בטיסה לפני שבועיים קראתי ב"מנטה"

בטיסה לפני שבועיים קראתי ב"מנטה"

כתבה על אסקסואלים ולומר לכם את האמת חשתי שעולמי חרב!!! אני נשואה 9 שנים ואמא לשניים. אני חושבת שאפשר לספור על 2 ידיים כמה פעמים היה סקס בבית הזה. כל הזמן היו לו תירוצים מפה ועד להודעה חדשה. וכל הזמן האמנתי לו שבסוף יהיה בסדר. ואז קראתי את הכתבה. אף פעם אין לו חשק. תמיד אני צריכה להתחנן בשביל סקס. אני שוכבת לילות שלמים עירומה לידו וזה לא עושה לו כלום!!! נתתי לו לקרוא את הכתבה וביקשתי לדעת אם הוא כזה...הוא טוען שלא. איך אני יכולה לדעת אם הוא אסקסואל או לא????????????? לתשובתכם אודה מאד. כי אם זה תלוי בי, אני ממש לא יכולה להמשיך ככה ואני מוכנה לפרק את החבילה עם כל הכאב (אני מאד אוהבת אותו אבל בו זמנית מאד מאד מאד לא מסופקת ומתוסכלת מזה). שתבינו אני מוכנה לסקס כל לילה והוא "נשבר" אחת לחודש............

korpiklaani

New member
לאיזו תגובה את מצפה מאיתנו?

תלכו יחד ליעוץ אצל מומחה מקצועי בתחום ובפעם הבאה לפני שאת עושה עם מישהו 2 ילדים, תבדקי עם מי את עושה אותם <או שזה ממש מאוחר לומר דבר כזה>

למה העויינות הזו???????

ואם הייתי בכלל מודעת למושג הזה לפני שהתחתנתי אולי הייתי בודקת את זה. אלא שכמו שאמרתי קראתי על זה בטיסה לפני כשבועיים. ואיתך ממש לא בא לי להמשיך לדבר אז ברשותך אני אמשיך את הדו שיח עם זה שכתב אחריך. יום טוב גם לך

korpiklaani

New member
בגלל סימני השאלה שלך

חוץ מזה - זה באמת לא אחראי במיוחד להביא ילדים עם אדם שיש לך בעיות איתו, בעיות לא נפתרות מהאויר. והילדים זה הדבר הראשון שנפגע. יום טוב....

אין בעיה שיעשו ילדים

ואולי אנחנו יכולים לתת חוות דעת נוספת טובה, כי אנחנו מכירים את הא-מיניות בעצמנו.

korpiklaani

New member
ואח"כ יתגרשו?

כי מאוד קשה לה לחיות עם אדם שלא מעוניין לשכב איתה? כל ההשלכות האלה נופלות על הילדים ולפי מה שהיא מספרת -הם עדיין צעירים מאוד... אני לא רואה בזה כזאת אחריות להתחתן עם אדם שמלכתחילה יש איתו בעיות- נישואים לא הופכות פתאום את האדם לאחר והבעיה יכולה רק להחמיר..

p019

New member
מה עם המצברוח התוקפני הזה

המלחמה נגמרה. יש ארבה סיבות ביגללן נישואים נחשלים. אני לא יחולה להבין למה מין צריך להיות כזה עיניין, אבל ככה זה לאנשים מיניים.

korpiklaani

New member
זו לא תוקפנות

אני לא יודע איך את קוראת את זה.. אני חושב שכל זוג ולא משנה מה הסיבה שיכולה להרוס נישואים שקודם יהיו יותר אחראים, יבדקו אם מתאים להם בכלל "החבילה" הזו שהם נמצאים בה ורק אח"כ יביאו ילדים -בכדי למנוע צער כזה- זה כבר לא הם , זה כבר ילדים בתמונה. יש המון ילדים מאוד עצובים והרוסים בגלל שהם ממשפחות הרוסות. נכון, לא תמיד אפשר למנוע, אבל פה זה נשמע סיפור לגמרי לא אחראי וסליחה הבעתי דעה - אתם יכולים גם למחוק אותה אם היא מפריעה לכם
חוץ מזה אם מין כזה חשוב לה, אז היא הייתה צריכה לקחת בחשבון שהוא לא אדם מיני במיוחד <הרי ככה זה היה מלכתחילה>

p019

New member
אני חושבת שזה קצת מוגזם

להביע דעה על זוג ששמעת כל כך מעט עליהם. זה הכל.

korpiklaani

New member
אוףף אני לא רוצה לריב איתך../images/Emo10.gif

דעתך שזה מוגזם - סבבה אני אדם קיצוני , אבל לפחות חי טוב מאוד לא חושב לגרום לך לחשוב כמוני, אבל ביססתי את מה שאמרתי קודם כל בשביל הילדים <אם כי כפי שנאמר הנזק כבר נעשה ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה> ועל מה כן התבססתי מהמעט שסופר כאן: "אני נשואה 9 שנים ואמא לשניים. אני חושבת שאפשר לספור על 2 ידיים כמה פעמים היה סקס בבית הזה. כל הזמן היו לו תירוצים מפה ועד להודעה חדשה. וכל הזמן האמנתי לו שבסוף יהיה בסדר" -למרות שהיה בעיה היא המשיכה להיות איתו ועשתה לא פחות ולא יותר 2 ילדים איתו. תוצאה של הבלגה מצידה : "אני ממש לא יכולה להמשיך ככה ואני מוכנה לפרק את החבילה עם כל הכאב (אני מאד אוהבת אותו אבל בו זמנית מאד מאד מאד לא מסופקת ומתוסכלת מזה). שתבינו אני מוכנה לסקס כל לילה והוא "נשבר" אחת לחודש" ועל זה הגבתי - לדעתי לא אחראי וזה צובט את הלב לשמוע 2 ילדים קטנים שיסבלו מטעויות של 2 ההורים יחד. מוגזם? שיהיה... את לא חייבת להסכים, אבל אסור לך לסקול אותי באבנים

p019

New member
ממש לא הבנת את הנימה שלי

יכול להיות שזו פשוט התקופה שאני עוברת, אבל נראה לי שאתה מתרגש יותר מידי. אני ממש לא סקלתי אותך באבנים. להפך. נשמע לי כאילו אתה מתרגש יותר מידי. שוב, יכול להיות שזו אני ולא אתה. יש לי מספיק בלגן מיסביב שאני מעדיפה התבטויות פחות חריפות.

korpiklaani

New member
אני מצטער לשמוע

אני מקווה שהתקופה הלא נחמדה הזו תעבור לך מהר ואת מוזמנת לשתף אם בא לך
והסברתי את עצמי שוב ושוב לא מתוך התרגשות ,אלא בשביל לנסות להסביר למה הגבתי כמו שהגבתי <מתוך איכפתיות לילדים שלהם> אני נשבע שאני לא תוקפן, אולי לא מתבטא נכון- זה כן
חוץ מזה באינטרנט הרבה פעמים קוראים בנימות שלא התכוונו להם מלכתחילה אלה אחד החסרונות של הכתיבה בשיטה זו. תרגישי טוב!

יעלי007

New member
מה הטעם עכשיו לתקוף אותה??

היא עשתה טעות - כמו כולנו ועכשיו יש לה בעיה. אז אולי לייעץ לה וזהו? אני חושבת שאם באמת הוא אסקסואל ואת רוצה מין ואין התאמה פה וניסתם יעוץ זוגי אז אין טעם להמשיך עם כל הכאב לך לו ולילדים כמובן, עדיף שהם יגדלו בבית עם אמא מסופקת ומאושרת מאשר בבית עם הורים מתוסכלים. זה רק יחמיר משנה לשנה ויזיק לילדים. היום מלא אנשים מתגרשים לצערנו, הילדים יתגברו על זה. תחפשי יעוץ איך לעזור לילדים להתמודד עם גרושים. אל תשארי במערכת יחסים כזו. זאת דעתי.

יעלי007

New member
אם אין התאמה מינית אז בהחלט!

חוסר התאמה מינית ברורה בין בני הזוג תביא לתסכול ועימותים. אם אין התאמה אז המערכת יחסים לא תצליח לעולם. התוצאה תהיי מרמור מצד אחד בני הזוג או בגידה.

korpiklaani

New member
נו עם עולם כזה לא פלא מלא

שקרים , בגידות, גירושים, ילדים עצובים מאוד, התאבדויות, התדרדרות לסמים וכו' כל כך שיטחי- להרוס הכל שהקשר טוב, דווקא אחרי שקראתי את התגובות האחרונות של הבחורה המדוברת כאן התחלתי לחבב אותה... מה שלא יהיה - לא אני ולא את נחליט במקומה מה לעשות היא בקשר טוב עם בעלה ,יש לי הרגשה שעכשיו שיש לה מושג מה לבדוק , היא תמצא איתו את השפה המשותפת- הרי יש בנהם תיקשורת טובה

אליELI1

New member
התגובה שלך ילדותית

זה מסוג התגובות שמחריפות את חוסר התקשורת וההבנה כלפי הא-מיניים.

Limbonic Art

New member
התגובה לא הייתה ילדותית

כי אם כבר חסרת הבנה ... למרות שהוא צודק לגמרי.

avi1283

New member
היי

איך זה היה בתחילת הקשר? אם בעבר כן היה טוב אז אולי זה רק דעיכה טבעית של השגרה וצריך ליצור את החשק מחדש. בעיקרון אי אפשר לדעת אם הוא א-מיני או לא, אם הוא אומר שלא אז כרגע אין סיבה לא להאמין לו. לדעתי כדאי לך לשכנע אותו ללכת לטיפול זוגי/מיני ביחד, לא בקטע של איומים לעזוב אותו אלא תסבירי לו שזה מאוד חשוב לך ואת רוצה שהקשר בינכם יהיה טוב.

למעלה