ביטחון ואוכל ב-
אנשים

Let it Bleed

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo217.gif

בקשר לMCR כבר אמרתי את זה פעם אני הייתי שם המון לפני שהחלטתם להצביע ועכשיו כבר אין לי חשק להכנס לשמוע מה חדש... מגעיל אותי מה שהולך שם. אני לא באתי בשביל לתקוף, זה פשוט הציק לי המון זמן.

BabyShambles

New member
אנשים!

אתם סתם גוררים את עצמכם עכשיו לריבים מיותרים בטירוף. אז שיחפרו על מיוז או על כמה שפרענקי יפה,זה באמת לא משנה אבל אם תתחילו עכשיו לעלות על המנהלת או לא יודעת מה סתם יסגרו את הפורום כי הוא יתפרק. ואם תפוז סוגרים פורום->הם לא יפתחו אותו חזרה וזה סתם חבל. זה פשוט חבל
חוצמזה... צריך לתת מקום לכל להקה ולא רק ללהקות החדשות. מן הסתם הלהקות החדשות די מושפעות מהלהקות הישנות וכל זה. אמממ זהו נראה לי. [נחתב בשיתוף עם פז!] [Celebrity Skin]

lestatgirl

New member
למה לסגור? פשוט להוסיף עוד מנהלת

אם לכולם כ"כ מפריע הניהול שלה..

lestatgirl

New member
נו נכון אז כשהיא תיהיה בת 16

(אין לי מושג מתי זה) אז היא תיהיה מנהלת והכל יהיה בסדר. אבל בינתיים אולי אפשר להוסיף עוד ניהול אחר לטובת הכלל.

GoldenBabe

New member
אם כבר../images/Emo109.gif

אני בעד טאו, היא הכי נורמלית פה מבין האנשים שמעל גיל 16 או תמר

t a o t a o

New member
כמו שאומרים,

הכל בחיים יחסי. אם אני הכי נורמלית פה מבין אלה שמעל גיל 16 מצבנו חמור. תודה בכל מקרה

Rose131

New member
כלכך מהר לא סופרים אותי?../images/Emo7.gif

אני אצטרף לניהול בעתיד, לא עוד חצי שנה כשאני אהיה בת 16, אלא כנראה עוד לפני. אם יהיה לנו מזל עוד בערך חודש+-

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בונאה לירון לכי תתחתני או משו טוב שאת לא בת 70 ועסוקה בלהרוס כול פורום טוב שקיים צאי מזה. רק בגללך אני לא כותבת במכר.איך שהצטרפת נהרס כול הפורום אני מעדיפה שהם לא יבואו כבר סעמו ;( . הכול בגלל שלא עשית צבא
את יכולה לחסום אותי אני במילא לא כותבת פה D: חאחאחאח צחוקים.עיוונייי D:!@#$

CitizenErased

New member
את כל כך מצחיקה...

משהו. חבל על הזמן. נראה אותך כותבת את זה בפורום MCR ונראה אם הרוב הגדול שם סובל כמו שאת סבלת לפני שעזבת או לא.

t a o t a o

New member
לירון!

עיוווונייייי.... עיניייייים.... תתחתני אתי? פליזפליזפליזפליזפליז? בחיי שאני מסדרת לך את מאט בלאמי בתור שושבינה אם רק תגידי כן.

CitizenErased

New member
חחחחח

כן אה? הרי אני בת 20, חייבת למהר להתחתן.. אמג! המירוץ לחתונה מתחיל עכשיו.

Xx Pinki xX

New member
אולי כי הרוב הגדול שם,

חבורה של ילדות בנות 9 מיוסרות שעסוקות כול היום בחרא כמו גלגלצ והן כ'ילו בפורום של MCR כי זה כ"כ קאאאשוח ואפל 666 תצביעו למכר 1245874687687 פעמים בגלגל'צ!@#$1111111!!!!!!!!!!!111 . טחח.ולחשוב שפעם ממש היו מדברים שם על מוזיקה.

CitizenErased

New member
חח מצחיק אותי שאת אומרת 9...

כשהגיל האמיתי הממוצע שם הוא מעליך, גם פיזית וגם נפשית. לא יודעת אם שמעת את המילה "הבליג" אבל זה בעיקרון מה שאת אמורה לעשות לשרשורים בפורומים שלא מעניינים אותך. ואם היית רוצה לדבר על מוסיקה יכולת בכיף לפתוח הודעות בנושא, אף אחד לא עצר בעדך או בעד מיה או בעד כל מי שבחר לעזוב את הפורום (שאגב, זה ממש לא נכון שרוב הותיקים עזבו) לפתוח שרשורים כאלה. הבנות בפורום פשוט החליטו לנסות להגשים חלום במקום לחלום אותו. כשהייתי בחו"ל ואני זכיתי לראות אותם הרבה בנות בפורום אמרו שהן יעשו ה-כ-ל כדי שזה יקרה להן אז הצעתי שננסה ורובן ממשיכות עם זה עד עכשיו. כנראה שחלק חיו באיזשהו סרט שברגע שהם יבקשו שנביא לכאן להקה מחו"ל זה פשוט יקרה והלהקה פתאום תופיע להם בדלת, אבל מה לעשות שזה לא ככה, בטח שלא בארץ שלנו והרבה הבינו את זה והם לא מוותרים. לדעתי זה ראוי להערכה. גם מצחיק אותי איך שאתן מכלילות שכל הפורום חורט על עצמו וכאלה. ילדה אחת מסכנה שזקוקה לטיפול כתבה בפורום שהיא חרטה על עצמה וכולם תקפו אותה על זה ופתאום כל הפורום חורט על עצמו... אגב גם לא חסרים אנשים בפורום שלא מצביעים בגלגלצ ומתעלמים מהשרשורים ומסתדרים יופי. ובחיית, הערה על הצבא?... grow up. אל תכנסי לעניינים שאת לא מבינה בהם, זה פשוט פאתטי ותינוקי. אני באמת זכרתי אותך קצת יותר בוגרת מזה.

למעלה