בטיפול עם לילי נמר
הנחקרת שלנו

בטיפול עם לילי נמר../images/Emo41.gif הנחקרת שלנו

מוזמנים לשרשר במשך היומיים הבאים שאלות ללילי נמר- בכל התחומים.. היא כרגע אצלנו על הספה
שאלות ללילי.. מתחילה
למה בחרת בניק הזה?
האם גולשת בעוד פורומים/קומונות.. אם כן איזה?
צהוב או כחול?
מתי צחקת בפעם האחרונה?
לאיזה סוג של אנשים את מתחברת?
האם נפגשת, שקלת להפגש עם אנשים מהמדייה??

תשובות לחוקרת../images/Emo24.gif

בחרתי בניק הזה מפני שכשהייתי קטנה טענו שאני מופרעת כמו אינדיאנית ולילי נמר היתה אינדיאנית בפיטר פן- וגם מפני שיש לי קעקוע של שני נמרים- או יותר נכון טיגריסים קטנטנים.. וואווו (אמורה להיות נהמה של נמר...חחח)
אני גולשת גם בפורום אומנות שימושית, מנהלת את פורום אופנה ומידי פעם נכנסת פה ושם לכל מיני פורומים קטנטנים- כמו שאלה קטנה, חוקרים וחקירות וכאלה... לפי מידת הצורך...
כחול- לא אוהבת יותר מידי צהוב- זה עושה אותי חיוורת בבגדים ולכחול יש תחושה של אין סוף- ים, שמיים,
אתמול בלילה צחקתי בפעם האחרונה- יש לי כלבלב חדש בנוסף לכלבת הצ'יוואווה שלי |צ'ופצ'יק שמה) והוא בן 3 חודשים (ג'ואי שמו) והוא ציוואווה מעורב עם טריאר- שנראה כמו טוטו של דורותי.. ואתמול הוא חשב שהוא גבר ונבח על הקטנה והתחיל לקפץ על המיטה קדימה ואחורה ואז הוא נבח ונעלם....מה שקרה זה שהוא נפל למטה מהמיטה כי הוא קפץ בלי לשים לב ונראה לי שהוא היה הכי מותע מזה מכולנו.. צחקנו עליו שעה..
אני מתחברת בעיקרון לרוב סוגי האנשים יש לי בעיה עם בעלי גאווה או התנשאות, למרות שגם אליהם אני מתחברת אבל הפוך- על הצד הלא טוב שלי... גדלתי באילת ככה שפרחות וערסים, עבריינים וחנונים זה החב'רה שגדלתי איתם, ועכשיו חברי הטובים הם בעיקר אנשים מתחום האומנות או חברי ילדות שאנו יחד שנים.
בעיקרון במסיבה השנתית של טקס תפוח הזהב נפגשתי עם רבים ממנהלי הפורומים, וכן עשיתי מפגש לפורום אופנה בו ראיתי עד כמה צוציקיות הבננות שאיתי בפורום (גילאי 12 וכיו'...) ומעבר לכך מי שהכניס אותי לתפוז הוא החבר הכי טוב שלי שחי עכשיו בחול ואז ניהל פורום ושכנע אותי להתמכר לתופעה...יש לי גם את רזניק- מנהל פורום שאלה קטנה שנפגשנו באינטרנט וכשראינו אחד את השני בטקס של תפוז מאז הפכנו חברים טובים...
נהניתי מאוד אשמח לעוד שאלות... ואל תפחדו לשאול שאלות אישיות עד כאב.. אני עברתי הרבה בחיים ואין לי בעיה לשוחח על דברים שעברתי, כי התגברתי עליהם בטיפול...
לינוי

יו

פיספסתי אותך בטקס תפוח הזהב. אפילו הייתי על הבמה :) הפורום השני שאני מנהלת זכה בפרס ראשון.. שנה הבא
עוד קצת שאלות.. <כולם נרדמו כאן???>
יוצאת כרגע עם מישהו?
מה התובנה הכי כואבת שנגעת אליה לגבי עצמך?
מה היית רוצה שישאלו אותך?
על מה לא היית עונה?

איזה פורום נוסף את מנהלת?!

אני יוצאת עם עופר כבר שנה ב6/9 אנחנו חוגגים בלונה פארק ואחכ' במסעדת בשרים חדשה במתחם סינמה סיטי... כי אנחנו כאלה מוטרפים- הייתה לנו אהבה ממבט ראשון- הוא היה הבן של הבוס שלי - עכשיו פשוט אביו אינו הבוס שלי יותר..חחח
, ואנחנו גרים יחד כבר 11 חודשים- עברנו לגור יחד אחרי חודש של היכרות ומאז שיצאנו בפעם הראשונה לא נפרדנו חוץ מפעם אחת בה נסעתי לאילת לפסח- ולא התראינו יומיים...
התובנה הכי כואבת שהגעתי אליה לגבי עצמי היא שאני לא אוכל לשנות את העולם ולחנך אנשים לראות את הדברים כפי שהם... עד לפני בערך חודש חשבתי שאוכל ללמד אנשים מסביבי קצת מחכמת החיים שלי- שיבינו שאפשר לשנות דברים, אבל לא כך ולא רק זה גם אני יצאתי לא בסדר כי אמרתי מה אני חושבת, ואת האמת הכואבת בפומבי... (זה היה בעבודה שהשקעתי בה כבר יותר משהשקעתי בחבר שלי ולא העריכו שם כלום).... אז עכשיו אני מובטלת כי מקום עבודה כזה לא מתאים לאדם כמוני... ולא סתם אני הולכת להיות מורה בישראל- אבל לתחום העיצוב...
שאלות אישיות בחופשי.... למה טי]ול מה טוב ומה רע... הכל אין לי בעיה עם שום שאלה
לא הייתי עונה מפני שחבר שלי סביר להניח יקרא את זה והוא לא ממש אוהב שאני משוחחת על עיניין הגברים שהיו בחיי (מבחינת מספרם)
לינוי

אוהבת את התשובות שלך../images/Emo24.gif

שאלות לגביי.. תחכי :) שיחקרו אותי.. מפנה קצת את הבמה שיתעוררו כבר אנשים..

yardensachs

New member
אוקי

מה המזל? למה לי לקחת ללב? ואם מישהו היה מזיז את הגבינה שלך, מי זה היה?

אוקי יאללה נמשיך עם התחקיר

אני בת מזל שור- עם אופק של מזל גדי, מתעניינת בתחום הטארוט והאסטרולוגיה, אבל לא יותר מידי...
למה לי לקחת ללב?!?...אני לא יודעת עד כמה הבנתי את השאלה הזו אבל אני חושבת שכשאומרים משהו שלילי על אימא שלי- שהיא הבנאדם שאני הכי קשורה אליה אז אני לוקחת ללב או כשלאט מעריכים אותי או לא מכבדים אותי... ואז אני אכן לוקחת ללב ונפגעת... אבל מזל שאני לא נוטרת טינה כי אז הייתי רוצחת אנשים מזמן.
אם מישהו היה מזיז את הגבינה שלי סביר להניח שזה היה או אבא שלי או אימא של בן זוגי.. אפשר לקרוא לה חמותי, כי זה הולם אותה...חחח... טוב נתחיל להפציץ במידע כי נראה שאתם מתביישים לשאול שאלות אישיות- אז ככה - אבא שלי נמצא כרגע במאסר בכלא באשקלון וכך גם ל10 שנים הבאות (הוא מרצה כבר 2 שנים מאסר) בגלל אלימות במשפחה כלפי וכלפי וכלפי אחיי - יש לי אח בן 19, אחות בת 14, ועוד אחות בת 10, וכמובן כלפי אימא שלי.. ככה שהוא היה מוקד הבעיות בחיי- עשיתי מאמצים שכללו הגשת תלונה משטרתית וכך החל התהליך, בזמנו על מנת להגן על אימי- מפני שרצו להכניס אותה למעון לנשים מוכות ואותו לשחרר למעצר בית הגעתי לתכנית הבוקר עם רבקה מיכאלי- לשמוליק טיאר- ולידיעות אחרונות באילת ולאתר Y-NET, על מנת שיתייחסו לנושא ברצינות המגיעה לו... עכשיו בטוח יש לכם יותר שאלות...חחח...
לינוי

כן אבל זו תמונה מגיל 16

הנה תמונה נורמלית- לא הכי עדכנית ...אני כבר אשים כמה מעניינות

והנה אחת קצת יותר עדכנית

לפני בערך חצי שנה, ויש לי על הפרצום קצף גילוח ....כי אני וחברי עשינו קרב קצף...

חחח.... תודה יש תמונות יותר מוצלחות

אבל אין לי כוח להתחיל לסרוק וכאלה....
לינוי

GREENPOINT

New member
אתם באמת מקסימים../images/Emo13.gif

יפה שבנית לך את הפינה הבטוחה הזו איתו... תודה על השיתוף!!! אני למד מכך שיש בך איזה צורך לספר את הסיפור שלך...את מסכימה? רוצה קצת לפרט על זה? וגם...מסקרן אותי אם היתה איזה נקודה משמעותית שהניעה אותך לצאת ממעגל הסבל, ומאיפה שאבת כוחות? את מותק:)

הנקודה המשמעותי שהניעה אותי היתה

החבר כי טוב שלי, ושני נסיונות התאבדות... מעבר לזה הסיפור קצת מסובך לפני כמה הודעות למעלה- נדמה לשאלות של ירדן סיפרתי את המחצית השניה של הסיפור כאשר המחצית הראשונה שלו היא שעברתי אונס בגיל 6 מתחת לביניין בו גרתי בתא' עי' ערבי שהסתובב בשכונה- מה שגרר אחכ' הרבה בעיות בנוגע למותר ואסו עם גברים וכיו'... בוא לא נשכח שלפני כך כך שנים (היום אני בת 22) לא היה פופולרי או מקובל כלל לשוחח על הנושא והייתי צריכה לשמור אותו בבטן לזמן די ארוך...
תודה על התמיכה לינוי

GREENPOINT

New member
יישר כח!../images/Emo24.gif ועוד קצת...

התשובה שלך ריגשה אותי ... יש בך כוחות רבים... יש לי עוד כל מיני שאלות על החוויות שלך שהעלית בתשובה, אבל לפני כן, תחום ההתעניינות שלך-והמקצוע שלך לעתיד - האופנה - הוא מאוד יצירתי, מסוג המקצועות שמתקשרים לי תמיד עם המון המון תשוקה, אייך זה בא לידי ביטוי מבחינתך?

לא הבנתי כל כך את השאלה?

איך באה לידי ביטוי התשוקה שלי לאופנה? מגיל 10 אני תופרת שמלות לברביות שלי, מציירת וכותבת ומה לא... אימא של י גננת והפעילה אותנו בהמון דרכים של אומנות על מנת שנפרוק את מה שבפנים, וזאת גם אחת מן הסיבות שכיום אין לי משקעים ואני שלמה עם חיי ועם מה שעברתי בחיי... כי אני מכירה גם כאלה שממש לא שלמים והם שקועים ברחמים עצמיים וכיו'...
זהו?!... נגמרו השאלות? או שהפצצתי יותר מידי מידע?! לינוי

למעלה