בטח שמעתן/קראתן

אז תפסיקי לעבוד בדברים

כאלו , רוב האנשים שבאים לזונות אחו אנשים חולים אז מה אתן מצפות?

Ellianne

New member
את/ה באמת חושב/ת שהן שם מבחירה?

את רובן דחו ממעגל העבודה בגלל אפליה אז זה לא שיש להן הרבה ברירות. בכתבה אפילו כתוב שהטרנסית שנדקרה לא הצליחה למצוא עבודה אפילו בניקיון...

לא כל הטרנסיות היו גברים אקדמאיים עם עבודה מסודרת...

ואם היא שם מבחירה.. זה בסדר שתקעו לה סכין?

אולי בבית משפט יזכו את התוקף כי הוא תקע סכין במישהי.. שגם ככה עמדה באזור של זונות... אז היא דרשה את זה.

לא אשם ! אדוני השופט !

אתן יכולות לומר מה אתן

רוצות , אני נגד אלימות בכל דרך שהיא ,אבל גם נגד המקצוע הזה זה הדבר הכי משפיל שאשה יכולה לעשות ( וזה דעתי) אפשר להתפרנס גם בדרכים אחרות העניין שזה דרך קלה להרוויח וגם להנות תוך כדי

Ellianne

New member
קלה? מזה נראה לך? מור ויטל?

זה לא הנערות ליווי של מור ויטל שעושות מה שהן עושות מהנאה וכסף מטורף. מדובר פה בזונות רחוב שעובדות בתחנה המרכזית הישנה. תאמינ/י לי שאף אחת שם לא עושה כסף "קל" ובטח שלא נהנות מהמכות וההשפלות.

והן ניסו להתפרנס בדרכים אחרות אבל החברה השיפוטית לא איפשרה להן, אז הן פנו לזנות רחוב בלית ברירה.

מאוד מצער לשמוע

שזה המקצוע לנשים טראנסיות,ומבאס אותי אישית כל הסיפור הזה

את יודעת

אני זוכר שעבדתי בפלאפון והייתה שם טרנסית , לא כל החברה רעה יש המון שמקבלים את זה , ואני לא מבין ביטוח לאומי + עוד עבודה קטנה זה לא מספיק לשרוד? (ואני באמת לא יודע כמה ביטוח לאומי נותן) אבל לקבץ נדבות עדיף מאשר זנות (פחות משפיל) טוב עזבי אני לא יבין את זה אף פעם כך שלא יעזור כמה תסבירו לי אני פשוט רואה בכל האקט המיני סוג של נחיתות , זה מגיע אפילו מבחינתי השימוש בגוף הנשי לצורך מסחר -דוגמנות , סרטים כמו לדוגמא הסרט הזאב מוול סטריט לי זה עושה רע!!!

koantin

New member
אוקיי, הגיע הזמן שתדברי עם מי שיודעת משהו.

אני נגד זנות עוד מנעוריי. אני לא מדברת רק על השפלה וכדומה שזה עסק לאנשים שלא הושפלו מימיהם, אלא על הניצול, העבדות של זה, הפרת זכויות האדם הבוטה שבעיסוק הנ"ל.
ויצא אפילו לי לעבוד בשולי תעשיית המין, לא זנות אבל קרוב.
ולמה?

כי כשיצאתי מהארון בעבודה תקפו אותי פיזית, מינית, מילולית.
כשמצאתי עבודה חדשה וגם בה יצאתי מהארון, ההנהלה לחצה עלי ולבסוף פוטרתי בתואנות אחרות.
לא מצאתי עבודה חדשה, לא נימקו לי מדוע אבל לא צריך להסביר בפורום הזה אולי חוץ מלך, חשבון הבנק שהיה כמעט ריק בכל מקרה התרוקן ונאלצתי למצוא עבודה במהירות, עבודה שבה מה שיש לי בין הרגליים זה יתרון והסיבה להעסקתי(גם אם הייתי אישה ציס' היו לוקחים אותי, כמובן).

את, שלמיטב ידיעתי עדיין בארון, נשואה פלוס, חיה כגבר, עבודה מסודרת, פריוולגיות גבריות וכו', לא תביני מה המשמעויות וההשלכות השליליות של חיים כאישה(כן, גם כשעוברים 100% יש השלכות...הטרידו אותך מינית כבר?), או כאישה טרנסית.

לא הוטרדתי מינית אף פעם

כי אני נראה גבר גבוה ,חזק ומאיים ולכן לא יקרה דבר של התרדה
עבודה רגילה לא רצינית אני כל הזמן מחליט אני אדם שאוהב ריגושים ועבודה שמתחילה לשעמם אותי אני עוזב אותה ומחפש אחרת ,אני לא יודע איזה פריוולגיות את מדברת
אבל תדעי שאם יודעים מה את ומה את יכולה לתת אז ההתנהגיות יהיו לפי הם .כי שמעסיק צריך אותך הוא יתנהג יפה ולא יזלזל(יד לוחצת יד)
אני חושב שלא צריך להתפשר צריך לחפש ולחפש ובסוף מוצאים מה שמחפשים ,ולא ללכת אחרי הרוב המוחלט של הטרנסיות ,כי זה מוריד מכולן ויוצר דיעות קדומות ובכך יוצר גם בעיות נוספות כמו קשר אם גברים שכל כולו זה אקט מיני ולא יותר(לפעמים קורה במצב כזה של התאהבות אבל זה מעט,הדרך לדעתי זה להאמין בעצמך ולדעת שאת שווה משהו ולא סוג של חפץ

אני יגיד לך משהו יש לי חובות לא קטנים אבל לקום ולפתוח רגליים זה היה רק אחרי שקיבצתי נדבות מה שמה הדבר האחרון שהייתי עושה וגם לא
ובאמת אני לא יודע מה ההשלכות והאמת שזה מאוד מפחיד אותי
יום נעים אם תרצי לדבר בפרטי זה יהיה בסדר אשמח לשמוע ,לעזור וגם להעזר כי החיים שלי לא מי יודע מה!

koantin

New member
הרוב המוחלט של טרנסיות?

את מתכוונת למי שאת רואה באופן מוחצן שמפומפם לך שזוהי טרנסית? אז את לא מכירה טרנסיות מספיק באמת.

את לא יכולה לשפוט מישהי שנאלצת לעבוד בתחום שמסרבים לה עבודה, רודפים אותה בכל מקום, אין לה למי לפנות, ולרוב הדבר נעשה כשהיא עוד קטינה.
זה שיימינג ורדיפה של הקורבנות של תעשיית המין!
במקום למגר את התופעה בחינוך ורדיפה אחר המממנים של האונס השיטתי, דהיינו הלקוחות והסרסורים, הכי קל להפנות אצבע מאשימה לקורבנות שגם ככה נמצאות בתחתית ההיררכיה החברתית:
גם נשים, גם טרנסיות, גם זונות.
כי מי יעמוד לצידן, ואיזה כוח יש להן משל עצמן כשהמשטרה עצמה מלאה בלקוחות(ידידה סיפרה ששוטר עצר אותה בתואנות שווא כדי לסחוט ממנה "בילוי" חינם), טרנספוביה, שוביניזם, מיזוגניות ותרבות אונס?

ואלו פריוולגיות? בואי נתחיל מכך שלא הטרידו אותך מינית מעולם, בוודאי לא באלימות, ואת יכולה להסתובב חופשי ברחוב בכל שעה.
אני יודעת שקשה לך להבין שזכות בסיסית כזו היא פריווילגיה, אבל ככה זה נראה כשלגברים ומי שעוברים כגברים יש זכות לא להיות מותקפים ומוטרדים ולנשים אין.
די בסיסי, לא?
ואת יכולה לשאול את אשתך לגבי הביטחון שלה ברחוב...ובקרוב את הבנות אם יש, ההטרדות וההתקפות לא פוסחות גם עליהן(ותשמרי עליהן בשבע עיניים).

תראי זה שאני מביע את דעתי זה

לא במטרה לשפוט ,מה שציינתי קודם (אתמול)זה שהאנשים שהולכים לזונות הם לא אנשים בריאים ברובם (שתיינים ,חולים,סוטים,אלימים וכו..)
ולכן אם קורה מקרה כזה של אלימות נגד הזונה ולא משנה מאיזה כיוון היא (זה שלא לא בסדר זה ברוור!!)אבל הם צריכות לקחת את זה בחשבון
ולעשות את השיקול הנכון ,אני אישים לא אוהב תכיוון אבל זו דעתי(כמו שציינתי)
מלבד זה אני חושב שאשתי לא מקבלת התרדות כאלה למרות שאני יודע שהיא מפחדת לצאת בלילה לבד עכשיו אם אני יגיד שבגלל לבוש (הפירצה קוראת לגנב ולפעמים שיוצאים מן הכלל שגם בלי פירצה )אז גם על זה יהיה דיון אז בואי נעזוב כאילו לא אמרתי את זה -זה לא צריך להיות ולא משנה מה גורם לזה הטרדות מסוג זה לא צריכות להיות
ואת יודעת מה ה"פריוילגיות" שאזכרת באמת לא חשבתי בכיוון הזה לימדת אותי משהו (כמו הרבה פעמים קודמות לזה)
תודה לך על העצה בלשמור על בנותיי זה לכל החיים השמירה הזו,וחבל שאין גם לטרנסיות משהו שיגן עליהם
בכל אופן מאחל רק טוב
יום נעים

koantin

New member
מי שהולך לזונות זה כולם.

ילדי שמנת, ערסים מחוספסים, חרדים, חילונים, ערבים, יהודים.
ממש ממש לא אוכלוסיות "בעייתיות" חוץ מהעובדה שהם גברים שרגילים לראות באחרים כמוצרי צריכה, וזה חולי תרבותי כולל, ואת יודעת מה? זו הנורמה בארץ.

ואני לא סתם מדברת מסטטיסטיקה מרוחקת, אני יודעת מי הלקוחות אישית.

koantin

New member
כ-ו-ל-ם בעייתיים.

עצם העובדה שהם חושבים שמותר לקנות אנשים היא בעיה.

לגבי "בעייתיים" לטעמך, כל ילדון שמנת עדין נפש יכול להתגלות כפסיכופת סאדיסט חובב אונס...ונחשי מה, זנות זה אונס, אז כולם כאלו, שוב.

צופה121

New member
עולם גברי ארור

למעלה