../images/Emo45.gif תכלס, לאף אחד לא היה אומץ
להגיד את זה. ואותו דבר על פורום MCR, פעם הוא היה אחלה מקום ואשכרה דיברנו בו על
המוזיקה ולא על הצבעות מחורבנות או על כמה שג'ר כוסון אש, בתור אחת שקוראת שם עוד מימי הקומונה אני יכולה להגיד לך שהוא נהיה מקום דפוק, אבל ממש דפוק, וחלק גדול מזה באשמתך. עכשיו כל מה שיש שם זה גרופיות שחורטות על עצמן וילדים חסרי-חיים שרבים על כמה הצבעות הם עשו ביום. אה, ואם מישהו כמוני מעיז להגיד שאין לו זמן להצביע 4839583497636 פעמים ביום לגלגל"צ המזדיין, עושים עליו לינץ' לא נורמלי ["בגללך מכר לא יבואו לארץ!!" "כש~אנחנו~ נלך להופעה אנחנו נדע שזה היה בזכותנו!!!!!!!!!11 "אומג עשית רק 800 הצבעות ביום???"]. רוב הוותיקים עזבו בגלל זה ועכשיו נשארו רק ילדים עילגים בני 11 ששמעו את WTTBP והחליטו שמכר זה נורא מגניב עכשיו, אחרי הכל, משמיעים אותם המון בגלגל"צ, איך לא? ובתכלס? זה נורא עצוב לי שמשמיעים אותם בגלגל"צ. זה נורא עצוב לי לראות פרחה מהכיתה שלי שרה שירים שלהם. זה נורא עצוב לי לראות ילדים שמדברים על כמה שהליריקה שלהם עמוקה ועל כמה שהם הו-סו-קשוחים, כשהם למדו את המילה הראשונה שלהם באנגלית לפני יום. וכוסעמק, כל הפורום מלא בכאלה. לרוב, באשמתך וחבורת הגרופיז המטורפים שלך. ואגב, אם את מתה לדעת, את בכלל לא אמורה להיות מנהלת לקומונה שהצטרפת אליה רק לאחרונה. נועה [
] בכלל רצתה להיות מנהלת לבד, זה היה די נדחף מצידך, וחוץ מזה - מילא שתהיי מנהלת, אבל זה לא שאת משתפת אותה במשהו. תחסמי אותי? אין בעיה. כשנועה תהיה המנהלת כאן [and she will] דברים יתחילו להסתדר, ובינתיים את יותר ממוזמנת לקפוץ לי.