תשובות לחוקרת../images/Emo24.gif
בחרתי בניק הזה מפני שכשהייתי קטנה טענו שאני מופרעת כמו אינדיאנית ולילי נמר היתה אינדיאנית בפיטר פן- וגם מפני שיש לי קעקוע של שני נמרים- או יותר נכון טיגריסים קטנטנים.. וואווו (אמורה להיות נהמה של נמר...חחח)
אני גולשת גם בפורום אומנות שימושית, מנהלת את פורום אופנה ומידי פעם נכנסת פה ושם לכל מיני פורומים קטנטנים- כמו שאלה קטנה, חוקרים וחקירות וכאלה... לפי מידת הצורך...
כחול- לא אוהבת יותר מידי צהוב- זה עושה אותי חיוורת בבגדים ולכחול יש תחושה של אין סוף- ים, שמיים,
אתמול בלילה צחקתי בפעם האחרונה- יש לי כלבלב חדש בנוסף לכלבת הצ'יוואווה שלי |צ'ופצ'יק שמה) והוא בן 3 חודשים (ג'ואי שמו) והוא ציוואווה מעורב עם טריאר- שנראה כמו טוטו של דורותי.. ואתמול הוא חשב שהוא גבר ונבח על הקטנה והתחיל לקפץ על המיטה קדימה ואחורה ואז הוא נבח ונעלם....מה שקרה זה שהוא נפל למטה מהמיטה כי הוא קפץ בלי לשים לב ונראה לי שהוא היה הכי מותע מזה מכולנו.. צחקנו עליו שעה..
אני מתחברת בעיקרון לרוב סוגי האנשים יש לי בעיה עם בעלי גאווה או התנשאות, למרות שגם אליהם אני מתחברת אבל הפוך- על הצד הלא טוב שלי... גדלתי באילת ככה שפרחות וערסים, עבריינים וחנונים זה החב'רה שגדלתי איתם, ועכשיו חברי הטובים הם בעיקר אנשים מתחום האומנות או חברי ילדות שאנו יחד שנים.
בעיקרון במסיבה השנתית של טקס תפוח הזהב נפגשתי עם רבים ממנהלי הפורומים, וכן עשיתי מפגש לפורום אופנה בו ראיתי עד כמה צוציקיות הבננות שאיתי בפורום (גילאי 12 וכיו'...) ומעבר לכך מי שהכניס אותי לתפוז הוא החבר הכי טוב שלי שחי עכשיו בחול ואז ניהל פורום ושכנע אותי להתמכר לתופעה...יש לי גם את רזניק- מנהל פורום שאלה קטנה שנפגשנו באינטרנט וכשראינו אחד את השני בטקס של תפוז מאז הפכנו חברים טובים...
נהניתי מאוד אשמח לעוד שאלות... ואל תפחדו לשאול שאלות אישיות עד כאב.. אני עברתי הרבה בחיים ואין לי בעיה לשוחח על דברים שעברתי, כי התגברתי עליהם בטיפול...
לינוי