ביטחון ואוכל ב-
אנשים

MirrorGirl

New member
שיר ענק../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

כל הדיסק מדהים, לשלוח לך אותו?!

GoldenBabe

New member
יודעים מה?../images/Emo109.gif

שהיינו קומונה, היה ממש ממש נחמד והכל, ברצינות. ואז התפתחנו לפורום, סבבה. ואז באו כל האלה שחשים כי 'הם יותר גדולים ממני ב9 שנים ואני שומעת מוזיקת אימו בכיינית וחורטת על עצמי ריאן וג'רארד ויש לי פוני ואני כ"כ אימו בוהוהוו' ואני לא שומעת ת'להקות הישנות שהם שומעים, ואז גם באה לירון עם המיוז שלה וגאדמאט, מצידי תמחקי ת'הודעה אבל מישהו צריך לפקוח לך ת'עיניים. את חופרת על מיוז, את ממש התשלטת פה על הפורום ותאמיני לי שלא רק לי זה מזיז, ממש לא. אז אולי את מודעת לזה ["אני לירון הדיקטטורית"] ונכון, אולי דיקטטוריה באיזשהי מידה זה עוד בסדר [אהמ נועה XD], אבל נמאס. את ממש השתלטת פה על הפורום, את הרסת אותו ואת חרא מנהלת.

PATD

New member
אני איתך בקטע של

כל האלה שחשים.. אבל בקשר ללירון אין לי בעיה.. היא אומנם חופרת על מיוז [XDDD] אבל זה בגלל שהיא ממש אוהבת את הלהקה וגם את יכולה לחפור על פאניק אם בא לך

CitizenErased

New member
לא נעים לך פה אז שלום.

אמרתי לנועה, מצידי תפתחו מחדש את הקומונה. זה נכון שאני כותבת הרבה על מיוז אבל זה בגלל שאני מבינה במיוז. ואמרתי 100000000 פעמים מצידי תפתחו דיונים על כל להקה שיש שיר שלה בערוץ. אני סך הכל מנסה שיהיה פה נעים לכל מי שנכנס לכאן, לכל מי שאוהב כל להקה שיש בערוץ. בקומונה הייתה התרכזות מטורפת של מעריצים של כל הלהקות החדשות למיניהם. כאן אני שמחה לראות שיש כאלה שאוהבים גם להקות אחרות ואפשר באמת להפתח לכל מה שבערוץ ולא רק ללהקות סגנון MCR/פאניק/פוב/לוסטפרופטס אנערף. העניין הוא שבמקום לנסות לפתוח הודעות על הלהקות שאתם כן אוהבים אתם עסוקים בלבכות על זה שאנשים מדברים על להקות אחרות וחבל. כל מי שלא נהנה כאן מוזמן ללכת. הודעות מטומטמות כמו שאת כתבת עכשיו שאני חרא מנהלת כי אני כותבת דברים על הלהקה שאני מבינה בה ימחקו. מי שמקלל יוזהר ויחסם. ככה זה.

Musedol

New member
יואו ילדה, זה כולה פורום באינטרנט!

תתאפסי על עצמך! [או שלא, את מספקת לי שעשוע]

Mardy Bum

New member
../images/Emo45.gif תכלס, לאף אחד לא היה אומץ

להגיד את זה. ואותו דבר על פורום MCR, פעם הוא היה אחלה מקום ואשכרה דיברנו בו על המוזיקה ולא על הצבעות מחורבנות או על כמה שג'ר כוסון אש, בתור אחת שקוראת שם עוד מימי הקומונה אני יכולה להגיד לך שהוא נהיה מקום דפוק, אבל ממש דפוק, וחלק גדול מזה באשמתך. עכשיו כל מה שיש שם זה גרופיות שחורטות על עצמן וילדים חסרי-חיים שרבים על כמה הצבעות הם עשו ביום. אה, ואם מישהו כמוני מעיז להגיד שאין לו זמן להצביע 4839583497636 פעמים ביום לגלגל"צ המזדיין, עושים עליו לינץ' לא נורמלי ["בגללך מכר לא יבואו לארץ!!" "כש~אנחנו~ נלך להופעה אנחנו נדע שזה היה בזכותנו!!!!!!!!!11 "אומג עשית רק 800 הצבעות ביום???"]. רוב הוותיקים עזבו בגלל זה ועכשיו נשארו רק ילדים עילגים בני 11 ששמעו את WTTBP והחליטו שמכר זה נורא מגניב עכשיו, אחרי הכל, משמיעים אותם המון בגלגל"צ, איך לא? ובתכלס? זה נורא עצוב לי שמשמיעים אותם בגלגל"צ. זה נורא עצוב לי לראות פרחה מהכיתה שלי שרה שירים שלהם. זה נורא עצוב לי לראות ילדים שמדברים על כמה שהליריקה שלהם עמוקה ועל כמה שהם הו-סו-קשוחים, כשהם למדו את המילה הראשונה שלהם באנגלית לפני יום. וכוסעמק, כל הפורום מלא בכאלה. לרוב, באשמתך וחבורת הגרופיז המטורפים שלך. ואגב, אם את מתה לדעת, את בכלל לא אמורה להיות מנהלת לקומונה שהצטרפת אליה רק לאחרונה. נועה [
] בכלל רצתה להיות מנהלת לבד, זה היה די נדחף מצידך, וחוץ מזה - מילא שתהיי מנהלת, אבל זה לא שאת משתפת אותה במשהו. תחסמי אותי? אין בעיה. כשנועה תהיה המנהלת כאן [and she will] דברים יתחילו להסתדר, ובינתיים את יותר ממוזמנת לקפוץ לי.

GaIi4697

New member
../images/Emo45.gifS:

אם את הולכת למחוק את זה, זה יהיה אחד הדברים המפגרים שאפשר לעשות><

למעלה