 9. צייר עליך משהו: אני כשהתאפרתי... 10. תרם לך תשובה במבחן: היום בתנ"ך בבגרות -וואו יותר מ-5 אנשים שונים איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: היום 12. התנשקת: חחחחחחחח 13. אכלת: עכשיו ברגע זה 14. הלכת מכות: לפני 4 ימים -וזרקו אותי על ממטרה!!!! 15. הצטלמת: ביומולדת של חברה שלי -ויצאתי פמחידה (ככה אולגה אומרת) מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: של פופ רוסי- לא משהו 17. קנית: לא שמעתם על קאזה? -טוב "קניתי" את של "סימפל פלאן" 18. המלצת עליו: אההמממ של שי גבסו יחסית לפקצה ממין זכר הוא שר טוב 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): יא יא...חחח אני לא עוברת על החוק! 20. שברת: איזה דיסק שלא יצא לי אז חקרתי איך דיסקים נראים מבפנים- ספוקי מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: אהמממ זה שאלה מכשילה? 22: הורדת (נו, פשטת?): כנ"ל... נראה לי ג'ינס.. 23. קנית: חצאית בפוקס!!! 24: לווית מחבר: לא מלווה בגדים... 25. זרקת: לא זוכרת מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מתמטיקה 27. שהיה לך מבחן: תנ"ך-בגרות-היום 28. שעשית בו שיעורים(?): חה-חה-חה-חה-! זה היה טוב... 29. שהברזת ממנו: פיייי.... אזרחות... 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כולם?!? -במיוחד כימיה, המצאנו אפילו שיר- תשאלו את אולגה זה הלך ככה "הלוואי וברק יפגע בנלי(המורה).." מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: סבתא היום בבוקר! 32: הרביץ לך: אבא שלי... 33. קנה לך מתנה: אהההמממ אמא?....נראה לי... 34. הכין לך אוכל: סבתא אופ קורס... 35. ראה איתך סרט: חחחחחח סבתא..... -אל תשאלו... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: אלי מקביל! -וזה טוב... 37. הקלטת: ערב אדיר...-אגב למישהו יש מושג מתי הוא יחזור??? 38. רצית לראות ושכחת: כולם אוהבים את ריימונד! ו- סופר דופר סומוס 39. נרדמת באמצע שלה: פוקימון בערוץ הערבי... והפסדתי את פיקאצ'ו מנצח 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: "זוג טרי" עם ג'סיקה סימפסון המאפנה הזאת איזה פאקאצה טיפשה היא... כזאת דבילית.. עוד מישהו שונא את זה? מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): שוקולד..(פחח) 42. התעצבנת על החברים בו: זה- מהזה הסקרים האלה? סתאאם..לאב יו... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: כבר אמרתי ש...סתם....סתם.. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: זה 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:זה? עוד פעם שאלה מכשילה! מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: הכל...כל מה שראיתי 47. הקאת: גמדים... 48. הזמנת במשלוח: פיצה! 49. אכלת עם חבר: פחחחח אתמול שוב פעם כל מה שראינו... 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אתמול... רוטב... חחחח גם וגם.. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חברה שלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אבא 53. התקשר אליך: חברה שלי 54: התקשרת אליו: אני קמצנית, אני לא מתקשרת לאנשים -אני מחכה שיתקשרו 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: וואה וואה ווואה... חחח כמה מוכר... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: בציפורן וזה לא עלה בהצלחה... 57. החלפת: פחחח 58. חיטאת: כנ"ל 59. רצית לעשות: בלשון... זה החלום שלי- שיהיה לי אומץ לעשות בלשון... 60: הגעיל אותך: בן שעשה בטבור...חחח מהזה הכוסית הזאת?-חחחח מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: - 62. המליצו לך עליו: - 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: מה?? 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: כל הבלוגים נראה לי שראיתי עד עכשיו.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אין חיה כזאת מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "אחי איך דפקו אותך" "בילי מדיסון" "נער המיים" -מכירים? 67. ריגש אותך: הרוזן ממונטה קריסטו (כן כן..חננה אני יודעת...) 68. הפחיד אותך: "הורג אותי ברכות" 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחחחחח "במחסן של כאילו"...חחחחח 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: "משחקי פיתוי" מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אתה עם השאלון שלך! 72. עיצבן אותך: אתה עם השאלון שלך! ...חחחח 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אפאחד... מישהו רוצה??? 74. חלמת עליו: אההמממ טוב... זה עוד לא קרה לי... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אולגה! מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שהערבים מכנחים ת'ילדים שלהם בשיעורי ספרות לכתוב כמה הם שונאים אותנו ובג"ג איזו ארץ הייתה יכולה להיות שלהם אם לא אנחנו... 77. שמעת: שביבי הקטין את מחירי ה-DVD והגדיל לפנסיונרים ת'פנסיה ב-200 78. רצית לשמוע: שקיבלתי 100 בכל הבגרויות... (כן אני יודעת...) 79. שמעת והתבאסת מהן: ראה 76. 80. שמעת ושימחו אותך: ישמחו אותי- ראה סעיף 78. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: תאמינו לי אתם לא רוצים לדעת... 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:לא זכור לי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אהמממ הרבה כאלה... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: סטאנדאפ של ערב אדיר 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הפיקיות מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: את חברה שלי חחח 87. ציירו לך: אותי (וזה יצא מאד זוועתי) 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: אלאדין 89. הצחיקה אותך: הקוף של אלאדין -אבו 90. ציטטת: ratarted animal babies -מישו מכיר אותם? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום ויום 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: כל יום ויום 93. הבטן שלך קרקרה: כל רגע ורגע... 94. שמעת מוזיקה: עכשיו 95. ביקרת חבר: שלשום 96. חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה ששמואל אמר לי לרצוח מישהו (תנ"ך) 97. צחצחת שיניים: אההממ שנה שעברה...חחחח בבוקר, בבוקר.. יהיה בסדר... 98. התקלחת: אהההממ אולי במאה ה-19... 99. החלפת גרביים: פייייי מחליפים אותם בכלל? 100. רצית ללכת לישון: ממש ברגע זה!

Zot ani 1

New member
מתי בדיוק אמרתי

לך שיצאת מפחידה בתמונות מיום ההולדת?????

Yuval Y

New member
המממ....

1. שם: יובל 2. מין: זכר [לפי בדיקה אחרונה] 3. גיל: 29 4. מיקום: עכו 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? גיי [וכאמור 'ביסקסואל' במקום 'דו-מיני'] מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: הוא לא איתנו עכשיו [סתם, לא זוכר] 7. זרק עליך משהו: [כנ"ל] 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): הא?
9. צייר עליך משהו: בחור בשם אבי 10. תרם לך תשובה במבחן: לא זכור לי.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית 12. התנשקת: בתחנת האוטובוס 13. אכלת: בסלון 14. הלכת מכות: עם החתול שלי זה נחשב? 15. הצטלמת: בחוף הים מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: גלי עטרי / השירים שיביאו לכם אהבה 17. קנית: dream of the dolphins 18. המלצת עליו: גלי עטרי 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): גיבוי למחשב 20. שברת: דיסק שלא יצא טוב מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: תחתוני בוקסר 22: הורדת (נו, פשטת?): הכל [הלכתי להתקלח] 23. קנית: ארבע חולצות מהממות 24: לווית מחבר: לא זוכר.. 25. זרקת: בגדים ישנים.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא זוכר... 27. שהיה לך מבחן: מחשבים וכאלה 28. שעשית בו שיעורים(?): מחשבים וכאלה 29. שהברזת ממנו: לא זוכר... 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: סבא שלי, על הלחי 32: הרביץ לך:
33. קנה לך מתנה:
34. הכין לך אוכל: אמא שלי / אני 35. ראה איתך סרט: הורי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: ג'יי לנו, כרגע 37. הקלטת: המממ.. 38. רצית לראות ושכחת: רוזוול, מכושפות.. 39. נרדמת באמצע שלה:
40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: הא? מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): נימוס
42. התעצבנת על החברים בו: הא? 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: איך? 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: למה? 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בנים בלבד מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: סנדביץ' 47. הקאת:
48. הזמנת במשלוח:
49. אכלת עם חבר: פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: עוגה נשמע טוב... מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: דודידו 52. ניתקת לו/ ניתק לך: הא? 53. התקשר אליך: דודידו 54: התקשרת אליו: יניב 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: הא? מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: באוזן פעם 57. החלפת: לא 58. חיטאת: כנ"ל 59. רצית לעשות: כבר לא 60: הגעיל אותך: סתם, נו.. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: העולם על פי צ'רלי 62. המליצו לך עליו: אהבת חינם 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא בכיוון 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: היו כאלה.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא זכור לי.. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: לפני מספר שעות 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון: עכשיו...

למעלה