בטיפול עם לילי נמר
הנחקרת שלנו

giladon2

New member
את באמת נשמעת (ונראית) כמו בנאדם

ששלם עם עצמו ועצם העובדה שאת מוכנה לחשוף את חייך האישיים בצורה כזאת, מעידה על הרבה כח ועוצמה שיש לך. נראה שאפשר ללמוד ממך לא מעט לגבי התמודדויות עם דברים בחיים. תמשיכי "לטרוף" את החיים, גילעד

נראה לי שזה מישהי..או מישהו

שאוהבים להראות את עצמם לאנשים אחרים ממילה אגזיביציה יאני הופעה, ראווה

אוקי אחרי שהבנתי את המילה אני יכולה

בבקשה להבין הסבר על מהות השאלה?!... שואלים שאלות ואני עונה... זה רע?!

רע? טוב?

"אקסהיביציוניסט" זה לא שיפוט ערכי. זאת תכונת אישיות כמו כל תכונה אחרת. זה מאפיין של אדם שאוהב לחשוף את עצמו. אני לא מכירה הרבה אנשים שיכתבו בפורום חדש בשם מלא, ישפכו את סיפור חייהם ואחר כך ישימו שם תמונה של עצמם ושל בן/ בת הזוג שלהם. אם את לא מרגישה בנוח עם השאלה, את לא חייבת לענות. בכל זאת, זה משחק. זה אמור להיות כייף...

עדן גפן

New member
שאלות ללילי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לאיזו מוזיקה את מתחברת
רוק עמוק או משו פופ-פאן
מה את חושבת על אסי דיין(
)
מתי הפעם האחרונה ש-ב-א-מ-ת הרגשת חייה
בעד או נגד ההתנתקות
שמאל או ימין (פוליטיקה)
שמאלית או ימנית (בידים)
טונה עם שמן(מאוהב|) או טונה עם מים(8-})
עדן=]

תכלת7

New member
כל הכבוד על החשיפה

אני די המומה.. את באמת אדם חזק ומיוחד. רציתי לשאול לגבי טיפול : מתי התחלת? האם את עדיין? מה הפקת/למדת ? איפה היו הקשיים? איפה פוגשת אותך הסדרה עם הטיפול האישי שלך? תכלת.

../images/Emo140.gifאת מעודדת אותי..

עם ההשלמה עם כל מה שקורה לך וההתמודדות עם הקשיים, והיכולת לשמוח ולחייך ולקבל את הכל. עם כל זה, הייתי רוצה לשאול אותך בכל זאת כמה שאלות על חייך: יש לך רגעים בהם את שואלת את עצמך למה זה דווקא מגיע לך? פשוט קשה לי לחשוב שאדם כל כך שלם עם מה שקרה לו ולא כועס על זה. שאלה נוספת: את עדיין מרגישה לפעמים, ואולי אף לעיתים רחוקות שבא לך לגמור עם החיים האלה? מחשבות אבדניות? אני מקווה שלא איכזבתי אותך עם השאלות האלה זה פשוט מסקרן אותי לשאול אדם כמוך שעבר הרבה איך הוא מרגיש לגבי החיים, אז מה את רואה בהם באמת? כל הכבוד!!!!

תשובות לעידוד נוסף

הרגעים שבהם אני שואלת את עצמי למה זה קרה דווקא לי הם יכולים להגיע רק במשברים ממש קשים שכבר לא ממש תוקפים אותי... אבל בטיפול הראשון למדתי שמה שקורה לנו בחיים הוא זמני וריגעי יש עתיד דברים משתנים, אנשים מתחלפים וכיו...מה גם שאני מאמינה יותר במה עושים עכשיו מאשר לחפש אשמים כי זה לא עוזר בשום דבר.. אני יכולה לשאול למה דווקא לי עד מחר אבל יש כאלה שיותר קשה להם ממני, להם לא היתה אימא- או אבא, או אלף ואחת דברים, מה גם שהמחנכת שלי בתיכון היתה יור' העמותה לנפגעות תקיפה מינית והיא סיפרה לי שאותה אנסו 4 פעמים במהלך חייה וושעברה ממוסד למוסד... אני לא עברתי את זה.. אז למה דווקא לה?!... ממש לא אכזבת אותי עם השאלות- אלא להיפך אני רוצה ללמד מנסיוני ולעזור ככל האפשר... אני כבר לא כל כך חווה אץ המחשבות האובדניות באותה עוצמה שחוויתי אותן בעבר (כשכן ניסיתי להתאבד, זה היה בגיל 17, היום אני בת 22), כי אז היה נראה לי שאין בשביל מה לחיות חברתית סבלתי כי עשו עלי חרם בגלל שטות, לא הלכתי בגלל זה ללימודים, ההורים לא היה שווה לחיות בשילם כי גדלתי בידיעה שאימא שלי תרצח על ידי אבא שלי ואז הוא יתאבד וממש לא רציתי לגדל את אחים שלי לבד... אז באותו הרגע מש היה קשה נכון אבל זה לא אומר שמחר דברים לא ישתנו או בעוד חודש או בעוד שנה... ואת זה לא ראיתי ולא ידעתי בגיל העשרה שלי.

אני די נמשכת לסדרה בגלל שאני יכולה

להיות אובייקטיבית ב טיפול שם.... אני הייתי בטיפול בגיל 17 עד גיל 18 וחצי שעזבתי את הבית ואת אילת... ועכשיו לא מזמן התחלתי שוב טיפול נוסף כי הרגשתי שאני נכנסת למקומות אפלים עם עצמי.. וזה הרגיש לי לא טוב. היו לי ועדיין יש לי קשיים עם הילדות שלי כי אני לא זוכרת כמעט כלום ממנה ואני שונאת שלוחצים עלי לזכור דברים שנדחקו עמו מידי... למדתי לעומת זאת מהטיפול המון על צמי על הצעדים שלי על מי אני ואיך אני פועלת... כי תמיד טענו שאני יותר מידי גברית ופחות לידי- נשית הבנתי למה זה כך...
לינוי

תשובות למעריצה של אסי..חח..../images/Emo23.gif

אני מתחברת לכל סוגי המוזיקה ברמת העיקרון- בעיקר ישראלית, דאנס, היפ הופ ג'אז ומה לא....
את אסי כאדם אני לא כל כך אוהבת בגלל היותו אב לא מוצלח ומכור לסמים בעבר אבל כשחקן אין עליו..
אני מרגישה חיה כל הזמן ומודה לעצמי על העבודה שהשקעתי באיך שאני היום כמי שאני עם הרבה ביטחון ואמונה באנשים למרות הכל.. וגם הודות לאימי
אני בהחלט בעד שיהיה גבול למדינת ישראל ואן כרוכה בזה התנתקות אז שיהיה צריך גבול כדי שיהיה פשר להגן על המדינה
אין לי דעות ברורות אני די מרכז- למרות שכבר אין ממש דבר כזה.
אני ימנית לגמרי בידיים
טונה בשמן כי טונה במים זה יבש לי מידי

מזל טוב!!!!!!!!!!!

מחר יש לך שנה עם חבר נכון ??? טוב עכשיו ברצינות כמה שאילות: 1. מה קורה מה המצב מה העיניים? 2. מה את אוהבת לשתות?? 3. מה היה האירוע הכי שמח בחייך? 4. ומה הכי עצוב? 5. יש לך חיות מחמד?? 6. מה את אומרת על המצב בארץ?? 7. חוץ מ"בטיפול" איזה עוד סדרות את אוהבת? 8. שחנ ושחקנית אהובי? 9. האם היית מצטלמת בעירום?? 10. יש לך אחים או אחיות??

למעלה