בטח ליזה תהיה גאה בי

Dynamo1929

New member
כשהייתי קטן הייתי תמיד פוחד להסתובב

בבן עמי עם כל הנורקומנים והערסים שמה, ודווקא ביוספטל ממש לא, כמעט כולם רוסים שמה-אין ממה לחשוש
עכשיו אני גר באיזור ממש לא משהו:שני אנשים נרצחו בחודשיים האחרונים ובסה"כ 4 בשנה וחצי האחרונות, והכל ממש ברחוב שלי. כבר עדיף לחיות בק.אתא, נראה לי...

Dynamo1929

New member
מעניין מי יהיה גאה בי... ../images/Emo9.gif

1. שם:ולן 2. מין:זכר 3. גיל:17 4. מיקום:קריות 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מטורף על בנות..
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:חבר שלי 7. זרק עליך משהו:ידידה שלי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):אממ... חבר,נראה לי 9. צייר עליך משהו: אף אחד.. אני לא אוהב "בודי-ארט"..
10. תרם לך תשובה במבחן:אממ.. חבר שלי, מבחן בספרות. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית שלי :) 12. התנשקת: בחוץ :) 13. אכלת: בבית 14. הלכת מכות: אממ.. בחוץ 15. הצטלמת: במופע של יום העצמאות בחי-פארק. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: אמממ... לימפ ביזקיט, נראה לי... 17. קנית: חחחח זה היה ממש מזמן... סתם אוסף שירים כלשהו. 18. המלצת עליו: חחחח לא ממליץ על דיסקים... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אין לי צורב
20. שברת: אה?? מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה של איסי מילאן, שבצ'נקו! :) 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצנ של איסי מילאן, שבצ'נקו! :) 23. קנית:חולצה של אי... סתםםםם :) מכנסיים קצרים. 24: לווית מחבר:לא מלווה בגדים מחבר.
25. זרקת: לא זוכר :) מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:פיזיקה. 27. שהיה לך מבחן:מתכונת,פיזיקה. 28. שעשית בו שיעורים(?):חחחחח זה היה מזמן מדי.. אבל נראה לי עשיתי קצת בפיזיקה לפני כמה שבועות. :) 29. שהברזת ממנו:אממ.. יש יותר מדי... האחרון, נראה לי הסטוריה. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:לא צריך להגזים.. אבל, ממש לא אוהב את המורה לספרות. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא :) 32: הרביץ לך: למזלי, אבא שלי נמצא רחוק :) 33. קנה לך מתנה:אמא :) 34. הכין לך אוכל: סבתא :) 35. ראה איתך סרט: אמא, אבל ממש מזמן. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: "דואינויי אודר" 37. הקלטת:בטח משחק כדורגל כלשהו :) 38. רצית לראות ושכחת: גמר גביע אופ"א, לא שכחתי, פשוט קבעתי באותו יום ללמוד עם חבר למתכונת במת' ולא היה נעים לי להבריז. :) 39. נרדמת באמצע שלה: משהו בנשיונל ג'אוגרפיק. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אממ... בטח טלנובלה כלשהי. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): "על קצה המזלג" 42. התעצבנת על החברים בו: לא צריך להתעצבן.. :) 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אמממ.. לא זוכר. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חחחחחחחח בפורום הזה :) 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אין כזה. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:דג מלוח 47. הקאת:לא זוכר. 48. הזמנת במשלוח:פיצה, לפני מליון שנה. :) 49. אכלת עם חבר:פיצה. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחחחחח פיצה, סתםם. לא זוכר. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: גיא. 52. ניתקת לו/ ניתק לך:לא היו כאלה 53. התקשר אליך:אנדרי 54: התקשרת אליו:גיא 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:חחחחחחחח לא זוכר מתי בפעם האחרונה דיברתי עם מישהו בטלפון יותר משלוש דקות.. :) מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:אין לי. 57. החלפת:אין לי. 58. חיטאת:להמשיך? 59. רצית לעשות:בגבה. 60: הגעיל אותך:חחח :) אספר בפעם אחרת... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: סילחו לי על הבורות, אבל, מה זה "בלוג"? 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:משהו של ג'קי צ'אן 67. ריגש אותך: אמממ... נפלאות התבונה, נראה לי.. 68. הפחיד אותך: "פולטירגייסט"-לפני כמעט 10 שנים. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחחחחח :) היו יותר מדי.. :) אני בדר"כ לא מבתכל על שם הסרט.. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: למה "להרוג" כל פעם?! הייתי מאד רוצה לראות את "הפסיון של ישו". מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: חחחחחחחח הרבה הצחיקו אותי 72. עיצבן אותך: :) לא צריך להתעצבן על שטויות.. :) 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אמממ... טרם קרה לי... 74. חלמת עליו: אממ... קצת בעיה, כי אני לא ממש יודע איך החבר'ה נראים.. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:אממ... מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:משהו על ההוא שתלה את אייכמן. 77. שמעת: שאלייניצ'ב חזר למוסקבה. 78. רצית לשמוע:שלורד אין חבר... 79. שמעת והתבאסת מהן: שדינמו קייב הפסידה משחק ליגה. 80. שמעת ושימחו אותך: שיהיה טוב. :) מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: של וויטאס. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: אממ...בטחו היה משהו.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: היה בטח איזה משהו בחיפה... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: הופעה כלשהי בת"א... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: רוק עצמאות... מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:אה? לא זוכר. 87. ציירו לך: פיקאצ'ו. :) 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: אה?? לא זוכר. 89. הצחיקה אותך:אנימנייאקס! 90. ציטטת:דמות מצויירת?? אה, נראה לי באגס באני... מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: שרק ינסו.. :) 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול. 93. הבטן שלך קרקרה:היום. 94. שמעת מוזיקה:לפני מספר דקות. 95. ביקרת חבר: אתמול. 96. חלמת חלום מוזר:היום. 97. צחצחת שיניים:לפני כמה ימים :) 98. התקלחת: כנ"ל 99. החלפת גרביים: היום. 100. רצית ללכת לישון: עכשיו.

v o d k a

New member
עומר! אני חולה עלייך!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ברגע שאני אחזור מתצוגה של קופים או משהו כזה... אני עונה על השאלון!

wasted years

New member
מופע של המשפחה שלי? את רצינית?

1. שם:עומר 2. מין:בכייף :) 3. גיל:18 4. מיקום:אריאל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אני 7. זרק עליך משהו:כסא, בבית הספר 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):מהחלון על האדמה, גם בבית הספר :\ 9. צייר עליך משהו:שאלה טובה 10. תרם לך תשובה במבחן:אני לא מרמה איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:והנה מתחילות השאלות האינפנטיליות:(( 12. התנשקת::\ בפה 13. אכלת:במטבח 14. הלכת מכות::\ 15. הצטלמת::\\ מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:somewhere in time של איירון מיידן 17. קנית:piece of mind של איירון מיידן 18. המלצת עליו:somewhere in time של ביונסה:((( של איירון מיידן כמובן. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):נכון, זה לא חוקי..אבל של נייטוויש 20. שברת:לא:( מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:עד שהתפשטתי לגמרי כדי לענות על השאלה הזו? 22: הורדת (נו, פשטת?):ת'גרב מרגל ימין 23. קנית:איכס, לא אוהב לקנות בגדים....אוהב רק את המראות שבחנות בגדים:(( 24: לווית מחבר:חח 25. זרקת:לא זוכר. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:חגים, באמאמאמאמא שלי:( 27. שהיה לך מבחן:תורה:( 28. שעשית בו שיעורים(?)חשבון: :\ 29. שהברזת ממנו:טבע 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:לרצוח? מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אוי ואבוי :eek: 32: הרביץ לך:אף אחד לא מרביץ לי:( אני גבר גבר. 33. קנה לך מתנה:ווקי טוקי:( ועכשיו אתם מבינים שזה היה מזמן. 34. הכין לך אוכל:אמא:\ 35. ראה איתך סרט:אני עצמי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:על איזה פאנקיסט שלומד להיות מנצח על תזמורת:\ 37. הקלטת:פחח מי מקליט? אני מוריד מהאינטרנט 38. רצית לראות ושכחת: אוף... 39. נרדמת באמצע שלה:על איזה פאנקיסט שלומד להיות מנצח על תזמורת. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:על איזה פאנקיסט שלומד להיות מנצח על תזמורת. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):ישראל ברוסית:( סתם, אני אוהב אתכם. 42. התעצבנת על החברים בו:אני אוהב את כולם. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם::\ 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:בחייאת, יש יותר מאלף םורומים בתפוז... 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:איירון מיידן מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:לחם קשה:\ 47. הקאת:לחם קשה:(((((( 48. הזמנת במשלוח:לחם קשה:( פיצה נו:(( 49. אכלת עם חבר:פיצה קשה:(( 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:הפלתי על עצמי ולפני זה גיליתי שאי אפשר לאכול דרך העין:\ ד"א אני א זוכר מה זה היה מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:אחד ממעריב שטען שהיה בגבעתי:\ 52. ניתקת לו/ ניתק לך:לא זוכר 53. התקשר אליך:לא זוכר 54: התקשרת אליו:לא זוכר 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, חשבתי שזה קורה רק לי.... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:אני? 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:לא קורא בלוגים 62. המליצו לך עליו:לא ממליצים לי עם בלוגים 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:אמרתי שאני לא קורא בלוגים 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט::\ 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:28 יום אחרי 67. ריגש אותך:שרה"ט 68. הפחיד אותך:לא זוכר 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:לא מצחיק 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:עכשיו נחזור רגע להיות אנושיים... מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:ליזה 72. עיצבן אותך:לא ליזה 73. הבאת אותה בשיחת נפש:אני חושב שליזה 74. חלמת עליו:
75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:המאוורר שלי:))) מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:על מפגש הפורום 77. שמעת:טוב:| 78. רצית לשמוע:שאחותי היא תוצר של פגם גנטי. 79. שמעת והתבאסת מהן:שאחותי היא באמת אחותי:( 80. שמעת ושימחו אותך:שהיא לא הולכת להשאר אחותי לאורך זמן:)) מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה::| די 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:איירון מיידן בדורטמונד... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:איירון מיידן 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:חחח 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:היהודים...לא סובל אותם מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:אני לא מצייר, זה לא קשוח. 87. ציירו לך:סקובי דו 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:סקובי דו 89. הצחיקה אותך:סקובי דו 90. ציטטת:אלאדין מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:מתי לא? 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:לא זוכר 93. הבטן שלך קרקרה:היא אף פעם לא מקרקרת, אני דואג שהיא תשאר מלאה:)) 94. שמעת מוזיקה:אתמול 95. ביקרת חבר:אתמול 96. חלמת חלום מוזר:כל יום 97. צחצחת שיניים::\ 98. התקלחת:eek:____O 99. החלפת גרביים:eek:_________________________O 100. רצית ללכת לישון:אחרי השאלה עם האוכל:(

Lara F

New member
וואי אני מתה.....

גם אני צפיתי בפאנקיסט הזה שלומד לנצח על תזמורת... זה היה איזה פעם ממש מאוחר בערץ 2 שכבר כ"כ שיעמם לי ולא קלטתי מה אני עושה...חחחח איזה קטע, חשבתי שאני היחידה בעולם שצפתה בזה....חחח היה לו כזה פס ורוד בשעור וכזה היה לו 3 שבועות ללמוד לנצח על תזמורת משהו כזה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע- ווואי--חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני!!

צפיתי בזה!! בכלל הייתי צופה קבוע של התכנית הזאת!! ממליץ לכולם!! :)

Dynamo1929

New member
חחחחח אגב, ראיתם אתמול פרק נוסף??

היה מה זה נחמד!!! על איזה מעצב אתרים באינטרנט שניסה להפוך לגולש!! איזו תוכנית שווה!!

bariska

New member
תשובות

1. שם:בוריס 2. מין:יש 3. גיל:16 4. מיקום:בית 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:שלשום אבא שפך עליי יין
7. זרק עליך משהו:לפני כמה ימים בדרך לאימון נפל עליי תפוח אדמה מהשמיים... 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):לא זוכר 9. צייר עליך משהו:לא מציירים עליי 10. תרם לך תשובה במבחן:אני לא זקוק לזה איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:אתמול ידידה שלי 12. התנשקת:לא זוכר 13. אכלת:לפני כמה דקות 14. הלכת מכות:אתמול 15. הצטלמת:שבוע שעבר מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:bravo 17. קנית:מי קונה? 18. המלצת עליו:לא המלצתי 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):חח אלבום הזהב של מיכאל קרוג 20. שברת:מממ לא שברתי שום כלום בחיים מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:ג'נס 22: הורדת (נו, פשטת?):תחתונים חח 23. קנית:חולצה 24: לווית מחבר:כלום 25. זרקת:שלט מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:מינהל..3 שעות בעעע 27. שהיה לך מבחן:מתכונת בהיסטוריה 28. שעשית בו שיעורים(?):לא עושה 29. שהברזת ממנו:מממממ לא יצא לי בזמן האחרון 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מורה להיסטוריה...אזרחות...מת'...תנך....ספרות...כלכלה...מנהל..ביולוגיה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אבא 32: הרביץ לך:אח חח 33. קנה לך מתנה:אמא 34. הכין לך אוכל:אבא ואמא 35. ראה איתך סרט: אח אבא אמאמ מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:לא ראיתי 37. הקלטת:לא הקלטתי 38. רצית לראות ושכחת:מרוסיה באהבה 39. נרדמת באמצע שלה:לא זוכר 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:משחק של מכבי ת"א נגד הפועל ת"א מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):לא חשבתי על זה 42. התעצבנת על החברים בו:לא התעצבנתי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:ישראל ברוסית 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:לא זוכר 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:לא נכנסתי מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:גלידה 47. הקאת:לא זוכר 48. הזמנת במשלוח:פיצה 49. אכלת עם חבר:פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:לא דיברתי 52. ניתקת לו/ ניתק לך:לא ניתקו 53. התקשר אליך:ידידה שלי אתמול 54: התקשרת אליו:לא היתקשרתי(נראה לי) 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:אין להורי נטיה לצעוק עליי מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:לא עשיתי 57. החלפת:לא החלפתי 58. חיטאת:... 59. רצית לעשות:לא רציתי 60: הגעיל אותך:פירסינג בתבור..בעע מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:של השתקפותו של כאב(שכחתי מה שמה) 62. המליצו לך עליו:לא המליצו 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:הא? 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:לא חשבתי 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):הזדהיתי אבל לא עד דמעות מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:חגיגה בסנוקר 67. ריגש אותך:לא מתרגש מדברים כאלה 68. הפחיד אותך:צלצול(ישן הא?!) 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:לא יודע מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:לא יודע 72. עיצבן אותך:לא זוכר 73. הבאת אותה בשיחת נפש:לא מביא 74. חלמת עליו:לא חלמתי 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:לא חשוב מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:על ילדה בת 3 ששוקלת 38 קילו שנפטרה
77. שמעת:לא שומע 78. רצית לשמוע:לא רציתי 79. שמעת והתבאסת מהן:לא שמעתי ולא היתבאסתי 80. שמעת ושימחו אותך:.... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:מממ לא זוכר 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:היום של קורול אי שוט.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:לא זוכר 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:משינה ההופעה שהיתה בים המלח 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:מרוסיה באהבה.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:לא מצייר 87. ציירו לך:לא ציירו 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:מיקי מאוס 89. הצחיקה אותך:לא זוכר 90. ציטטת:לא זוכר מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:לא מתנחלים יותר..אני מגרש אותם.. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:שרק יעזו להעיר 93. הבטן שלך קרקרה:היום בבוקר.. 94. שמעת מוזיקה:עכשיו... 95. ביקרת חבר:לא זוכר 96. חלמת חלום מוזר:לא זוכר 97. צחצחת שיניים:בבוקר 98. התקלחת:לפני כמה זמן 99. החלפת גרביים:היום 100. רצית ללכת לישון:היום

bariska

New member
אופסי../images/Emo9.gif

קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה קטיה יש לי בעיה אם לזכור שמות...סורייייי
סולחת

vicki16

New member
חח עוד שאלון../images/Emo13.gif

. שם: ויקי 2. מין: נקבה 3. גיל:16 4. מיקום:באר שבע 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אני 7. זרק עליך משהו: לא זוכרת 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): לא זכור לי מישהו כזה חח 9. צייר עליך משהו: אם מישהו יצייר עליי הוא יקבל מכות חחח 10. תרם לך תשובה במבחן: אמממ חברה שלי מתישהו במבחן בתנך.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית...(אח שלי בעע...) 12. התנשקת: בפארק 13. אכלת: בבית (לפני עשר דקות חח) 14. הלכת מכות: אמממ לא זוכרת... 15. הצטלמת: בחנות של תמונות פספורט.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:אביב גפן נראה לי... 17. קנית: לא קונה דיסקים=) 18. המלצת עליו: לא זוכרת.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): רסמוס 20. שברת: לא שברתי עדיין שום דיסק חח מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: מכנס קצר וחולצת טריקו... 22: הורדת (נו, פשטת?):ג'ינס, חולצה וג'קט... 23. קנית: גופיות 24: לווית מחבר: לא נוהגת להלוות בגדים חח 25. זרקת: אמממ מכנס.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: זה הייה מזמןןןןן...אממ אני בודקת במערכת, פיזיקההה בעעע 27. שהיה לך מבחן: פיזיקה (מתכונת, נקווה שיהיה ציון טוב=)) 28. שעשית בו שיעורים(?): מתמטיקה 29. שהברזת ממנו: בזמן האחרון זה קורה הרבה, אממ אוליי תנך.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:תנך! מורה מעצבנת בע.. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: לא נונת לקרוביי משפחה לנשק אותי, איכס 32: הרביץ לך: דוד שלי שעיקם לי ת'יד (הלכנו מכות חח) 33. קנה לך מתנה: אמא 34. הכין לך אוכל:אמא 35. ראה איתך סרט: ההורים מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: סברינה 37. הקלטת: לא הקלטתי כלום בזמן האחרון 38. רצית לראות ושכחת: אמממ אין כזאת חח 39. נרדמת באמצע שלה: לא נרדמתי אף פעם באמצע תוכנית חח, רק באמצע הסרט המומיה... 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:לא זוכרת.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):אממ שום פורום חח 42. התעצבנת על החברים בו: אמממ לא התעצבנתי על אף אחד בינתיים חח 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: ---- 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חחח לא זוכרת 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: באר שבע מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: טוסט 47. הקאת: איכס אני לא מקיאה אף פעם חחח 48. הזמנת במשלוח: פיצה 49. אכלת עם חבר: עוגה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אמממ אני כל הזמן מפילה על עצמי פירוריי לחם , זה נחשב? חח מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חברה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: חברה 53. התקשר אליך:חברה 54: התקשרת אליו:חבר שלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: לא זכור לי מיקרה כזה חחח מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: אין לי פירסינגים בכלל חח 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: האטרקציה של נטלי... 62. המליצו לך עליו:אממ לא זוכרת... 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: חח...בלוג של ידידה שלי...אבל זה הייה ממש ממש מזמן... 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: איזה בלוג של ידיד שלי חח 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): הייה בלוג כזה אבל אני לא זוכרת איזה ... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: האביר השחור 67. ריגש אותך:רוק סטאר 68. הפחיד אותך: לא ראיתי סרטים מפחידים בזמן האחרון 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחח לא רואה סרטים כאלה=) 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא מוכנה להרוג בשביל לראות סרט חח מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: משהו על האמת העצובה שמאחוריי כוכב נולד בוואלה 77. שמעת: אתמול בחדשות , לא זוכרת בדיוק מה זה הייה כבר.. 78. רצית לשמוע: שיבטלו את כל הבגרויות בעע 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:אביב גפן 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: היהודים 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: היהודים 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: רוק עצמאות בראשון לציון... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: בדרך כלל זה להיפך אני רוצה ללכת ואף אחיד אחר לא רוצה חחח מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:לא יודעת לצייר 87. ציירו לך: לא ציירו לי אף פעם דמות מצויירת=( 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: סופרמן? חח 89. הצחיקה אותך:פיקאצ'ו? חחחח 90. ציטטת: לא ציטטי עדיין אף פעם דמות מצויירת מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ערסים לא מתנחלים לי בבית חחח 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אממממממממ פעם לבשתי חולצה ורודה וצחקו עליי חחח 93. הבטן שלך קרקרה: לפני שעה בערך 94. שמעת מוזיקה: עכשיו 95. ביקרת חבר:לפניי כמה ימים 96. חלמת חלום מוזר: היום, על המורה שלי לספרות של שנה שעברה חח, לא יודעת מה הקשר אלייה בכלל 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול בערב 99. החלפת גרביים: אתמול בערב 100. רצית ללכת לישון: לפני שעה... סורי שדילגתי על כמה שאלות חחח , אין לי כוח לענות על הכל, אני עצלנית=(

שוב?טוב נו..

1. שם:קרן/קטיה 2. מין:נקבה 3. גיל:14.5 4. מיקום:ירושלים 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?ביי (דו) מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אפאחד
7. זרק עליך משהו:אפאחד? 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):אפאחדדדדדד 9. צייר עליך משהו:אפאחד
10. תרם לך תשובה במבחן:אפאחד?אה לא, אולי הדר..חח לוזוכרת.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:שלשום עם תום, ידיד שלי
12. התנשקת:אוייש נו..
13. אכלת:בסלון 14. הלכת מכות:לא הולכת
15. הצטלמת:חחח לא סובלת להצטלם.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:של זמפירה
17. קנית:אמממ..דה דרקנס? 18. המלצת עליו:לוזוכרת.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):חח אני יודעת
אוסף נראה לי. 20. שברת:חס וחסה!!!! מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:עכשיו החלפתי
טרנינג וחולצה..חחח.. 22: הורדת (נו, פשטת?):חחחח..דגמ"ח כזה וחולצה כחולה. 23. קנית:פישששש..לוזוכרת..עוד מעט אבל קונה יפה כזאת עם שלדים
24: לווית מחבר:חחח לא עושה את זה
25. זרקת:חחח יותר מדי
מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:אמממ..אסטרונומיה 27. שהיה לך מבחן:גיאוגרפיה..חוזר
28. שעשית בו שיעורים(?):חחח אהבתי
אמממ..גיאוגרפיה? 29. שהברזת ממנו:חח בקושי מבריזה אז לוזוכרת.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:כולם!!!!בעיקר חשבון וגיאוגרפיה
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:חח אמא? 32: הרביץ לך:נו באמת..סבתא ניסתה
33. קנה לך מתנה:אבא- פירסינג
34. הכין לך אוכל:סבתא 35. ראה איתך סרט:
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:"מתמחים" 37. הקלטת: אין 38. רצית לראות ושכחת: לוזוכרת 39. נרדמת באמצע שלה:חח לוזוכרת.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:אני -רוצה- לסגור כי אני נזכרת שיש כזה דבר "המורדיכס"..
מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):חחחח מזג אויר ואטמוספירה
חח סתם סתם..אופנה? 42. התעצבנת על החברים בו: ירושלים! 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא עושה סקרים. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חח לוזוכרת.. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פירסינג וקעקועים. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: קבנוס ולחמניה
47. הקאת: חחחחחח
48. הזמנת במשלוח: חח ממתי אני מזמינה משלוח? 49. אכלת עם חבר:
אוכלת לבד.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחח מצה עם שוקולד
מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: אבא'לה
52. ניתקת לו/ ניתק לך: אני לאמא
53. התקשר אליך: פאפא
54: התקשרת אליו: פאפא
55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אמא כי התעצבנתי עליה
מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: גבההההה
57. החלפת: הא? 58. חיטאת: קספר הפירס בגבתי
59. רצית לעשות: רציתי בגבה- עשיתי..עכשיו רוצה טראגוס. 60: הגעיל אותך: בלאח..טבור
יש עוד כמה אבל.. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אמממ..לוזוכרת. 62. המליצו לך עליו: אני מוצאת אותם לבד
63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: נראה לי את של תום
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: חחחחחחחחחחחחחח 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):
מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לוזוכרת.. 67. ריגש אותך: לוזוכרת 68. הפחיד אותך: אמממ...לוזוכרת. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחח מה זה 69?אההההההה..חירמן אותי?!חחחחחחחחחחחח
70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא חושבת שיש.. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ולן (דינמו משו..חחחח..איזה הפרשות שיואו..)
72. עיצבן אותך: לוזוכרת 73. הבאת אותה בשיחת נפש: לוזוכרת.. 74. חלמת עליו: חחחחחח 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין כזה דבר, אבל יש גולשים שחשובים לי
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על תאומים שנהרגו בתאונה 77. שמעת: לא שומעת 78. רצית לשמוע: לא רוצה
79. שמעת והתבאסת מהן: יותר מדי.. 80. שמעת ושימחו אותך: לא נראה לי שהיו. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: רציתי ללכת אבל לא הרשו- מרוסיה באהבה.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: כנ"ל 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: כנ"ל 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: סיילם נראה לי.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:לא מציירת דמויות מצוירות 87. ציירו לך: לאאא מציירים לי..אני הציירת
88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: אין כזה.. 89. הצחיקה אותך: פלוטו..אני תמיד אוהבת אותו! 90. ציטטת: חחחחחחחחחח ממתי מצטטים דמויות מצוירות? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחחח תשאל אותם.. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: פרחות
לא זוכרת מתי.. 93. הבטן שלך קרקרה: כל הזמן
94. שמעת מוזיקה: תמיד
95. ביקרת חבר: חח לא מזמן לקחת ספר לימוד מחברה.. 96. חלמת חלום מוזר: תמיד? 97. צחצחת שיניים: בבוקר 98. התקלחת: לפני 10 דקות.. 99. החלפת גרביים: בבוקר? 100. רצית ללכת לישון: תמיד

v o d k a

New member
HERE IT GOES ../images/Emo172.gif

1.שם: ליזה... 2.מין: תלוי עם מי.. 3.גיל: קטינה 4.מיקום: רחוקה ממי שמעניין 5.סטרייט\גיי\ביי: סטרייטית... לרגע זה מי האדם האחרון ש: 6:שפך עליך שתיה: חחחחחח היום! ידיד של אימא שלי... 7.זרק עלייך משהו: אותו ידיד של אימא שלי...
8.גרם לך לעוף על משהו: על המיטה...
מה נסגר איתו... 9.צייר עלייך משהו: ידיד שלי באמצע שיעור- העביר עליו פס עם עט המניאק.. 10.תרם לך תשובה במבחן: חברתי המותק במבחן האחרון.. איפה בפעם האחרונה: 11.רבת עם מישהו: היום, בבית קפה... 12.התנשקת: באותו בית קפה ... אבל סתם שטחי...
13.אכלת: "יהודה אווזי" היום...
14.הלכת מכות: איפה? על המיטה שלי... 15.הצטלמת: בפורים... מה הדיסק האחרון ש: 16.שמעת: BEATLES 17.קנית: לא קונה... נותנים לי מתנות
18.המלצת עליו: PINK FLOYD- THE WALL 19.צרבת: אין לי צורב בכלל... 20.שברת: "ממנטו מורי" אביב גפן מה הבגד האחרון ש: 21.לבשת: חולצה שחורה 22.הורדת (נו, פשטת?): חולצה שחורה 23.קנית: חזייה 24. לווית מחבר: חולצת T 25.זרקת: שורטס קצרים שנקרע להם החוט מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: יסודות העיצוב 27.שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28.שעשית בו שיעורים: הממממממ.... תנ"ך 29.שהברזת ממנו: אנגלית 30.שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תעבורה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אימא שלי 32. הרביץ לך: חחחחחחחחחחח רק אימא שלי קרובה והיא מפחדת ממני 33.קנה לך מתנה: אימא... איזה נדוש... 34.הכין לך אוכל: תנחשו.... 35.ראה איתך סרט: אני לא מרשה לה לראות איתי סרטים... היא אוהבת דיבוב לרוסית ולי בא לרצוח את השמוקים האלה שמדובבים... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: פאנק'ד 37.הקלטת: כהייתי בת 6- בת הים הקטנה, מאז נדפקה ההקלטה 38.ראית לראות ושכחת: חברים 39. נרדמת באמצע שלה: חחחחחחחח אודטה... לא ידעתי איך להירדם וזה מה שעשה את העבודה 40.שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: המורדים מהו הפורום האחרון ש...: 41. תהית למה הוא הוקם: לא מכירה פורומים חוץ מזה 42.התעצבנת על החברים בו: הפורום הזה 43. חשבת שהסקר בו מטומטם: אין סקרים מטומטמים!! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: הפורום הזה- בד"כ זה של עומר
45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הקישור הזה שעומר שלח לי (חרשתי על עומר, הא?...
מהו המאכל האחרון ש...: 46. אכלת: צלעות כבש 47. הקאת: ווזקה, זה היה מזמן 48.הזמנת במשלוח: פיצה אלא מה.....
49. אכלת עם חבר: גלידה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: גלידה מי החבר הטלפוני האחרון ש...: 51. דיברת איתו: עם חברה שלי 52.ניתקת\ניתק לך: חברה אחרת 53.התקשר אליך: חברה שלי............. 54. התקשרת אליו: חברההההההההההה 55. ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עלייך: לא קורה מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: אין לי 57.החלפת: ------- 58. חיטאת: -------- 59.רצית לעשות: בלשון 60. הגעיל אותך: כל מה שקשור בפטמות... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: לא עשיתי את זה........ 62. המליצו לך עליו: זה לא נושאי השיחה שלנו 63.נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: WTF?! 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: זה יש לי! פעם באמצע שיעור תולדות האומנות גיליתי שיש איזו אחת בת 14 פוסטמה שכותבת על עצמה... לא מעניין בשיט! 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): WTF?!?! מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "יד רצחנית" סרט קווווווווורע 67. ריגש אותך: אמריקה איקס 68. הפחיד אותך: המממ.... "הציפורים" אלפרד היצ'קוק 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: אוי! יש מלא כאלו... הפורנו הישראלי "פאטמה ויוסוף" 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: אף אחד... אבל אם כבר אז "טרויה" מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: עומר! 72. עיצבן אותך:לא ניכנס לפרטים... 73. הבאת אותה בשיחת נפש: קיריל ועומר... 74. חלמת עליו: חחחחחחחחחחחח זה מצונזר 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אחותי הגולשת מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שהבגרות בתנ"ך תתקיים ב30 במאי 77. שמעת: ש"טרויה" הוא סרט בנזונה 78. רצית לשמוע: שביטלו את כיתה י"ב 79. שמעת והתבאסת מהן: שהגברות בתנ"ך ב30 במאי 80. שמעת ושימחו אותך: אויייייי לא יודעת מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: "זבוב הבארים" 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: גררררררר 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: ברר 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: כולן..... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הדורבנים מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: טוויטי 87. ציירו לך: סילבסטר 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: טום וג'רי 89. הצחיקה אותך: אלמר פאד 90. ציטטת: שרק (ממוחשבת) מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אצלי זה ערבים ערסים 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום... 93. הבטן שלך קרקרה: אהההממ.. לפני שלושה ימים 94. שמעת מוזיקה: אתמול 95. ביקרת חבר: לפני יומיייים 96. חלמת חלום מוזר: פאק!! כל יום! 97. צחצחת שיניים: לפני חמש דקות... 98. התקלחת: לפני 7 דקות... 99. החלפת גרביים: לא שמה גרביים מאז הקיץ... 100. רצית ללכת לישון: לפני חצה שעה, באמצע החומר לתנ"ך

למעלה