בטיפול עם לילי נמר
הנחקרת שלנו

כן אני וחבר שלי חוגגים שנה מחר- זא'

זה כבר נחשב מהיום ואנחנו הולכים לחגוג בלונה פארק ואחכ' במסעדה חדשה לבשרים של צחי בוקששסטר במתחם סינמה סיטי... ותשובות לשאלותיך- 1. הכל טוב מחר בצהרים אני הולכת לטיפול שלי לפני כן למס הכנסה לסדר את המשכורת ואחכ' למספרה להפתי את חבר שלי בתסרוקת חדשה... אבל ששש.. הוא לא יודע...חחח...
2. אני אוהבת לשתות בעיקר ייגרמייסטר, בירה טובה, יין לבן ובריזר, ויאט קולה זה ההתמכרות שלי..למרות שאני בגמילה יחד עם הפחתה בסיגריות וכושר גופני שהתחלתי לאחרונה... 3. האירוע הכי שמח בחיי היה כששמעתי את פסק הדין של אבאב שלי ומחר כשיודיעו לי סופית שהתקבלתי ללימודים 4. האירוע הכי עצוב היה בכיתה ח' כשהפסקתי להאמין בה' כי חברים שלי מביה'ס (הדתי ) נפטרו בתאונת דרכים כי האוטובוס שהם היו עליו בדרך לאילת התהפך בירידות סדום- והמנהל של ביה'ס שלי אמר שה' נתן וה' לקח והיה לי הכי עצוב וגם הכי כעסתי 5. יש לי שני כלבים צ'יוואווה בשם צ'ופצ'יק וצ'יואווה מעורב עם טריאר בשם ג'ואי 6. על המצב בארץ אין לי תגובה כי אני מאמינה שתמיד יש מקום לשינוי ולשיפור אבל אני גם מתכוונת לעשות אותו ולא רק לשוחח עליו אני הולכת להיות מורה בישראל שתלמידים יאהבו ללמוד ולא ירגישו שמכריחים אותם. 7. אני לא צופה בתכניות קבועות יותר מידי חוץ מימי שבת בערוץ 3 שאני רואה בד'כ רחובות של תקווה (שנגמר לפני שבוע, ) לגעת ברשע, וזמן רחוב (שגם נעלמה לי מהמסך... ואני אוהבת סדרות על רפואה וכאלה... אי אר רפואה שלמה וכל מיני בסגנון. 8. שחקנית אהובה- איילת זורר מאז הסרט אהבה אסורה...שחקן אהוב אין לי יותר מידי...דנזל וושינגטון 9. עשיתי את הטעות הזאת כשהייתי צעירה ועד היום זה הדבר היחידי שאני מתחרטת עליו 10 יש לי אח בן 19, אחות בת 14 ואחות בת 10

עדן גפן

New member
כתבתי פעם שיר על איזה פרק מ-

"רחובות של תקווה".. לא הכרתי את זה, לא ידעתי ת'שם, אבל ראיתי איזה קטע שכ"כ העציב אותי שישר לקחתי את המחברת..

למעלה