בטיסה לפני שבועיים קראתי ב"מנטה"

כתבת מאד יפה, ואני אנסה לשכנע אותו

לקרוא את השרשור הזה (האמת, את חלקו השני...) אני לא בטוחה שהוא יסכים. הבעיה איתו שהוא די "מרובע" בנושא. לי יש 2 חברים טובים הומואים וקשה לו עם זה. הוא משתדל לקבל את השונה וקצת קשה לו. וזו בדיוק הבעיה שלי , שגם אם הוא אסקסואל אני בטוחה שהוא אף פעם לא "יודה" בזה.

gabriel1349

New member
ביננו מה יתן לך אם הוא יודה?

תתייחסי אל זה כאל בעיה, כל כל עוד את איתו ושום דבר לא משתנה- שנכם בבעיה ומכאן והלאה אתם צריכים לראות לאן הקשר ממשיך ובאיזו דרך, כלומר לדעת מהיכן זה נובע ואיך להתגבר על זה. אולי עצם זה שהוא מרובע היא הבעיה (אולי הוא מתייחס למין בצורה פרימיטיבית). אם כל כך קשה לו לקבל את השונה , מסתבר שהוא גם נחשב לשונה מרוב האוכלוסיה- אם הוא אינו מעוניין במין מסיבה זו או אחרת.

מה שזה ייתן לי זה שאני אדע מול מה א

אני עומדת. אני מאד מאד מעיקה עליו בנושא כי אני מוכנה ומזומנה לכל לילה..והוא בשלו. אם אני אדע בוודאות שהוא אסקסואל אז אני אצטרך להחליט לאן פנינו מועדות. ואולי גם יפסיק להציק לו ולהאמין לכל התירוצים שלו (שאגב יוצאים אמיתיים..) אם הוא כזה ואני אחליט שאני מקבלת את זה כי באמת אני מאד מאד אוהבת אותו אני אצטרך למצוא לי תחליפים או לפרק את החבילה (מה שכרגע אני לא ממש רוצה)

p019

New member
הרשי לי רק לציין

שגם אם הוא א-מיני, סביר להניח שבדיוק כמוך וכמוני וארבה אנשים כאן, הוא לא שמע על המושג קודם. כשאני שמעתי על המושג וקראתי עליו זה התעים לי לחלוטין ומיד ידעתי שזו אני. אולי כדי לנסות לשכנע אותו לקרוא קצת על הנושא ואז הוא יוכל להחליט בעצמו אם הוא כזה או לא. ואני מסכימה איתך שכדי לדעת, בעיקר כיוון שאם הבעיה היא לא זאת - אולי זו בעיה שניתנת לפיתרון.

קודם כל תנחומיי

את באמת נמצאת במצב של מצוקה וזה לא פייר להעביר עלייך ביקורת. אבל מה שאנשים ניסו להגיד לך פה זה שאם במשך תשע שנים היתה בעיה, אז יכולת לנסות לטפל בה גם בלי להכיר את המושג א מיניות. נכון שלפעמים הגדרות פותחות את העיניים אבל נראה שהתעלמת מהבעיה הרבה זמן. דבר שני שחשוב לומר זה שלמרות שאת אומרת שיש לך זוגיות טובה זה קצת מוזר שאת מנסה לבקש מאנשים זרים את התשובה במקום מבעלך. טיפול. טיפול ושוב טיפול. תסבירי לו שזה חשוב לך ועשוי לקבוע את גורל יחסיכם, זו בעיה שמחכה כבר תשע שנים לפתרון, ואם הכתבה היתה זו שגרמה לך להחליט שצריך לפתור אותה, אז אל תוותרי. מגיע לך להיות מאושרת בכל המובנים.

למעלה