שוב?טוב נו..
1. שם:קרן/קטיה 2. מין:נקבה 3. גיל:14.5 4. מיקום:ירושלים 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?ביי (דו) מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אפאחד
7. זרק עליך משהו:אפאחד? 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):אפאחדדדדדד 9. צייר עליך משהו:אפאחד
10. תרם לך תשובה במבחן:אפאחד?אה לא, אולי הדר..חח לוזוכרת.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:שלשום עם תום, ידיד שלי
12. התנשקת:אוייש נו..
13. אכלת:בסלון 14. הלכת מכות:לא הולכת
15. הצטלמת:חחח לא סובלת להצטלם.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:של זמפירה
17. קנית:אמממ..דה דרקנס? 18. המלצת עליו:לוזוכרת.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):חח אני יודעת
אוסף נראה לי. 20. שברת:חס וחסה!!!! מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:עכשיו החלפתי
טרנינג וחולצה..חחח.. 22: הורדת (נו, פשטת?):חחחח..דגמ"ח כזה וחולצה כחולה. 23. קנית:פישששש..לוזוכרת..עוד מעט אבל קונה יפה כזאת עם שלדים
24: לווית מחבר:חחח לא עושה את זה
25. זרקת:חחח יותר מדי
מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:אמממ..אסטרונומיה 27. שהיה לך מבחן:גיאוגרפיה..חוזר
28. שעשית בו שיעורים(?):חחח אהבתי
אמממ..גיאוגרפיה? 29. שהברזת ממנו:חח בקושי מבריזה אז לוזוכרת.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:כולם!!!!בעיקר חשבון וגיאוגרפיה
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:חח אמא? 32: הרביץ לך:נו באמת..סבתא ניסתה
33. קנה לך מתנה:אבא- פירסינג
34. הכין לך אוכל:סבתא 35. ראה איתך סרט:
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:"מתמחים" 37. הקלטת: אין 38. רצית לראות ושכחת: לוזוכרת 39. נרדמת באמצע שלה:חח לוזוכרת.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:אני -רוצה- לסגור כי אני נזכרת שיש כזה דבר "המורדיכס"..
מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):חחחח מזג אויר ואטמוספירה
חח סתם סתם..אופנה? 42. התעצבנת על החברים בו: ירושלים! 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא עושה סקרים. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חח לוזוכרת.. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פירסינג וקעקועים. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: קבנוס ולחמניה
47. הקאת: חחחחחח
48. הזמנת במשלוח: חח ממתי אני מזמינה משלוח? 49. אכלת עם חבר:
אוכלת לבד.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחח מצה עם שוקולד
מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: אבא'לה
52. ניתקת לו/ ניתק לך: אני לאמא
53. התקשר אליך: פאפא
54: התקשרת אליו: פאפא
55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אמא כי התעצבנתי עליה
מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: גבההההה
57. החלפת: הא? 58. חיטאת: קספר הפירס בגבתי
59. רצית לעשות: רציתי בגבה- עשיתי..עכשיו רוצה טראגוס. 60: הגעיל אותך: בלאח..טבור
יש עוד כמה אבל.. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אמממ..לוזוכרת. 62. המליצו לך עליו: אני מוצאת אותם לבד
63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: נראה לי את של תום
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: חחחחחחחחחחחחחח 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):
מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לוזוכרת.. 67. ריגש אותך: לוזוכרת 68. הפחיד אותך: אמממ...לוזוכרת. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחח מה זה 69?אההההההה..חירמן אותי?!חחחחחחחחחחחח
70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא חושבת שיש.. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ולן (דינמו משו..חחחח..איזה הפרשות שיואו..)
72. עיצבן אותך: לוזוכרת 73. הבאת אותה בשיחת נפש: לוזוכרת.. 74. חלמת עליו: חחחחחח 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין כזה דבר, אבל יש גולשים שחשובים לי
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על תאומים שנהרגו בתאונה 77. שמעת: לא שומעת 78. רצית לשמוע: לא רוצה
79. שמעת והתבאסת מהן: יותר מדי.. 80. שמעת ושימחו אותך: לא נראה לי שהיו. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: רציתי ללכת אבל לא הרשו- מרוסיה באהבה.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: כנ"ל 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: כנ"ל 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: סיילם נראה לי.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:לא מציירת דמויות מצוירות 87. ציירו לך: לאאא מציירים לי..אני הציירת
88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: אין כזה.. 89. הצחיקה אותך: פלוטו..אני תמיד אוהבת אותו! 90. ציטטת: חחחחחחחחחח ממתי מצטטים דמויות מצוירות? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחחח תשאל אותם.. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: פרחות
לא זוכרת מתי.. 93. הבטן שלך קרקרה: כל הזמן
94. שמעת מוזיקה: תמיד
95. ביקרת חבר: חח לא מזמן לקחת ספר לימוד מחברה.. 96. חלמת חלום מוזר: תמיד? 97. צחצחת שיניים: בבוקר 98. התקלחת: לפני 10 דקות.. 99. החלפת גרביים: בבוקר? 100. רצית ללכת לישון: תמיד