בטח שמעתן/קראתן

lia89

New member
חייה האמיתיים של טרנסית

זה לא דנה אינטרנשיונל וניקה וכל סיפורי ההצלחה של התהליך, ואין מה לעשות, החברה שלנו לא יודעת בכלל במה החיים האלה כרוכים. החברים שלי מסביבי שהם כולם סטרייטים "נורמטיביים" לא מבינים בכלל עם מה אני מתמודדת ביום יום. אני יכולה לספר חלק קטן מהסיפור שלי, שללכת לחפש עבודה (ואני מדברת על העבודות הכי משפילות שיש - ניקיון, עובדת בסיעוד בבית אבות וכו') ושם עשו לי פרצופים, פתאום הם לא צריכים עובדים למרות שיש להם שלט "דרושים" ולמרות שהעובדות שם אמרו לי שצריכים עובדים. שאני לא ידבר על זה שעברתי אין סוף הטרדות מיניות ונסיונות אונס מהברוטליים ביותר שאני לא יודעת איך ניצלתי כל פעם. אלה החיים האמיתיים של רוב הטרנסיות. להגיד לך שהזנות לא קרצה לי? שלא יוצא לי לחשוב על זה על בסיס יום יומי שאולי שם אני יצליח? אני מחזיקה את עצמי בשיניים כדי לא "להתלכלך" מה שנקרא במקצוע הזה, ולנסות להתחמק מלהיכנס לשם, ולצערי רוב האנשים לא מבינים את החיים האלה. חברים שלי מסביבי קלטו רק אחרי שהם ראו במו עיניהם את הפרצופים שעושים לי מעסיקים, ואז פתאום הם הבינו על מה אני מדברת. אני מחכה ליום שתהיה מהפכה גדולה כמו שהיתה מהפכה עם ההומואים והלסביות, שדרך אגב, גם מהקהילה עצמה אני קיבלתי הקנטות, וגם מעסיקים שהם בקהילה דחו אותי, ותאמין לי שאני מאוד עוברת כאישה, אבל ברגע שאני פותחת את הפה והם מבינים מה עומד מולם, זה לא מעניין אותם שאני יכולה לעבוד יותר טוב מכל עובד אחר שיש להם כבר. אז אולי באמת צריך לעשות מהפיכה, והטרנסיות ידועות במהפכות כי הן לא רואות ממטר והן לא פחדניות, בדיוק כמו במהומות שהתחילו את מצעדי הגאווה, וכמו שיש ברוסיה כיום. מקווה שהיום הזה יגיע...

lia89

New member
תראה

כמישהי שכן מאמינה באלוהים, אני שאלתי "אלוהים למה בראת אותי ככה?" בגיל 15. תוך מעט זמן הבנתי שככה הוחלט, בטח שלא אני החלטתי אלא ככה החליטו בשבילי.
השאלה הבאה ששאלתי הייתה " עכשיו אני צריכה לבחור, האם אני בוחרת להוציא את הנשמה שלי מהכלא שנקרא -גוף של גבר- ולהיות אישה מאושרת, או שאני בוחרת להישאר בכלא ולהיות גבר מתוסכל ועצוב לכל ימי חייו".
בחרתי באופציה של לצאת מן הכלא, אבל אני יכולה להגיד לך שעד היום אני מדברת עם המוות כאילו הוא החבר הכי טוב שלי, אבל אני מחזיקה עדיין את הראש מעל המים כי אני כן מקדשת את החיים, כי אני כן מאמינה שיש סיבה שכל הדברים האלה קורים דווקא לי ולא לחברים שלי שמתמודדים עם לב שבור או עם חברה שמקרצצת להם וכד', ואני בתוכי צוחקת על "הבעיות" שלהם, כי אני יודעת ששעתיים הם לא יחזיקו מעמד אם הם ינעלו את הנעליים שאני נועלת כי הם אפילו לא מבינים שהתהליך הכי קשה בחייה של טרנסית הוא התהליך הנפשי, התהליך התעסוקתי, כי הניתוחים וכל מה שכרוך כבר בשינוי החיצוני זה פיס אוף קייק לעומת השאר. אם היום היה לי את הכסף כבר מזמן הייתי שוכבת על מיטת הניתוחים בלי להניד עפעף ובלי שרעד הכי קטן של פחד היה עובר בי. שלב הניתוחים זה המנוחה והנחלה שלי, אבל עד שאני יצליח למצוא עבודה טובה (ומבחינתי גם ניקיון וסיעוד זאת עבודה מבורכת היום) אני לא יכולה אפילו לתכנן את המנוחה והנחלה, אלא רק לקוות שזה יגיע.

יו איפה

New member

Ellianne

New member
איזה מזעזע זה

איזה רוע יש לאנשים, לפגוע ככה בטרנסיות חפות מפשע... איכס, גועל נפש...

אני לא מצליחה אפילו להבין את המניע לזה... כאילו מה היא כבר עשתה לו שזה הגיע לה?

אוף, מסכנה

"בשנתיים שאני בזנות עברתי ניסיון חטיפה ותקיפה ועכשיו ניסיון רצח...פתאום קפץ מהמושב האחורי אדם שהתחבא ברכב, לא הייתי מודעת שהוא נמצא ברכב. הוא תפס לי את הראש והתחיל להרביץ לי. לא ידעתי מה לעשות. הנהג נסע במהירות מטורפת לכיוון אחר. פתחתי את הדלת ורציתי לקפוץ מהרכב. לא היה אכפת לי למות. הגבר מהמושב האחורי דקר אותי בסכין בראש ודחף אותי החוצה. התגלגלתי מהרכב כשכולי עם חבלות..."

"כשהם כבר מתייחסים אלינו אז זה כדי להציק לנו. מגיעים שוטרים ומאירים עלינו בפנס בכוונה כשאנחנו עם לקוחות, פונים אלינו בכוונה בלשון זכר כדי להעליב אותנו"

"אני והחברות שלי עובדות בזנות מתוך הישרדות, אבל אנשים הופכים אותנו לקרקס אנושי. כל ערב אנשים מגיעים להרביץ לנו, להתעלל ולריב איתנו, והמשטרה לא מגנה עלינו. אנשים באים וזורקים עלינו זבל, חומצה, אקונומיקה, ביצים, משליכים עלינו בקבוקים ומרססים אותנו בגז מדמיע. כשאנחנו מתקשרות להזעיק את המשטרה הם לא באים. אם הם באים אז הם מסתלבטים עלינו ומזלזלים בתלונות האלה. אין לנו תחושה אמיתית שהמשטרה מחפה עלינו. אנחנו מדווחות למשטרה וכלום, אבל כלום לא נעשה. ההפך – זה רק מקצין"

"המקרה החמור הזה לא מפתיע אותי. כבר מהתקיפה החמורה האחרונה שאירעה בינואר 2014 של טרנסג'נדרית על ידי 11 חיילים אנחנו ממשיכים לשמוע על מקרים נוראיים אחרים שעולה מהם שזאת החוויה היומיומית של הטרנסג'נדריות. בחברה שערך הנשים באשר הן נשים הוא נמוך, אז הסיכוי שאישה טרנסג'נדרית תהיה חשופה לאלימות, התעמרות והטרדות הוא בלתי נמנע."

koantin

New member
לכן אני מדברת על מכת מנע.

במיוחד אלו שנתונות בהכי סיכון צריכות להתאגד ובמקום לברוח לתקוף בחזרה ולהגן אחת על השנייה.

ושני דברים שאני מציינת לסיום

1 . האלימות נגד טרנסיות - לא מגיעה להן.

אבל כדאי שגם בתוכן - הטרנסיות תמגרנה את האלימות , הגועל, והברוטליות אחת כנגד השניה . ואנחנו יודעים ויודעות שזה קיים.
(ונמאס מהתירוצים). כשיפסיקו להתנהג כמו פרחות-ערסיות ממוצעות - יהיה גם אפשר להתייחס יותר בכבוד.

2. לגבי זנות. יש ש"נכפות" לזה מכורח הצורך לכסף. כמו נשים סיס.
יש הרבה טרנסיות שמעדיפות לעבוד "בכל עבודה" ולא להיגרר לזנות.
ויש כאלה , שומו שמיים, שבוחרות את זה ואף נהנות מזה , לפחות זה מה שהן חושבות.
ואפילו , שוב, שומו שמיים, לחלק מהלקוחות , שחתיכים בעיניים (לפעמים מבני מיעוטים שונים) , אפילו מוכנים "לתת" בחינם. שלא תזדעזעו ותיפלו לי מהכיסא פה.

נאדה1

New member
יש גם נשים גנטיות

ש"נותנות בחינם" לכל מיני גברים.תראו באיזה חברה אתם חיים.
די להיות מתחסדים ולהיטפל דווקא לטרנסיות.
מיילי סיירוס שמתנדנדת בתחתונים על כדור ברזל מול כול העולם זה לא סוג מסויים של זנות ? ולא היא לא טרנסית.

נכון. זה מה שאמרתי. - נשים לפעמים נהנות מסקס

ומזמן תעשיית הסקס היא לא בכפייה.

ויש נשים שמופיעות בסרטי סקס גנגבנג עם חמישים גברים - ו- נהנות מזה.

וצריכות עוד זין ועוד זין.

אפשר אולי לנתח את זה פסיולוגיתו, ולומר שזה קשור לבעיות חוסר ביטחון, חוסר ,סיפוק, ועוד ועוד
(או שהן סתם אוהבות זין פשוט:)
אבל להגיד שהכל אונס וכו' ? נו באמת

נאדה1

New member
אני גם לא חושבת שזה

אונס.
יש בנות שנהנות לשכב עם הרבה בנים בדיוק כמו שיש בנים שנהנים לשכב עם הרבה בנות, זה לא שבנות עשויות מחומר אחר ואין להם חרמנות כלל יש ויש.
נמאס כבר שמציגים בנות כאילו הן עשויות מסוכר וכל היום משדלים אותן לעשות סקס הן ממש לא תמימות תאמינו לי.
בסופו של דבר יוצא קצת מצחיק שאומרים שבחורה שרוצה הרבה סקס עם המון גברים היא בעצם קורבן של אונס, במקום שאמור להיות הכי לא שופט מגדרית ואמור להיות הכי בעד שיוויון מגדרי.

למעלה