חח מצחיק אותי שאת אומרת 9...
כשהגיל האמיתי הממוצע שם הוא מעליך, גם פיזית וגם נפשית. לא יודעת אם שמעת את המילה "הבליג" אבל זה בעיקרון מה שאת אמורה לעשות לשרשורים בפורומים שלא מעניינים אותך. ואם היית רוצה לדבר על מוסיקה יכולת בכיף לפתוח הודעות בנושא, אף אחד לא עצר בעדך או בעד מיה או בעד כל מי שבחר לעזוב את הפורום (שאגב, זה ממש לא נכון שרוב הותיקים עזבו) לפתוח שרשורים כאלה. הבנות בפורום פשוט החליטו לנסות להגשים חלום במקום לחלום אותו. כשהייתי בחו"ל ואני זכיתי לראות אותם הרבה בנות בפורום אמרו שהן יעשו ה-כ-ל כדי שזה יקרה להן אז הצעתי שננסה ורובן ממשיכות עם זה עד עכשיו. כנראה שחלק חיו באיזשהו סרט שברגע שהם יבקשו שנביא לכאן להקה מחו"ל זה פשוט יקרה והלהקה פתאום תופיע להם בדלת, אבל מה לעשות שזה לא ככה, בטח שלא בארץ שלנו והרבה הבינו את זה והם לא מוותרים. לדעתי זה ראוי להערכה. גם מצחיק אותי איך שאתן מכלילות שכל הפורום חורט על עצמו וכאלה. ילדה אחת מסכנה שזקוקה לטיפול כתבה בפורום שהיא חרטה על עצמה וכולם תקפו אותה על זה ופתאום כל הפורום חורט על עצמו... אגב גם לא חסרים אנשים בפורום שלא מצביעים בגלגלצ ומתעלמים מהשרשורים ומסתדרים יופי. ובחיית, הערה על הצבא?... grow up. אל תכנסי לעניינים שאת לא מבינה בהם, זה פשוט פאתטי ותינוקי. אני באמת זכרתי אותך קצת יותר בוגרת מזה.