בטח שמעתן/קראתן

Ellianne

New member
לא פריווילגיה בכלל...

"אני נראה גבר גבוה ,חזק ומאיים ולכן לא יקרה דבר של התרדה"

אתה מזה לא בעמדה לשפוט טרנסיות אחרות ואת הבחירות שלהן.

לרובן אין אפילו למי ליפנות בשעת צרה. אין להן משפחה או שהמשפחה ניתקה קשר, הן מתמודדות לבד לגמרי עם העולם.

וככה סתם כדי להכניס אותך לפרופורציות- כל אותן הטרנסיות, אילמלא היו עושות שינוי/מעבר, ומחליטות לחיות את חייהן כגברים מן המניין (בדיוק כמוך), הן היו מבוססות בדיוק כמוך ואפילו יותר.

ממש חוכמה גדולה לשפוט טרנסיות שהלכו עם האמת שלהן כנגד כל הסיכויים ומצאו עצמן בשוליים, בזמן שאתה מתבצר בגוף שרירי וחסון כגבר סטרייט.

koantin

New member
ותמיד אפשר לעבור שינוי בגיל מבוגר...

לאחר שכל המתח של הצלחה בחיים, ילדים וכו' ירד מהפרק...ואז להרצות לנו כאילו הן יודעות עם מה אנחנו מתמודדות.

יש לנו שתיים כאלו ש"מייצגות" אותנו ב"חברה הגבוהה" בלי לדעת מה פירוש השינוי כשאינו מלווה בכסף ועוצמה חברתית מלכתחילה.

CHANEL88

New member
קוראים לזה "כרוניקה של קיום"

כלומר: נשים טרנסיות (בעיקר אלו שאינן "עוברות" במרחב הציבורי כנשים עם פרפורמנס בינארי) מופלות בקבלה לעבודה ובעבודה עצמה (תנאי עבודה ויוקרת עבודה ירודים, יחסים בין-אישיים קלוקלים בינן לבין 'עמיתיהן' ומנהליהן לעבודה, לחשושים מאחורי הגב ועוד), ועל כן ישנו "גורם דחף" לעיסוק בזנות כעיסוק שיש להן איזה שהוא יתרון על פני נשים סיסג'נדריות, או לפחות הן יכולות לעסוק בתחום זה באופן נרחב בהשוואה לתחומים\עיסוקים אחרים.

ניתן לומר, שהעיסוק של נשים טרנס* בזנות הוא סוג של אבולוציה שמסמנת את החלשים בשרשרת המזון האנושית, ולמעשה נשים אלו "פיתחו" כישורי הישרדות בעולם עיוור מבחינה מוסרית, כדי לא למות מחוסר כל. פשוט כך.

אבל, מכיוון שאיננו עוסקים ב"דרוויניזם חברתי" (שהוא עיוות של כוונתו המקורית של דארווין) אלא בסוגיה חברתית שהתנהלות הטבע אינה מעניינת אותנו, או איננו נותנים לה משקל מוסרי, הרי שהשארת אחד הגורמים החלשים ביותר בשרשת המזון האנושים, קרי נשים טרנס* במצבו הנחות, תחשב לפשע מוסרי חמור.

על כן, כל דחיקת האשמה מה"מדרג החברתי" המנצל והמחליש בתואנה ש"נשים טרנס* בחרו בתחום הזנות ואין להן להלין אלא על עצמן כמוה כהאשמת נפגעות אונס שהן "נהנו" מכך. כבר היה לנו שופט בדימוס שהתבטא כך בנוגע לנאנסת ומצא עצמו מותקף מכל עבר.
שואלת אני את עצמי: מדוע עם נשים טרנס* הדבר אינו דומה? למה בנוגע לאונס יש קונצנזוס אך בנוגע לעיסוק כפוי של נשים טרנס* בזנות אין קונצנזוס האומר שהן קורבנות של הנסיבות?

לכן, כשאני אומרת שמדובר ב"כרוניקה של קיום", בדיוק לזה אני מתכוונת: נשים טרנס, החלשות כתוצאה מ"ראי החברה" אותן נופלות לבור הזנות שהחברה ה"נאורה" כרתה להן.

טוב, לא שכנעתם אותי

אני עכשיו לא חושב שזה טוב לעבוד בזה אבל יותר מבין שאין להן ברירה
חבל שזה התרבות שאנו חיים חוסר רגישות ,קבלה השונה ודריכה על החלש

דרך אגב אליאן אני יודע ומבין

בכל החרא הזה שנקרא טרנסית
ואת יודעת מה 5 שנים מספיק בשביל להבין כמה צער יש בעולם אני לא מתעלם מהסבל
שכל אחת חובה וזה מצער אותי כל סיפור וסיפור שאני קורא בפורום ובכלל
אני לא מגן על אף אחת בכיון הזה ולא נותן דחיפה לאף אחת לעשות את זה
אם את חושבת שאת מגנה עליהן אז תדעי שאין לך ממי אני מבין אותן יותר ממך
יום נעים

Ellianne

New member
אני כתבתי שאני מגנה עליהן?

ולמה אתה עושה מזה תחרות ״מי מבין אותן יותר״? אני לא כתבתי שאני מבינה אותן יותר או פחות ממך.

פשוט לא חושבת שזה נכון לשפוט/לבקר את ההחלטות שלהן.

koantin

New member
במה לא שכנענו אותך? שזנות זה סבבה?

כי זו לא הייתה הנקודה. הנקודה הייתה בכלל שאין לעשות שיימינג, ושיפוט לאלו שנאלצות לעבוד בתחום, כי הן *נאלצות*.
המלחמה צריכה להגיע מחיסול הסיבות שהן נאלצות לעבוד שם, דהיינו האפליה והרדיפה.

לא שכנעו אותי שזו הדרך

היחידה !! טרנסית =תיהי זונה יש המון דרכים להתפרנס !!

ואף אחד לא שפט

אף אחד , רק אמרתי שזה שעשו לה מה שעשו זה לא בגלל שהיא טרנסית אלה בגלל שהיא זונה , ולזונות הולכים אנשים ״נחמדים״

Ellianne

New member
לא נכון

עשו לה את זה בגלל שידעו שהיא טרנסית, לא בגלל שהיא זונה. אם היו רוצים להתנכל לה כזונה, היו אונסים אותה או כל אקט מיני מגונה אחר. דקירה היא אקט של שנאה טהורה. מכלל הזונות, טרנסית הן בין היחידות שנרצחות ונדקרות.

הקהילה הטרנסית היא הקהילה הכי נרדפת. טרנסיות שעובדות בזנות יותר חשופות לרדיפה ולטרנספוביה, אבל שוב, אין להן ברירה.

ומה בעינך ״למצוא עבודה אחרת״?

koantin

New member
כנראה ללכת להייטק, כי כולנו הייטקיסטיות...

ולא רק זה, את כולנו יקבלו בברכה. אז הנה הטרנסיות בעלות ההכשרה...

אז...אקסית שלי, אישה טרנסית בעצמה, עובדת בסוג של הייטק(טכנאית יותר) וסופגת עדיין טרנספוביה מחבריה לעבודה. בנוסף, כשהיינו ביחד בדיוק מישהו התחיל להטריד אותה ולעשות לה סטוקינג, וזה היה למיטב זכרוני מישהו ממתחם ההייטק בו היא עובדת.

חברה שעבדה כס.מנהלת סניף ברשת מחשבים גדולה הוטרדה ע"י המנהל שלה בצורה טרנספובית, ניסו להעליל עליה בהטרדה מינית(כשההפך נכון, וכל מי שמכיר אותה יודע שביישנית כמוה לא תצליח להטריד מינית גם אם תנסה) והעניין נסגר רק לאחר שהתערבו משפטית לטובתה(עדיין העבירו אותה סניף מהטרנספובים שם, ואני מקווה שבסניף החדש יהיה בסדר, אי אפשר לדעת).

שותפה שלי, לא בחורה טיפשה בכלל ועם עבר בשירות לקוחות, ניסתה להתקבל למקום העבודה שלי. רק מה? היא פחות "עוברת" ממני, והפלא ופלא לא קיבלו אותה אחרי שחקרו אותה עם שאלות הזויות ובלתי קשורות על המשפחה שלה. אגב, התלוננתי באופן בלתי רשמי בפני המנהלים שלי לגבי זה, אבל אין מה לעשות כבר.

ואלו הדוגמאות שאני מכירה אישית.

אורלד את יודעת

שזה מזה מצחיק כי רוב הטרנסיות שאני מכיר אין למדו מקצועות כמו תכנה הנדסה וכאלה אולי הייטק =טראנס חחחחח ??

koantin

New member
יש כאלו ויש כאלו...או שאת מהרקע ולכן מכירה

יותר כאלו.

אני מניחה שאת לא באמת בקשר עם כל אלו שנאלצות למכור את גופן, שלחלקן אולי יש הכשרה, או שהועפו מהבית בגיל צעיר ולא יכלו לרכוש הכשרה.

שותפה שלי למשל הועפה מביתה בתחילת גיל ההתבגרות, אם אני זוכרת נכונה. זה מקשה על רכישת מקצוע באופן מסודר.

koantin

New member
ידידה שעסקה(?) בתחום משנותיה כקטינה...

לומדת עכשיו במוסד אקדמאי, יש לה ראש על הכתפיים וגם היא נאלצה לתמוך בעצמה בדרך היחידה שניתנה לה.

וראיתי אותה לפני כשנתיים כמה ימים אחרי שלקוח תקף אותה, כולה סימנים כחולים וסגולים, וניצלה רק כי הצליחה להגן על עצמה באמצעות סלע.
יש לה טראומה מזה, לכולן יש טראומות.

היא לא "בחרה" בעיסוק הזה, הוא נכפה עליה, ואני שמחה שהיא, בניגוד להרבה אחרות, מצליחה לצאת ממנו.
למרות שהמציאות העגומה אומרת שגם לאחר שתרכוש השכלה גבוהה לא מובטח שתהיה לה פרנסה רק כי היא טרנסית.

koantin

New member
ושוב, מי ניסה לשכנע אותך שזו הדרך?

אני טרנסית ואני לא מתפרנסת מזה כבר, עכשיו כשכן יש לי תעסוקה אמיתית.

יש טרנסיות שנקלעות למצוקה תעסוקתית וזו הדרך היחידה שלהן להתפרנס. אני לא מביהנ איך את מסוגלת להבין מכך שקבענו שטרנסית=תעבדי בזנות.

גם בראיונות עימן זו שנדקרה מציינת שאפילו בניקיון, העבודה הכי משפילה חוץ מזנות, עבודה שנותנים לכולם ואינה דורשת כישורים, לא נתנו לה לעסוק.
די להאשמות!

מה שאתן אומרות מזה מפחיד אותי!

השאלה המתבקשת אם כל זה שווה את זה או שעדיף להשאר אם הדיכאונון? שהאמת שזה נראה פחות מפחיד

למעלה